| Автор |
Работа в ИРЛАНДИЯ |
vancheto
Потребител
| Публикувано на 18-05-2010 14:40 |
|
|
Здравейте, има ли мякой във форума, който работи в момента ИЛИ е работил в ИРЛАНДИЯ...? Искам спешно да питам някои неща, моля Ви, свържете се с мен на ЛИЧНИ или на СКАЙП...
Благодаря предварително!!! |
|
| Автор |
RE: Работа в ИРЛАНДИЯ |
Antilopata
Потребител

| Публикувано на 18-05-2010 14:52 |
|
|
Vanche, какво искаш пак спешно да питаш? 
И не може ли да го обсъдим тук, за да може информацията да е полезна и за други който са се запътили към Ирландия? |
|
| Автор |
vancheto
Потребител
| Публикувано на 18-05-2010 15:28 |
|
|
Ами исках да попитам, понеже се интересувам от работа в Ирландия, но никъде не мога да намеря оферти за работа там. Днес цял ден се ровя в нет , но...нищоо. Чета, че има хора, които са работили там и исках да ми споделят повече инфо за това къде да потърся обяви за работа.....това ме интересува, аз сега ще ходя в Англия, но там вече не е за предпочитане, а и в Ирландия заплащането е дооста по - добре, мисля...
Това исках да попитам....
Благодаря!!! |
|
| Автор |
Ivo
Администратор

Местоживеене: София
| Публикувано на 18-05-2010 16:39 |
|
|
За Ирландия и аз знам, че е са по-добре от англичаните.
Една приятелка замина там преди около 5 години и работеше на 2 места: Барманка и чистеше къщи. Беше доволна от изкарваното.
После се омъжи за ирландец и не знам продължението на историята. 
Нека всички в този форум пишат на КИРИЛИЦА!
Докато се чудите какво да правите наредете пъзел, tetris или пасианс, прочетете вестници |
|
| Автор |
sepuko
Потребител

Местоживеене: UK
| Публикувано на 18-05-2010 18:05 |
|
|
Ivo писа:
За Ирландия и аз знам, че е са по-добре от англичаните.
Една приятелка замина там преди около 5 години и работеше на 2 места: Барманка и чистеше къщи. Беше доволна от изкарваното.
После се омъжи за ирландец и не знам продължението на историята. 
Това беше така до началото на финансовата криза и спукването на балони с изкуствена икомика като Ирландия и Исландия,страни със малко населие и нищожна релна икономика,разчитащи на финансовата опека от силните УК и ЕС.
Както в последствие се оказа така наречения Ирладски икомически тигър излезе малко неопитно котенце...влезте в нета и вижте икомическите показатели на Ирландия за последните 3 год...положението е зле...
Иначе Ванче за това ,което питаш,няма никаква разлика в търсенето на работа между УК и Ирландия...почти на 100% всичко е еднакво...правилата са едни и същи ,ограниченията на труда е както в УК...няма разлика
Let me take you down, 'cause I'm going to Strawberry Fields.
Nothing is real and nothing to get hung about.
Strawberry Fields forever. |
|
| Автор |
2pac
Потребител
| Публикувано на 10-07-2010 19:12 |
|
|
има програми на usit colors за ирландия. аз бех и нищо не наприх. www.jobs.ie е сайт за работа там. иначе ако си намериш работа е добре де.
п.с. наистина ли за работа в селското стопанство там не трябва work permit? |
|