| Автор |
Работа в Англия за 1 година, но не бригада? |
vlado
Потребител

| Публикувано на 01-09-2009 12:13 |
|
|
Здравейте. Извинявам се предварително, че пак повдигам въпрос, който вече е задаван, обаче никъде във форума не намерих конкретен отговор. Та въпроса ми е - Някой може ли да каже как и чрез коя фирма може да се замине на работа в Англия, която е за 1 година и не е бригада? Благодаря предварително. 
Редактирано от Fermerkata на 04-01-2010 23:23 |
|
| Автор |
RE: Работа в Англия |
anito1212
Потребител
| Публикувано на 04-01-2010 22:24 |
|
|
|
И аз търся такава фирма ще съм ти много благодарна ако случайно си заминал с някоя фирма която става да споделиш коя е тя и какво работиш |
|
| Автор |
RE: Работа в Англия за 1 година, но не бригада? |
kraso1
Потребител

| Публикувано на 05-01-2010 00:03 |
|
|
ZIP TRAVEL !
Да пишеш на български с латиница е все едно да пишеш с лайна на стената - чете се, но не е красиво ! |
|
| Автор |
vlado
Потребител

| Публикувано на 05-01-2010 11:39 |
|
|
Не съм заминал, щото от Меридиан Консулт много кинти ми поискаха. Прецених, че по-добрия вариант на този етап е бригада. Иначе ако имаш желание прегледай сайта им.  |
|
| Автор |
nkl_dp
Потребител
| Публикувано на 11-03-2010 19:47 |
|
|
|
Някой има ли предства дали има човек реални шансове да си намеря работа като си хване раничката ,билиета и тръгна сам към UK да търся работа .С езика се оправям,Какви реални шансове има човек може и в някои по-малки градчета ??? |
|
| Автор |
logoto77
Потребител

Местоживеене: Romania
| Публикувано на 11-03-2010 19:59 |
|
|
|
Po tozi nachin osven "na cherno" drug variant ne znam. No pak shte bude mnogo trudno bez da imash poznati. A za drugiq nachin- na purvo mqsto predi drugte neshta shte ti trqbva NIN(no za izvajdaneto mu e zaduljitelno da pokajesh dokument, che si doshul da rabotish legalno i che v sushtoto vreme se vodish na rabota)- sled,koeto veche ima dosta hora v London-vkliuchitelno i bulgari,koito izvajdat dokumenti za rabota. |
|
| Автор |
concrete
Потребител
| Публикувано на 11-03-2010 20:14 |
|
|
|
Освен това, много е жажно да имаш банкова сметка, тя е много важна и аз изпитах големи трудности докато я извадя:отивам в банката и казвам искам сметка-а те - кажи си социалниа номер, селф емплоида, кои ше ти плаща и тн..-аз казвам-нямам социален номер,нямам селф емплоид регистрация, нямам нищо и съответно ме изгониха и така докато не се намери 1 свестен човечец в 1 банка да ми помогне и да ми извади банкова сметка. |
|
| Автор |
nkl_dp
Потребител
| Публикувано на 16-03-2010 10:23 |
|
|
Може ли някой да сподели някой от работите които могат да се работят на черно.Заплащането на черно как е ? Най-вероятно точно не може да се каже ,но поне оринтировачно?
Ще бъде много полезно не само за мен ,а изобщо .Ако някой сподели нещо повече за закопуване на документи за работа в England?
Не знам дали някой ще се наеми да обяснява за закупуване на документи тук или на ЛС
Мерси предварително!

Редактирано от nkl_dp на 16-03-2010 10:31 |
|
| Автор |
Cekata
Потребител
| Публикувано на 16-03-2010 12:01 |
|
|
|
И мен ме интересува ако съм там и тръгна да питам примерно на някоя автомивка или бензиностанция или нещо подобно,какъв е шансът да ме наемат не на (черно) а легално и какви ли документи ще трябват |
|
| Автор |
Fermerkata
Модератор

| Публикувано на 16-03-2010 14:05 |
|
|
За работа на черно или в някое малко градче може да забравите, освен ако не сте любители на екстремни преживявания, като Survivor например. Работата на автомивка с документи ( селф имплойд) или без се работи 7/7 дни, плаща се много по- малко от минимума, шефа обикновенно е индиец, пакистанец, турчин и т.н. който не те брои за човек. Може да реши да не ти плаща заработката и нищо не може да се направи по въпроса. Отделно няма кой да рискува да те вземе на работа без документи, при наличието на толкова много легална работна ръка, като поляци и др., които са навити да работят на минимума. Ако извадите "късмета" да ви вземат някъде на черно парите едва ще стигат за най-мизерната квартира, шерната с един куп маймуни, с които ще се прескачате сутрин, когато всеки става за работа, ще си позволявате най- вече евтините серии храна по магазините и в това ще се състои ежедневието ви... Та мисълта ми беше - Не си го причинявайте!!! Или си направете селф- имплойд регистрация ( има бг в Лондон срещу заплащане за услугата правят) или другия вариант на ферма - и най гадната ферма няма да е толкова гадна, като работа на черно... Ако има някой работещ на черно да се чувства свободен да ме опровергае 
Таралежът е птица упорита - не го ли ритнеш не полита! |
|