| Автор |
RE: Работа в Англия за 1 година, но не бригада? |
2pac
Потребител
| Публикувано на 29-07-2010 19:37 |
|
|
|
хора има ли някоя фирма която праща на работа различна от земеделие. аз чух от едно момче че това е глупост защото нямаме право да работим друго в Англия (освен интерншипите де) от друга страна познавам един дето работи мияч със Светове (Пловдив) май замина. |
|
| Автор |
vitooo
Потребител
| Публикувано на 29-07-2010 20:54 |
|
|
Имаш право да работиш и друга работа освен тази в земеделието. Можеш да работиш по SBS която е за хранително-вкусовата промишленост това означава, че можеш да работиш в пакетаж, различни фабрики за риба, месо, гъбите също са към тази програма.
Другата програма, която е в сферата на хотелирството се казва NVQ, за там ще ти трябва поне средно ниво английски. |
|
| Автор |
2pac
Потребител
| Публикувано на 29-07-2010 22:15 |
|
|
NVQ демек стаж? Някой знае ли колко пари искат от Светове за програмите за хотели и ресторанти?
Редактирано от 2pac на 31-07-2010 22:29 |
|
| Автор |
yellow_helmet
Потребител
| Публикувано на 10-08-2010 16:54 |
|
|
|
а някой пътувал ли е с Нов Век ? Те искат 1500-2000 лв за за програмите за хотели и ресторанти. Вчера им се обадих и казаха че се заминава до 1 месец. Моля ако някой е пътувал с тях нека сподели. |
|
| Автор |
Oli_K
Модератор
Местоживеене: В къщи :)
| Публикувано на 10-08-2010 17:17 |
|
|
|
yellow_helmet писа:
а някой пътувал ли е с Нов Век ? Те искат 1500-2000 лв за за програмите за хотели и ресторанти. Вчера им се обадих и казаха че се заминава до 1 месец. Моля ако някой е пътувал с тях нека сподели.
Разгледай хубаво форума и ще намериш доста инфо.
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=91 |
|
| Автор |
yellow_helmet
Потребител
| Публикувано на 10-08-2010 17:41 |
|
|
Благодаря ти Oli_K . Прегледах линковете заедно с тези за фирмите и не знам какво да правя. Рафотил съм в Англия на черно в Кентърбъри и не искам това да се повттори. Както чета по форума за момента няма сериозна фирма с която да замина а искам всичко да е легално. Насочил съм се именно за това нъм програми за хотели и ресторанти защото искам по-дълга работна карта. Ако някой може да даде съвеш или напътствие МОЛЯ.  |
|
| Автор |
vitooo
Потребител
| Публикувано на 10-08-2010 23:00 |
|
|
|
Ако не ти е крайно наложително не използвай услугите на Нов Век, доста некоректни са и само увъртат като сключиш договор с тях. Казали са ти че ще заминеш до месец, доста относително бих казала при положение, че взимат пари още като кандидатстваш после дори да се проточат нещата ще ги чакаш. Аз като ползвах тяхните услуги ми казаха до 3 месеца пък ги чаках 6. Ако пък си решил да ползваш услугите им провери как стоят нещата и в Uni Group изпращат на едни и същи места, но съм чувала, че има разминаване в цените на програмата. Успех!!! |
|
| Автор |
yellow_helmet
Потребител
| Публикувано на 11-08-2010 09:42 |
|
|
|
Благодаря за мнението vitooo . За Нов Век съм наясно как стоят нещата - бях на бригада р САЩ с тях и наистина лудницата е пълна. Ще погледна сайта и на Уни Груп и отново ще споделя. |
|
| Автор |
Duhlinski
Потребител
| Публикувано на 19-08-2010 09:44 |
|
|
|
Привет. Мля за мнение по следния въпрос: дъщеря ми работи като Au pair в едно градче до Бродфорд, но не и харесва работата и семейстото, на което попадна. Та питам - възможно ли е да се потърси място някъде по фермите и да си доизкара годината там? Какви документи ще и трябват при положение, че е в Англия? Ако пък и някой знае прилична ферма близо до Брадфорд, Лийдс или Манчестър - моля да пише. Благодаря. |
|
| Автор |
Oli_K
Модератор
Местоживеене: В къщи :)
| Публикувано на 19-08-2010 11:59 |
|
|
|
Duhlinski писа:
Привет. Мля за мнение по следния въпрос: дъщеря ми работи като Au pair в едно градче до Бродфорд, но не и харесва работата и семейстото, на което попадна. Та питам - възможно ли е да се потърси място някъде по фермите и да си доизкара годината там? Какви документи ще и трябват при положение, че е в Англия? Ако пък и някой знае прилична ферма близо до Брадфорд, Лийдс или Манчестър - моля да пише. Благодаря.
Ако ми разсясните с какви документи в момента дъщеря ви е там ,мога да ви бъда полезен с информация. |
|