>
>
>
Публикувано на 19-08-2016 20:00 | Препоръчан мобилен оператор за разговори до България - Lycamobile! Виж повече!
Ivo
Админ
Аватар на потребителя
https://www.facebook.com/brigadiri

Мнения: 2,601
Намира се в: София
Регистриран на: 05.09.08
Предстои ти работа във ферма през следващите няколко месеца? Ако се случи така, че ти липсват семейството и приятелите у дома, може би от Lycamobile могат да ти помогнат.

В качеството си на един от най-големите мобилни оператори, предлагайки услугите си в 21 държави по света, визията на Lycamobile е да предостави на клиентите си свободата да поддържат връзка със семейство и приятели по света посредством телефонни разговори от най-високо качество и най-ниски цени.

Повечето мобилни оператори обвързват клиентите си с договори за 24 месеца. В този аспект Lycamobile е глътка свеж въздух. Lycamobile предлага пакетите/плановете си без контракти, което на практира означава, че клиентите могат да си избират нов план всеки месец. Плановете са претъпкани с минути, съобщения и интернет, като някои даже предлагат международни минути до редица страни. Например във Великобритания с план All in one 20* получаваш 500 минути за разговори до България (стационарен и мобилен), 500 минути до всички оператори в UK, както и 5GB 4G интернет. В Испания с план Ilimitado Superior** получаваш неограничени разговори и съобщения в Испания, неограничени разговори до България, както и 5GB интернет.
За да подчертае своята мисия да свързва семейства и приятели по света, международните разговори на Lycamobile започват с цени от 1 пенс/мин*** от Великобритания и 1 цент/мин**** от Испания. Ако си мислиш, че това е най-доброто което могат да ти предложат – жестоко се лъжеш. Във Bеликобритания, ако твоите приятели или семейство също използват Lycamobile, всичко, което трябва да направиш, е да заредиш кредит (top-up) без значение колко и ще получиш неограничени безплатни минути до тях в рамките на следващите 30 дни.
За повече информация и други непобедими оферти отиди на www.lycamobile.com, след което в меню-то lycamobile countries избери държавата, за която се интересуваш. Алтернативно – ако се интересуваш от информация за Великобритания можеш да посетиш специалната за Българи страница www.lycamobile.co.uk/bulgaria

Lycamobile е достъпна в Австралия, Австрия, Белгия, Дания, Франция, Германия, Хонг Конг, Ирландия, Италия, Македония, Холандия, Норвегия, Полша, Португалия, Румъния, Испания, Швеция, Швейцария, Тунис, Великобритания и САЩ.*Можеш да си закупиш плана All in one 20 като посетиш www.lycamobile.co.uk, след което кликнеш на страницата bundles/plans. В секцията international bundles (международни планове) избираш плана и натискаш buy (купувам). Алтернативно – можеш да изпратиш съобщение с текст 543 на номер 3535 директно от телефона си.

** Можеш да си закупиш плана Ilimitado Superior като посетиш www.lycamobile.es след което кликнеш на страницата bonos (планове). В секцията Nacionales избираш плана и натискаш comprar (купувам).

***За да използваш специалната промоция за разговори до България от Великобритания трябва да изпращаш съобщение с текст SAVE на номер 2525 веднъж на всеки 30 дни.

**** За да използваш специалната промоция за разговори до България от Испания трябва да изпращаш съобщение с текст PLAN AHORRO на номер 2525 веднъж на всеки 30 дни. Такса свързване 0.299 евро
Редактирано от Ivo на 15-03-2017 17:50

Прехвърли се към форум:plami,levcho i bojkov
plami,levcho i bojkov
Приятели
Литературен клуб
Работа в България
Връзки
Как се попълва cv за работа и други съвети
Какво се търси?

Валутни курсове за 28/04/2017
  • 1 USD = 1.7894 лв.
  • 1 GBP = 2.3153 лв.
  • 1 EUR = 1.9558 лв.
Регистрирани в сайта: 22757 | Форумни мнения 29836 | Качени: 3011 снимки
Посетители онлайн в сайта: 30 | Логнати бригадири: 2 | Най-нов бригадир: Evelyn
Бригадири в момента или преди малко във форума:
didoo wonwoo KovacheFfF777 bLqsuchko Sisi kiss Renity Heart kontrola88 Ivo Mariyan731011 Milena92 Astral Cari mitko55 geriiitooo Mitko_Stefanov Evelyn bimog27 Mikaela polinceto69 Ninja21 bon jovi geri_74kn geri_74 bibi_73kn

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2017 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти