Форум · Фото галерия · Потребители · Полезни връзки · За контакти · Регистрация · Търсене · Важна информация

Вход

Потребител

Парола

Нямате регистрация?
Натисни тук за да се регистрираш.

Забравена парола?
Поискайте си нова от тук.
Последно онлайн
 jyulioВ момента
 NarayanВ момента
 vik2010В момента
 veli00:11:55
 vili000:18:11
Гости на линия: 30
Членове на линия: 2
Най-нов: Narayan
Транспорт до фермата
Случайна снимка
Luvara,Paris
Luvara,Paris
Други снимки
Последни коментари
 v momenta ot kara...
 .Могат да си го п...
 Bulsatcom rullz ...
 Тия май са били н...
 То Цвети е писала...
Приятели
Литературен клуб
Работа в България
Какво се търси?
медицинско за работа в чужбина
10 септември
svobodni mesta
nunehead farm
buldim
drh norway
transferirane
tillington
maxconsult1
chikory farm
Статистики
Регистрирани 4272
Коментари 3302
Мнения 15852
Снимки 2186

Преглед на Тема: Team Grean Growers Bridgwater Somerset

Форум - начална страница | Работа и бригади в Англия, Шотландия, Ирландия и т.н | Ферми в UK - Англия, Шотландия...

страница 2 от 2 < 1 2
Автор RE: Team Grean Growers Bridgwater Somerset
pepito
Потребител

Публикувано на 04-03-2010 17:39
Ако може да качите снимки от фермата и от оранжериите и на тоя Едгар да го видим. Авсички вайзери ли са латвийци ? От какви други националности има бригадири ? Има ли много които се връщат за втораи трета година ? Благодаря.
виж профила на потребителя
alicom
Потребител

Публикувано на 07-03-2010 11:45
parite gi vnasqt v debitni karti, koito se izdavat ot fermata.idvat slijiteli na bankata i ti vzimat danni.posle ti se vansqt parite napravotam. do togava parite se pla6tat ke6.(okolo 1 mesec). na4aloto (do sredata na yuni) se raboti nai mnogo do obqd 2:00 za6toto nqma rabota.3 kasi norma e samo primer. v zavisimost ot goleminata na panerkite normata e ot 3 do 6 kasi na 4ovek na 4as. v tazi boika vlizat i 2-ro ka4estvo no ne i boklucite (rubish).over time se pla6ta sled 39-tiq 4as za sedmicata. ma dni v koito se raboti 10 4asa a v drugi samo 3.zavisi kolko si raboti prez sedmicata,no pravqt vsi4ko vazmojno da ne ti pla6a6 over time.ako o6te prez parvite 4 dni si ve4e na 40 4asa drugite dni prez sedmicata ti kazvat da si po4ine6i ne rabotish. snimki ima o sa vav facebook.tuk me marzi da gi ka4a a i nqma da e interesno.kato otidete tam 6te gi vidite snimka na Edgar mai nqmame. toi e nai-golemiqt tam.ima drugi negovi pomo6nci (estesveno latvvici i jena mu, a ima samo edin rumanec koito e li4en negov fitnes instruktor. rabotata ne e leka.mn gadno kogato te izgonqt kato ne si napravil normata. golqmo unijenie e povqrvaite.men me izgoni samo 2 pati.ima6e hora koito ne mojeha da rabotq za6totot gi goneha prez den. pove4eto ot tqh se varnaha za mesec i polovinanazaguba estestveno. mn gadno kato e izgonqt ogato si na poleto a to e mn dale4e. 30 min s bus. gadnoto e 4e te gonqt v 10 sutrinta i trqbva da 4aka6 do 5-6 ve4erta i ostanalite da svar6at.a kogato nqma mesta v busa(koeto stava mn 4esto) ne te ka4vat i varvi6 pe6 okolo 2 4asa i polovina.
marina_famous
Потребител

Публикувано на 01-04-2010 00:11
скоро заминавам за същата ферма,искам да попитам има ли там стая с компютри или поне интернет който ще можем да ползваме там и да знам дали да си взимам или ще има ? благодаря предварително
alicom
Потребител

Публикувано на 02-04-2010 19:14
staq s komputri nqma. ima6e wi-fi i koito ima6e laptop se svarzva6e. no interneta be6e tolkova golqma rqdkost 4e v meseca 1-2 pati q uspee6 da se svarje6 q ne. Na centara na grad4eto ima Biblioteka. Ako se abonira6 (bezplatno) vse den moje6 da polzva6 30 min internet (bezplatno). dobre e da si nosite laptopi i da si svalite mn filmi 4e ina4e e golqma skuka. nqma televizor nito pak seriozen internet. uspeh na vsi4ki i mn pozdravi na vsi4ki koito sa tam za 2-ra ili treta godina!
Автор RE: gadnata TEAM GREEN GROWERS- Bower Flower Farm
lord_god_666
Потребител

Публикувано на 03-07-2010 16:26
davam palna info za fermata Bower Flower Farm kato na4alo fermata e 1 1/2 milq do centara na grada. nema televizori nema internet ako iskate da polzvate peralnite 6te vi nakarat da si zakupite (ako ste za parva godina i 6te vi obqsnat 4e takava e praktikata) ako iskate da igraete bilqrd moje da se naloji da si platite. Toka i gasta se pla6tat otdelno ot taxata za karavanata. Fermera se kazva Albert i mnogo stisnat kakvito sa i sinovete mu. Tova sa menidjarite Richard i Filip. Vaizera i tap i ograni4en latviec na ime Edgar i postoqnno6te vi psuva i obijda.Tazi godina normite bqha saotvetno 3 kasetki na poleto i 6 v parnicite kato tova sa leko neposilni normi.ako ne gi izpalnite vi se kazva da si hodite na karavanite i da si po4ivate. Drugite vayzeri za na Edgar jena mu Anastasia i Gosh (i vsi4ki latviici se pravat na takiva btw). Ina4e sam siguren 4e sre6tnete priyatni hora tam no znaite 4e bulgarite ne sa na po4it tam. Savetat mi kam vsi4ki e ako imate vazmojnost ne hodete tam 6te sajelqvate.

P.P. Az zaminah na 28.04.2010 i se varnah na 28.06.2010 i tova ne za6toto ne izdarjam na rabota a zaradi nervite i otno6enieto na vsi4ki ot rakovodstvoto na fermata!!!!!!!!
Редактирано от Ivo на 31-07-2010 10:10
smer4a
Потребител

Публикувано на 03-07-2010 19:34
clap
Редактирано от Ivo на 04-07-2010 14:43
alicom
Потребител

Публикувано на 31-07-2010 02:12
nie si bqhhme kupili tv za 20 paunda. internet ot vreme na vreme ima6e i be6e free, no po 4esto hodehme v bibliotekata na centara. za peralnite i nie si platihme po 10 paunda na 4ovek. gasta se pla6ta na vsqkade, a toke be6e bezplaten. minalata godina bilqrd nqma6e.Edgar naistina be6e mrasnik. otno6enito mu kam vseki be6e individualo. nqkoi gi tolerira6e mnogo, a na drugi im po4ernqva6e jivota. az bqh tam ot 09.04.2009 do 15.08.2009. rabotata naistina e tejka. 2 meseca mi bqha neobhodimi da se vaztanovq ot bolkite v krasta i kolenata. normata e po4ti neizpalnima. men me izgoniha pone 5 pati na poleto i se vra6tahme pe6a do fermata 3 4asa.ima6e hora koito po4ti vseki den bqha goneni ot Edgar i se vra6taha pe6a.te izdarjaha 1 mesec. kato cqlo fermata ne e lo6a, no iskat da se raboti kato rob.ako ne obi4ate mn da rabotite ne hodete tam.
страница 2 от 2 < 1 2
Прехвърли се към форум:
Анкета
Как изкарахте лятото?

Работа в България

Работа в чужбина.

Без работа - никъде.

Малко на море.

Малко планина.

Празен вот.

Трябва да влезете в профила си, за да гласувате.
Партньори
Кариера
usermedia
Безплатна mp3 Музика
Brigadiri.com © 2010 Декларация за поверителност