Форум >
Публикувано на 13-04-2011 14:10 | RE: дебитни карти
http://www.natwest.com/personal/current-accounts/g4/cards/abroad.ashx#tabs=section2
Дори и от атм на друга банка да си ги теглил, пак би трябвало да е безплатно тегленето...
Дори и от атм на друга банка да си ги теглил, пак би трябвало да е безплатно тегленето...
Публикувано на 13-04-2011 15:28 | RE: дебитни карти
Здравейте аз и приятеля ми имаме сметки в Lloyds , миналата година си изтеглихме всички пари от картата, бяхме за първа година и не знаехме , че трябва да оставим нещо в тях, а и в банката нищо не споменаха.Искам да попитам, колко ще сме на минус , ако въобще сме, сега като се върнем? Благодаря
Публикувано на 13-04-2011 16:05 | RE: дебитни карти
Аз така се прекарах през 2009 година когато се прибрах от бригада си изтеглих парите, защото не ми ги преведоха преди да се прибера в България. И така като се върнах през сашстата година в UK след 2 месеца бях натрупал 80 паунда , като си теглих парите БГ от UK ми бяха превели с 10 паунда по малко и сам минал на минус 3,99 паунда отам лихви и така равносметката ми беше 80 паунда които платих заради някакви си 3,99 .Трябва да се внимава като се тегли аз не си бях направил банкиране и не знаех че съм превишил , и затова винаги вече като се прибирам си закривам картата за да нямам после главоболия но ако е невъзможно е най добре да си направиш интернет банкиране.
Публикувано на 13-04-2011 16:09 | RE: дебитни карти
За пояснение картата ми беше на Lloyds.
Публикувано на 13-04-2011 16:22 | RE: дебитни карти
благодаря за отговора
Публикувано на 13-04-2011 18:39 | RE: дебитни карти
Благодаря ти Fairy.Дано наистина да няма такса ,защото ще се окажа с по-голям минус от Tarikat_666
Публикувано на 14-04-2011 14:08 | RE: дебитни карти
е, ако си теглил парите от някой съмнителен банкомат в offlicence магазин има такси, ама се съмнявам. Ако си е бил нормален банкомат на друга банка не би трябвало, ама аз на твое място не бих се доверявала докато не си проверя нещата, че ако има овърдрафт глобите си се трупат. Обади се в банката най-добре (или някой вместо теб да го направи). И съвет за в бъдеще - теглете си парите няколко дена по- рано, оставяйте си 10-ина паунда в сметките или преди да си тръгнете си замразете сметката, за да нямате главоболия...
Публикувано на 13-05-2011 09:35 | RE: дебитни карти
там като ти плащат-пращайки парите на дебитни карти дадени от фермерите, когато си тръгнеш към БГ, как си теглиш парите, те ли те насочват кога да идеш до банката, или ти сам трябва да го направиш, преди да се озовеш на БГ земя, или си остават в картата, как стоят нещата с парите,ако може някой да ми обясни, 4е аз съм за 1-ви път на бригада... и се чудя как ще са нещата ...
Публикувано на 13-05-2011 12:52 | RE: дебитни карти
a0209 писа:
там като ти плащат-пращайки парите на дебитни карти дадени от фермерите, когато си тръгнеш към БГ, как си теглиш парите, те ли те насочват кога да идеш до банката, или ти сам трябва да го направиш, преди да се озовеш на БГ земя, или си остават в картата, как стоят нещата с парите,ако може някой да ми обясни, 4е аз съм за 1-ви път на бригада... и се чудя как ще са нещата ...
Никой нищо няма да ти каже. Има 3 варианта.
1) оставяш си ги в картата и от Бг си теглиш, ама не става от всички банкомати. Но ще се обменя по курса на деня и не препоръчвам. Можеш да си докараш големи проблеми така - овърдрафти и тн.
2) малко преди да си заминеш си ги пращаш в България, като предварително трябва да си си отрворил тук сметка в паунди
3) малко преди да си заминеш отиваш и си теглиш всички пари и си ги носиш със себе си Ако си в Шотландия, си ги искай английски
Успех
Публикувано на 16-05-2011 09:49 | RE: дебитни карти
Преди 2 дни се опитах да тегля от банкомат на ДСК.Излезе ми надпис-Не можете да използвате картата си на този банкомат.С карта на Лойдс съм.Останах изумен,защото където и да съм теглил пари никога не е имало проблем.
Моля, пишете на кирилица!
Мойта лесна, аз съм прост. Да му мислят по простите!
БЕБО ИМА ПИШКА
Мойта лесна, аз съм прост. Да му мислят по простите!
БЕБО ИМА ПИШКА
Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители