Форум >
>
Заплащане, Данъци и Осигуровки >
Тема: дебитни карти

страница 1 от 3

1 2 3 >
Публикувано на 20-02-2010 18:44 | дебитни карти
petur_87
Потребител
beliq_zub

да питам какво става ако нямам пари в картата(HSBC bank)a взимат всеки месец пари за подръжка на картата

Публикувано на 20-02-2010 18:53 | RE: дебитни карти
curata
Потребител

по пътя на логиката ще бъдеш на червено и ще имаш да даваш,ако се връщаш в Англия още на първата заплата ще ти ги удържат.Моята карта е на Лойдс и като си тръгнах отидох в банката и казах,че няма да има повече постъпления.Те оставиха около 2 паунда ,които лато се върнах миналата година имах останали някакви пенита.
Публикувано на 20-02-2010 19:58 | RE: дебитни карти
petur_87
Потребител
beliq_zub

ами да ще се връщам начи яе давам cry
Публикувано на 20-02-2010 20:00 | RE: дебитни карти
petur_87
Потребител
beliq_zub

ама като се върна тя картата ще бъде изтекла тогава кво става
Публикувано на 20-02-2010 20:44 | RE: дебитни карти
napusnal
Потребител

curata писа:
по пътя на логиката ще бъдеш на червено и ще имаш да даваш,ако се връщаш в Англия още на първата заплата ще ти ги удържат.Моята карта е на Лойдс и като си тръгнах отидох в банката и казах,че няма да има повече постъпления.Те оставиха около 2 паунда ,които лато се върнах миналата година имах останали някакви пенита.

Странно, аз като се прибирах 2008 имах само 4р в картата и ходих в банката и ги питах дали ще има проблем, и ако трябва да внеса повече £, жената ми каза че ако не използвам картата няма да има проблем, и действително като се върнах пак си бяха 4р. А относно другия въпрос с изтеклата карта, моята като изтече (Lloyds) ми изпратиха нова на адреса който те имат, като първо пристигна писмо със пин кода, и след няколко дена писмо със картата.

Редактирано от napusnal на 20-02-2010 20:45
Публикувано на 12-04-2011 23:52 | RE: дебитни карти
burak
Потребител

Здравейте.Имам сметка в банка Natwest.Преди да си дойда в България си изтеглих всички пари от картата, но от банкомат на друга банка и доколкото знам таксата е много голяма и по този начин съм си активирал овърдрафта.Някой може ли да ми каже при изтгелени 400 паунда колко таксуват чуждите банкомати и колко лихва може да се начисли за тези пари за 3 месеца.А също и какъв е срока на погасяване на овърдрафта.
Публикувано на 13-04-2011 04:48 | RE: дебитни карти
lik79
Потребител

Аз имам карта на Lloyds от години.Гадното при нея е че може да теглиш и в бг ама не ти дава баланса.И аз бях чувал че взема много пари за теглене в друга страна освен Англия ама маи не е така.Когато си бях в отпуск теглих и в бг,след това като ми доиде писмото с баланса видях че ми е вземало по 2 евро на теглене.И наистина като ти изтече срока на валидност ти пращат нова на посочения адрес.
Публикувано на 13-04-2011 07:33 | RE: дебитни карти
Tatko Barba
Потребител

burak писа:
Здравейте.Имам сметка в банка Natwest.Преди да си дойда в България си изтеглих всички пари от картата, но от банкомат на друга банка и доколкото знам таксата е много голяма и по този начин съм си активирал овърдрафта.Някой може ли да ми каже при изтгелени 400 паунда колко таксуват чуждите банкомати и колко лихва може да се начисли за тези пари за 3 месеца.А също и какъв е срока на погасяване на овърдрафта.

Трябва да питаш Нат Уест защото всяка банка си има различнч политика по тези въпроси.

Моля, пишете на кирилица!
Мойта лесна, аз съм прост. Да му мислят по простите!
БЕБО ИМА ПИШКА
Публикувано на 13-04-2011 08:38 | RE: дебитни карти
Elektra
Модератор

Влез в сайта на банката и потърси информация за лихвените проценти за овърдрафт и сам може да си го изчислиш.

Публикувано на 13-04-2011 09:24 | RE: дебитни карти
burak
Потребител

На никой банкмат ли в България не мога да си видя баланса.

страница 1 от 3

1 2 3 >

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23866 | Форумни мнения 29822 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 77 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: sonq1984
Бригадири в момента или преди малко във форума:
sonq1984 marina666 Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2025 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти