Форум >
>
Заплащане, Данъци и Осигуровки >
Тема: дебитни карти

страница 3 от 3

< 1 2 3
Публикувано на 16-05-2011 11:05 | RE: дебитни карти
pesheto69
Потребител

Elektra писа:
a0209 писа:
там като ти плащат-пращайки парите на дебитни карти дадени от фермерите, когато си тръгнеш към БГ, как си теглиш парите, те ли те насочват кога да идеш до банката, или ти сам трябва да го направиш, преди да се озовеш на БГ земя, или си остават в картата, как стоят нещата с парите,ако може някой да ми обясни, 4е аз съм за 1-ви път на бригада... и се чудя как ще са нещата ...

Никой нищо няма да ти каже. Има 3 варианта.
1) оставяш си ги в картата и от Бг си теглиш, ама не става от всички банкомати. Но ще се обменя по курса на деня и не препоръчвам. Можеш да си докараш големи проблеми така - овърдрафти и тн.
2) малко преди да си заминеш си ги пращаш в България, като предварително трябва да си си отрворил тук сметка в паунди
3) малко преди да си заминеш отиваш и си теглиш всички пари и си ги носиш със себе си Ако си в Шотландия, си ги искай английски
Успех

За втория и третияачин там на английски ли се говори

Публикувано на 16-05-2011 11:27 | RE: дебитни карти
Tatko Barba
Потребител

pesheto69 писа:
Elektra писа:
a0209 писа:
там като ти плащат-пращайки парите на дебитни карти дадени от фермерите, когато си тръгнеш към БГ, как си теглиш парите, те ли те насочват кога да идеш до банката, или ти сам трябва да го направиш, преди да се озовеш на БГ земя, или си остават в картата, как стоят нещата с парите,ако може някой да ми обясни, 4е аз съм за 1-ви път на бригада... и се чудя как ще са нещата ...

Никой нищо няма да ти каже. Има 3 варианта.
1) оставяш си ги в картата и от Бг си теглиш, ама не става от всички банкомати. Но ще се обменя по курса на деня и не препоръчвам. Можеш да си докараш големи проблеми така - овърдрафти и тн.
2) малко преди да си заминеш си ги пращаш в България, като предварително трябва да си си отрворил тук сметка в паунди
3) малко преди да си заминеш отиваш и си теглиш всички пари и си ги носиш със себе си Ако си в Шотландия, си ги искай английски
Успех

За втория и третияачин там на английски ли се говори

Ама ти наистина ли?

Моля, пишете на кирилица!
Мойта лесна, аз съм прост. Да му мислят по простите!
БЕБО ИМА ПИШКА
Публикувано на 16-05-2011 11:31 | RE: дебитни карти
v1p3ra
Потребител

laugh Еми наистина пита
пп.Абе за парите някой друг ше говори вместо теб и пак ги взимаш.Или научаваш едно изречение казваш го и ти ги дават няма да те измамят това не е Бг
Публикувано на 16-05-2011 19:53 | RE: дебитни карти
pesheto69
Потребител

А няма ли да е по добре да си открия сметка в лири тук в БГ и преди да се прибера да им кажа на английската банка да ми преведат парите по българската сметка
Публикувано на 16-05-2011 20:00 | RE: дебитни карти
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Номер 2 от предложенията е точно това. Може би най-ползваната опция. Аз лично не бих рискувал да си нося по джобовете някаква сума от сорта на 4000 паунда.

Публикувано на 01-07-2011 18:50 | RE: дебитни карти
lik79
Потребител

Моята съквартирантка има карта на HSBC Bank.Случайно е открила че и няма около £40 от сметката.Направила Mini statment и открила че е имало някакво плащане към Orange което тя не е правила.Просто от там са си взели парите без да имат това право.Тя ходи в банката,обясни им и те им са върнали обратно парите и и са изпратили една електронна джаджа с която вкарва пин кода от разстояние.Тя не е единствения човек с такива проблеми.Един друг приятел гледам олекна така с около £80 само че към О2.Съветвам ви да си следите парите в сметката си за да реагирате навреме.

страница 3 от 3

< 1 2 3

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23866 | Форумни мнения 29822 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 79 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: sonq1984
Бригадири в момента или преди малко във форума:
sonq1984 marina666 Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2025 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти