Форум >
Публикувано на 04-12-2010 17:04 | RE: HMRC E104
Вито,ти колко време чака преди да ти дойде Е104?Защото аз пратих преди 2 месеца и засега нищо.Изпратих го на адреса,който беше записан на CA3916 form.Ти този адрес ли използва?
Редактирано от gogo1984 на 04-12-2010 17:05
Публикувано на 08-12-2010 22:31 | RE: HMRC E104
Някой да е получил скоро Е104 от HMRC или друг такъв документ,който да се представи пред НАП за осигуровките?
Публикувано на 09-12-2010 10:13 | RE: HMRC E104
Аз все още чакам от края на септември са ми подадени документите.
Публикувано на 09-12-2010 13:31 | RE: HMRC E104
Ще им звънна сега да кажа да го пратят първо на теб Марина,защото ти чакаш повече и от мен.Аз в средата на октомври чак изпратих Охх,то майтап майтап,ама дано да дойде
Публикувано на 12-12-2010 12:35 | RE: HMRC E104
Zdraveite ima li niakoi link sas tozi E104 ,za da go vidia kakvo predstavliava?
Molia neka go kachi
Mersi
Molia neka go kachi
Mersi
Публикувано на 24-01-2011 18:31 | RE: HMRC E104
и аз попълних тази форма CA3916 и я пратих заедно с пей слиповете и сега получих някакъв документ който ми има данните - име и т.н , периода в който съм бил в Англия и заработката !
И сега не знам къде да го нося ? и има ли въобще смисъл да го нося някъде ?
някой ако се е сблъскал с същия казус моля да пише ?
Публикувано на 24-01-2011 19:06 | RE: HMRC E104
zahari_acmilan писа:
и аз попълних тази форма CA3916 и я пратих заедно с пей слиповете и сега получих някакъв документ който ми има данните - име и т.н , периода в който съм бил в Англия и заработката !
Сега вече би трябвало да идеш в НАП и да им докажеш с този документ ,че си бил там където пише,и следователно ако си плащалнякакви пари за този преиод да ти ги върнат.Ако не си плащал да не те дърпат да даваш.Това е.и аз попълних тази форма CA3916 и я пратих заедно с пей слиповете и сега получих някакъв документ който ми има данните - име и т.н , периода в който съм бил в Англия и заработката !
Публикувано на 24-01-2011 20:23 | RE: HMRC E104
Ами аз по принцип съм студент и държавата ми плаща осигуровките, но излиза и че там плащам осигуровки и се получава нещо като двойно осигуряване. И сега не знам трябва ли да взимам/давам пари .
Също така като съм студент въври ли ми стажа за пенсия ?
Някой ако може да каже нещо по ? аз ще се поровя сега в гоогъл
п.п Мдаа проверих, добре че съм си направил труда да пратя тези докумети. Като си студент държавата ти плаща само здравните осигуровки и то на минималния доход. Стаж не ти се води , освен ако не си го платиш. Имаш право да закупиш стажа за годините който си учил. Мисля ,че това трябва да се знае от студентите.
значи сега трябва да отида до нои/нап да видим как ще оправим работат с стажа.
Също така като съм студент въври ли ми стажа за пенсия ?
Някой ако може да каже нещо по ? аз ще се поровя сега в гоогъл
п.п Мдаа проверих, добре че съм си направил труда да пратя тези докумети. Като си студент държавата ти плаща само здравните осигуровки и то на минималния доход. Стаж не ти се води , освен ако не си го платиш. Имаш право да закупиш стажа за годините който си учил. Мисля ,че това трябва да се знае от студентите.
значи сега трябва да отида до нои/нап да видим как ще оправим работат с стажа.
Редактирано от zahari_acmilan на 24-01-2011 20:37
Публикувано на 24-01-2011 21:04 | RE: HMRC E104
zahari_acmilan писа:
Браво, че си поел сам инициатива.
Аз ходих до НАП септември и от там пратиха до УК документа, който попълних.
За съжаление все още нищо не съм получила и все още съм с прекъснати здравни права
Добре, че пак ще ходя в Англия, та дано успея на място да си го издействам. От НАП не ми даваха гаранция, ама защо така се получи....
Публикувано на 24-01-2011 21:16 | RE: HMRC E104
Merian83 писа:
За съжаление все още нищо не съм получила и все още съм с прекъснати здравни права
Добре, че пак ще ходя в Англия, та дано успея на място да си го издействам. От НАП не ми даваха гаранция, ама защо така се получи....
НАП не могат да дава каквито и да било гаранций,защото най -малкото,че не са търговско дружество.Освен това комуникацията между България и Англия си е тромава.Все пак става въпрос за международна поща.Имай търпение,ще станат нещата.Имаше хора във фермата тази година които бяха чакали почти цяла година,така че споко.zahari_acmilan писа:
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители