Форум >
Публикувано на 03-12-2010 12:11 | За здравните и пенсионните осигуровки
Искам да попитам някои знае ли какви документи ми трябват за социални и пенсионни осигуровки и формулярите от каде да ги изтегля и каде да ги пратя за да ми издадат документите защото ми трябват.Благодаря
Публикувано на 03-12-2010 12:13 | RE: За здравните и пенсионните осигуровки
Не писах че става въпрос за Англия.Работил съм там и за това ви питам.
Публикувано на 20-01-2011 16:08 | RE: За здравните и пенсионните осигуровки
nqkoi znae li dali CA3916 FORM GTE MI POMOGNE DA SI VARNA V BG-TO ZDRAVNITE I PENSIONNITE OSIGUROVKI?

Публикувано на 20-01-2011 17:06 | RE: За здравните и пенсионните осигуровки
mighter писа:
nqkoi znae li dali CA3916 FORM GTE MI POMOGNE DA SI VARNA V BG-TO ZDRAVNITE I PENSIONNITE OSIGUROVKI?

На мен досега не ми е помогнал за здравните.Чакам вече 3 месеца и половина.Дано поне вие да имате шанс

Публикувано на 20-01-2011 17:11 | RE: За здравните и пенсионните осигуровки
Това е въпрос на който и аз искам да си отговоря, но за съжаление виждам всеки път различни форми....
Публикувано на 20-01-2011 19:35 | RE: За здравните и пенсионните осигуровки
Хубаво де... така както го е написал Проданов не става ли? http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=9&thread_id=1003&pid=22072#post_22072
Изобщо някой пробвал ли е така?
Публикувано на 20-01-2011 20:11 | RE: За здравните и пенсионните осигуровки
Fairy писа:
Хубаво де... така както го е написал Проданов не става ли? http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=9&thread_id=1003&pid=22072#post_22072
аз пробвах,но и така не става
Публикувано на 21-01-2011 23:37 | RE: За здравните и пенсионните осигуровки
az sahto iskam da si isteglq zdravnite i soc. osigurovki dali naistina e vazmojno ako nqkoi go e napravil neka pihe osven gn. prodanov
Публикувано на 22-01-2011 06:26 | RE: За здравните и пенсионните осигуровки
kartofa писа:
Искам да попитам някои знае ли какви документи ми трябват за социални и пенсионни осигуровки и формулярите от каде да ги изтегля и каде да ги пратя за да ми издадат документите защото ми трябват.Благодаря
Отиваш в HMRC ,ако не си в Англия отвараш им страницата и четеш.Ако пак ще идваш на бригада изчакай и провери на място,защото постоянно прават промени.Искам да попитам някои знае ли какви документи ми трябват за социални и пенсионни осигуровки и формулярите от каде да ги изтегля и каде да ги пратя за да ми издадат документите защото ми трябват.Благодаря

Публикувано на 28-01-2011 15:23 | RE: За здравните и пенсионните осигуровки
кое не сте разбарали не можах да разбера ?
Дори живота си аз да прекарам, в мизерия и крайна нищета. ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам, ЛЕВСКАР дори и след смъртта
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители