Форум >
Публикувано на 16-02-2011 21:22 | NIN -работа във ферма без такъв номер
Работих миналото лято - 3 месеца в една ферма и сега исках от фермера да ми каже номера на national insurance, тъй кат ни удържаха пари всяка седмица за това и той ми каза, че не го бил получил. Много странно, как е плащал тогава като не съм имала такъв а и другите момичета също не и пишеше подобно нещо на пей слиповете. Има ли други като мен , които са работили но нямат такъв номер. Може би той само ни е пребирал парите без да ги внася в държавата.Тъй като този номер е важен ако искам да си подам документите в хоум офис или да отида отново на бригада.
Редактирано от Fairy на 16-02-2011 21:24
Публикувано на 16-02-2011 21:27 | RE: NIN -работа във ферма без такъв номер
А ти попълни ли някакви документи да кандидатстваш за НИН по време на престоя ти в Англия?
ПО принцип ако нямаш НИН фермата слага някакъв код ( обикновенно рожденната дата, последвано от м за момче и ф за момиче, но не задължително) и данъци се внасят по този код... фермата не ги прибира парите ( все си мисля, че държат на тези работи и ги следят изкъсо)
ПО принцип ако нямаш НИН фермата слага някакъв код ( обикновенно рожденната дата, последвано от м за момче и ф за момиче, но не задължително) и данъци се внасят по този код... фермата не ги прибира парите ( все си мисля, че държат на тези работи и ги следят изкъсо)
Редактирано от Fairy на 16-02-2011 21:28
Публикувано на 16-02-2011 22:02 | RE: NIN -работа във ферма без такъв номер
Попълвахме някакви документи уж за това, но дали е било това не знам. Направо фермера питах за този номер и той казва, че не е получавал такъв номер. Къде мога да проверя дали изобщо имам такъв?
Публикувано на 16-02-2011 22:07 | RE: NIN -работа във ферма без такъв номер
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=13&thread_id=1794&rowstart=0
Прочети цялата тема, там ще намериш отговор на въпроса си...
Прочети цялата тема, там ще намериш отговор на въпроса си...
Публикувано на 21-02-2011 10:31 | RE: NIN -работа във ферма без такъв номер
Пробва ли да се свържеш с него?

Моля, пишете на кирилица!
Мойта лесна, аз съм прост. Да му мислят по простите!
БЕБО ИМА ПИШКА
БЕБО ИМА ПИШКА
Публикувано на 21-02-2011 18:13 | RE: NIN -работа във ферма без такъв номер
С цървула от фермата ли? Да , свързах се, каза ми че не бил получавал такъв номер.
Публикувано на 22-02-2011 08:30 | RE: NIN -работа във ферма без такъв номер
Ами ако ходиш пак на ферма,отиваш в най близкия такс офис вдигаш телефона който е за вътрешна връзка и звъниш където трябва.За улеснение има указател телефонни номера на всички служби(ако няма питаш служителят който е на работа на кой номер да звънна за неполучен НИН)На мен ми се е налагало 3-4 пъти да звъня и не е имало проблем.

Моля, пишете на кирилица!
БЕБО ИМА ПИШКА
БЕБО ИМА ПИШКА
Редактирано от Tatko Barba на 22-02-2011 08:31
Публикувано на 15-03-2011 19:28 | RE: NIN -работа във ферма без такъв номер
Аз и моят приятел имаме същият проблем, бяхме на бригада 3 мсеца, попълнихме си документите като фермерът ни обясни че до 5 седмици ще получим летъри и ще е необходимо да се явим на някакво интервю. Изминаха 3 месеца и нищо. Когато дойде време да се прибираме за България говорихме с него, а той ми каза че не е получил писмо от тях с номерата ни. В същото време и аз се чудя къде тогава са отивали всяка седмица парите ни, след като са ни одържани и си го пише на Пей Слиповете ни? Как можем да направим справка дали изобщо имаме такива номера? (познати ми казаха, че след като не сме ходили на интервю значи нямаме)

Прехвърли се към форум:
Вход за потребители