Форум >
Публикувано на 15-06-2011 07:43 | RE: National Insurance-картата на която никой не обръща внимание колко е важна..........
gelia писа:
Аз също съм само с номер. В годината, в която ми издадоха NIN много ме местиха от camp в camp и така и не си получих пластиката. Като отидох на следващата година в друга ферма показах само номера и нямаше проблеми. По-късно пробвах да се свържа с Revenue да ми пратят пластика, ама то пък се оказа, че от 2010 , ако не се лъжа, не е задължително да имаш пластика, ако си я изгубиш не ти я подменят. Караш си само с номера![](../images/smiley/ab.gif)
Аз също съм само с номер. В годината, в която ми издадоха NIN много ме местиха от camp в camp и така и не си получих пластиката. Като отидох на следващата година в друга ферма показах само номера и нямаше проблеми. По-късно пробвах да се свържа с Revenue да ми пратят пластика, ама то пък се оказа, че от 2010 , ако не се лъжа, не е задължително да имаш пластика, ако си я изгубиш не ти я подменят. Караш си само с номера
![](../images/smiley/ab.gif)
Не съм съгласен.Ами ако нещо се случи с писмото?Освен това на много места искат и фото копие на пластиката-Кво праим?Да не говорим за тъпата синя карта,където искат всички документи да са оригинал,а те си правят копията.
Моля, пишете на кирилица!
Мойта лесна, аз съм прост. Да му мислят по простите!
БЕБО ИМА ПИШКА
Мойта лесна, аз съм прост. Да му мислят по простите!
БЕБО ИМА ПИШКА
Публикувано на 13-07-2011 00:47 | RE: National Insurance-картата на която никой не обръща внимание колко е важна..........
Ами аз си го имам записан този номер на ред други документи, а и на един тефтер
Честно казано в момента не съм в UK и не ми се е налагало да представям карта. Последно пращахме документи на Revenue за връщане на данъци, нямаше проблем само с номера.Пък и ето какво намерих :
"HMRC stopped issuing replacement National Insurance number cards in October 2010. Since then, if you ask for a reminder of your National Insurance number you get a letter confirming it instead.
From July 2011, HMRC will stop issuing cards to adults. If you're an adult and need a National Insurance number for the first time, you will receive your number on a letter from the Department for Work and Pensions (Jobcentre Plus).
However, if you are approaching age 16 and are eligible to receive a number automatically, you will still be sent a National Insurance number card. This will continue until later in the year.
Millions of people will still have a National Insurance number card. As the cards are phased out, there will be growing numbers of people who will have a letter instead. If you are an employer you will need to bear this in mind when taking on a new employee.
You do not need to have a National Insurance number card - it is your number that is important."
Така че който има
.,който няма не е проблем. За картата говорим, за NIN e друга работата.
![](../images/smiley/ab.gif)
"HMRC stopped issuing replacement National Insurance number cards in October 2010. Since then, if you ask for a reminder of your National Insurance number you get a letter confirming it instead.
From July 2011, HMRC will stop issuing cards to adults. If you're an adult and need a National Insurance number for the first time, you will receive your number on a letter from the Department for Work and Pensions (Jobcentre Plus).
However, if you are approaching age 16 and are eligible to receive a number automatically, you will still be sent a National Insurance number card. This will continue until later in the year.
Millions of people will still have a National Insurance number card. As the cards are phased out, there will be growing numbers of people who will have a letter instead. If you are an employer you will need to bear this in mind when taking on a new employee.
You do not need to have a National Insurance number card - it is your number that is important."
Така че който има
![cool cool](../images/smiley/cool2.gif)
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители