Форум >
>
Заплащане, Данъци и Осигуровки >
Тема: Записване на борса след бригада в Англия

страница 22 от 42

<< < 19 20 21 22 23 24 25 > >>
Публикувано на 08-10-2012 17:06 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
karlson
Потребител

Да доуточня ..... по въпроса на котки относно документите и техните номера. Документа които ти изпращат със информацията за теб от UK е У1 той се издава на основание подготвеният и изпратен от НОЙ SED U002 (структуриран електронен документ) не се бави а в НОЙ попълни новият документ за да ти го изпратят с искането за удостоверяване на дохода ти. Това трябва да го направиш в рамките на 14 дни след излизането на решението за отпускане на обезщетение. След това ако искаш пращай сам искането до UK. Не направиш ли това в Ной до 14 дни... ако ще и кралицата на крака да ти донесе после У1 нищо повече няма да вземеш. Това се води за обжалване на поставеното решение от директора на НОЙ относно твоят случаи.И е законово изискване... а това че не ти го убесняват е още един номер на работещите там Не се бави.

Публикувано на 08-10-2012 19:10 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
kotki
Потребител

Аз направих следното:
Днес отидох в ной и подадох наново CA3916 като по съвет от форума на точка 7 – More information написах че искам да ми посочат дохода заработен от 6 месечният мипрестой тази година в Англия. ОТделно жената ме накара на документа който е на български да напиша собственоръчно че повторно изпращам CA3916 защото във първият е липсвала сумата от заработката ми.
Освен това попълних още едно CA3916 в което отново написах че искам да ми напишат дохода и го пратих на адреса посочен на самият формуляр. Като изпратих само CA3916 без никакви други документи като пейслипове п45та п60 или нещо друго.
Смятам че само CA3916 е достатъчен, защото съм имал и телефонни разговори със подобни институции в Англия и в крайна сметка е достатъчно само да ти въведат иншуранс номера и излиза цялата ти информация
Публикувано на 12-10-2012 10:19 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
nika
Потребител

Здравейте бригадири,
само да попитам, вярно ли е, че при изискване на осигуровките с форма СА3916 там в Англия ми унищожават NINO.
Публикувано на 12-10-2012 20:26 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Друг досега не е споделял.
Все пак ти откъде разбра това?

Публикувано на 12-10-2012 20:35 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
R_Lakov
Потребител

Веднъж издаде ли ти се НИН тои ти остава до края на живота. Няма такова нещо да ти го унищожават.
Публикувано на 17-10-2012 01:37 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
to4ito90
Потребител

Наи лесно става като си подадете документите о6те в Англия това става с попалване на един формуляр после 4акате да доиде по по6атат У1 и отивате в НОИ и там ве4е ви определят какви пари 6те вземате Но преди това трябва да сте де регистрирали в бурото по труда в 7 дневен срок Тука от балгария да 4акате У1 дтажа бавно товами го каза дори слуйителакта в НОИ ако несте си опражили не6тата от УК подобре оставете.
Публикувано на 17-10-2012 11:41 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
Mr-Tokamori
Потребител

to4ito90 писа:
Наи лесно става като си подадете документите о6те в Англия това става с попалване на един формуляр после 4акате да доиде по по6атат У1 и отивате в НОИ и там ве4е ви определят какви пари 6те вземате Но преди това трябва да сте де регистрирали в бурото по труда в 7 дневен срок Тука от балгария да 4акате У1 дтажа бавно товами го каза дори слуйителакта в НОИ ако несте си опражили не6тата от УК подобре оставете.

хахахахаха Тонииииии, ща скъсам

Дамн, тъкмо днес бях в НОЙ брат ама аз не ми стигат 2 месеца за това обезщетение, брато - пиши ми у фейса какво става с теб, ще стане ли с теб обезщетенито. Ние ще си чакаме U1-то но ти се запиши днес или утре трябва да се запишеш на Борсата, ако имаш месеците, аз ги нямам !! Догодина ще стане, обаче за целта сега тази дупка до Май 2013 трябва да я запълня с някаква работа инак и догодина няма да имам обезщетение !!
Тони ти имаш ли месеците бре ? Пиши ми у фейса ако видиш тва

Публикувано на 21-10-2012 00:10 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
Vacka
Потребител

Здравейте, аз пък си подадох документите в НОИ и след седмица получих писмо, че ми спират производството по отпускане на обезщетение за безработица с мотив, че е изискан формуляр U2 от компетентната институция на съответната държава. Някой имал ли е подобен случай и заслужава ли си да се занимавам изобщо? Тъй като ме информират, че мога да обжалвам в 14 дневен срок.
Публикувано на 21-10-2012 08:44 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
R_Lakov
Потребител

Хехе споко пичага това си е процедурата, няма какво да обжалваш. Като ти доиде документа от Англия ще ти пратят нова честитка че възобновяват разглеждането.
Публикувано на 21-10-2012 12:27 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
antonia06
Потребител
antonia06 https://facebook.com/Antonia Laskova

абе всичко е менте no

страница 22 от 42

<< < 19 20 21 22 23 24 25 > >>

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 46 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти