Форум >
Публикувано на 10-03-2014 15:58 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
Gladiatora писа:
Нестава по този начин както си написал !
Добре де нали искат 9 месеца работни през последните 15. Защо има значение дали преди бригада си работил или след. Нали в края на краищата ги имаш тези 9 месеца от които 6 са от Англия.
Публикувано на 10-03-2014 16:00 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
като искаш отиди питаи да видиш какво ще ти казат като не ми вярваш!!!аз съм се записвал взимал сам пари и знам как са нещата за това ти отговорих на питането,като ти кажат че става добре дошло но аз знам от хора дето са питали че неможе !

Публикувано на 11-03-2014 00:19 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
Благодаря ти все пак. Ще се пробваме пък каквото стане
Публикувано на 11-03-2014 01:47 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
аве работи 5 години и ше видиш,как всичко може като се прибереш :Д
Публикувано на 11-03-2014 09:40 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
prototip писа:
Добре де нали искат 9 месеца работни през последните 15. Защо има значение дали преди бригада си работил или след. Нали в края на краищата ги имаш тези 9 месеца от които 6 са от Англия.
Gladiatora писа:
Мисля, че ако наистина са ти плътни тези 9 месеца, няма да има проблем. Като за месеците в Англия ще ти заложат МРЗ за изчисление на обезщетението. Но все пак питай на място! Някои случаи са си индивидуални, плюс това ще ти искат документи и от UK и понякога процесът е по-бавен. И после да кажеш как се е развила ситуацията.

Публикувано на 29-10-2014 19:49 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
здравейте искам да попитам ако някой знае дали като се водиш тука неплатен отпуск като си в англия и като се вьрнеш работодателя те ськрати може ли да се запишеш на борсата и да ли ште вземеш минимална борса или английската ако някой е запознат нека ми пиши благодаря предварително
Публикувано на 29-10-2014 19:50 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
здравейте искам да попитам ако някой знае дали като се водиш тука неплатен отпуск като си в англия и като се вьрнеш работодателя те ськрати може ли да се запишеш на борсата и да ли ште вземеш минимална борса или английската ако някой е запознат нека ми пиши благодаря предварително
Публикувано на 30-10-2014 14:58 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
Здравейте, връщам се от бригада в Англия и искам да се регистрирам за обезщетение. Подадох заявление за U1 в Англия. Някой може ли да ми каже колко време се чака докато пристигне?
Публикувано на 30-10-2014 15:29 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
3 месеца поне така пише тука в тая тема ама ти не си я чела 

Публикувано на 31-10-2014 15:27 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
В НОИ ми казаха, че срокът за регистрация при тях е 3 месеца. Ако си чакам U1-то поне 3 месеца, как тогава ще се възползвам от въпросното обезщетение?
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители