Форум >
>
Заплащане, Данъци и Осигуровки >
Тема: Записване на борса след бригада в Англия

страница 12 от 42

<< < 9 10 11 12 13 14 15 > >>
Публикувано на 04-01-2012 17:07 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
ZAPRINSKI
Потребител
ZAPRINSKI https://facebook.com/KAMELIQ ZAPRIN RUSEVI

curata писа:
здравейте!Има ли някой,който си е подал документите в НОЙ през септември и вече е получил парите си за обещетение?

аз съм ги подал още чакам имам U1 казаха че ще стане бързо с U1 обаче пари още няма...................wink

Публикувано на 04-01-2012 17:17 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
curata
Потребител

оо,ти съвсем ме отчая,защото аз ги подадох,като нямах U1 и те по служебен път трябваше да го изискат.Ти кога си ги подал?
Публикувано на 04-01-2012 17:23 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
ZAPRINSKI
Потребител

curata писа:
оо,ти съвсем ме отчая,защото аз ги подадох,като нямах U1 и те по служебен път трябваше да го изискат.Ти кога си ги подал?

На 15 септември се регистрирах като безработен а документите съм ги подал в НОИ към 10 октомври.И те така ми казаха да чакам те щяли да изискват U1 ама си пуснах и аз за U1 защото ми трябва за здравните осигуровки и ми дойде след 11 седмици,-U1 дадох го в НОЙ в началото на демеври обаче няма още нищо,ако те интересува нещо друго питай.
Публикувано на 04-01-2012 17:35 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
curata
Потребител

И аз на 15.09 се регистрирах,но...Остава да чакаме.Благодаря ти!
Публикувано на 04-01-2012 17:47 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
ZAPRINSKI
Потребител

curata писа:
И аз на 15.09 се регистрирах,но...Остава да чакаме.Благодаря ти!

За нищо дано да стане нещо....
Публикувано на 04-01-2012 18:58 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
nikolai9040
Потребител

ZAPRINSKI писа:
[quote]nikolai9040 писа:
здравейте, работил съм в ук миналото лято от юни до началото на септември ( 3 месеца ) и имам само пейслипове, сега ще почвам работа тук в бг отново за 3 месеца и като дойде лятото юни месец ще работя в ук отново 3 месеца. Събират се 9 месеца в рамките на изискванията. Възможно ли е да изляза на борсата по този начин и като се върна примерно септември месец и тогава да давам всички тези документи У1 П45 и пейслипове. Опасенията ми са да няма проблем с това че като се прибера септември ще съм изкарал П45 за работата от тази година, а от миналата незнам дали ще са вътре...

Всичко е възможно пази си всичките документи и като решиш да си останеш в БГ си ги подай трябва да имаш от последните 15 месеца 9 работни,ако ги имаш всичко е ок.....[/quotе]
Аз ще ги имам 9-те месеца ама вапроса е че нямам от миналото лято никакви документи, а само пейслиповете...
Публикувано на 04-01-2012 21:24 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
ZAPRINSKI
Потребител

ZAPRINSKI писа:
thebadvamp писа:
[quote]ZAPRINSKI писа:
Хора кажете поне някой получавал ли е пари и колко и при какви условия е бил освободен.МЕРСИ.

Аз получавах до скоро обезщетение от 57лв. на ден в продължение на 4 месеца(около 1200лв. на месец). За работата в УК за прериод от 2 години и половина, като напуснах последната работа(може би затова ми дадоха само 4 месеца обезщетение, не мога да кажа). Странното е че се записах в бюрото по труда 3 месеца след като се върнах от УК, представих U1 и бележка че съм безработен в НОИ. В срок от 2 седмици излезна решението на НОИ.

Кажи малко по подробно как как стоят нещата при тебе,важно е U1 имаш ли какво пише там................по какъв член си освободен
Публикувано на 04-01-2012 21:26 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
ZAPRINSKI
Потребител

athilaa писа:
ZAPRINSKI писа:
athilaa писа:
В тази полуразложила се държава е така! Плаща се по 7.20 лв. на ден за 4 месеца.

така ама не съм съгласен с тебе......ще оспорвам до последно....angry

С кое не си съгласен? Я прочети Кодекса за социалното осигуряване и земи ходи на борсата да вземеш повече от 7,20лв. на ден,освен ако не си съкратен! Айде ...

Ти не ми казвай колко пари ще взема защото аз съм си ги изработил,а това че теб те е яд че не можеш да получаваш е друг въпрос..............:angry
Публикувано на 07-01-2012 13:35 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
mgovedarska
Потребител

На някои до сега случвало ли му се е да получи U1 със сгрешени дати-различни от тези които е попълнил в CA3916
Публикувано на 07-01-2012 18:01 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
ZAPRINSKI
Потребител

mgovedarska писа:
На някои до сега случвало ли му се е да получи U1 със сгрешени дати-различни от тези които е попълнил в CA3916

Aми няма как да стане объркване защото ако имаш редовен НИН и като ти вкарат номера в компютъра там всичко си пише те от там вадят извадка.Вероятността е много малка.

страница 12 от 42

<< < 9 10 11 12 13 14 15 > >>

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 76 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти