Форум >
Публикувано на 08-01-2012 14:48 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
Абе кво ви става бе хора. Пияни ли сте кво. Тук пита отговорих ти, в БГХелпа пита отговорих ти. Такав е закона, и това ще ти се плати. Трябваше да пишеш поради изтичане на договор или кво там беше. Аз проблеми нямам и предпочитам бира
Публикувано на 08-01-2012 16:42 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
R_Lakov писа:
Абе кво ви става бе хора. Пияни ли сте кво. Тук пита отговорих ти, в БГХелпа пита отговорих ти. Такав е закона, и това ще ти се плати. Трябваше да пишеш поради изтичане на договор или кво там беше. Аз проблеми нямам и предпочитам бира
Пичага аз съм на Ракия.Гледай сега първо тва 7.20 където ти се е набило в главата е за БГ а аз чакам обезщетение от Англия.Тия 7.20 ги дават на ромите да не им омиришат кабинета.И трето като взема парите ще те почерпя една студена ода,ОТВОРКО.Айде НАЗДРАВЕ............
Публикувано на 08-01-2012 16:58 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
Аиде като Англия ти изплати обещетението ми се обади. Ще си чакам водата да знаеш ЗАТВОРКО
Публикувано на 08-01-2012 17:08 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
започвам да си мисля,че да си получиш парите от обещетението си е чиста шестица от тотото!
Публикувано на 08-01-2012 17:17 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
R_Lakov писа:
Аиде като Англия ти изплати обещетението ми се обади. Ще си чакам водата да знаеш ЗАТВОРКО
Aбе ти що се заяждаш като те е яд че не можеш да получаваш пари от никъде млъкни че ме ДРАЗНИШ ЧУЛИ.Ти си ебати комплекссара гледаш само на хората в паницата, да знаеш аз пари си ИМАМ 5 години съм бил В АНГЛИЯ обаче и 7,20 да дадат пак ще е кяр щото не съм се мъчил.АМА ЕЙ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ КЪДЕТО ЗАВИЖДАТ НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ СЕЛЯНД*.
Публикувано на 08-01-2012 17:19 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
curata писа:
започвам да си мисля,че да си получиш парите от обещетението си е чиста шестица от тотото!
Не е така просто има стъпки ако ги спазваш нямаш никакви грижи.Малко повече се чака ама няма как те хубавите работи стават бавно...
Публикувано на 08-01-2012 17:25 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
така си мислех до петък и аз,когато мии звъннаха от НОИ след 4 месеца си помислих-аха най-после.Незнам само наистина ли англичаните искат пейслиповете или нашите не са знаели,че трябват.Дори не могат да ми кажат за колко сезона трябва да приснимам.Но нямам избор ще го правя и сигурно ще ги получа като се върна от Англия наесен.
Публикувано на 08-01-2012 17:38 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
curata писа:
така си мислех до петък и аз,когато мии звъннаха от НОИ след 4 месеца си помислих-аха най-после.Незнам само наистина ли англичаните искат пейслиповете или нашите не са знаели,че трябват.Дори не могат да ми кажат за колко сезона трябва да приснимам.Но нямам избор ще го правя и сигурно ще ги получа като се върна от Англия наесен.
Гледай сега влизаш в сайта на НОИ там пише евроинтеграция,има телефони звънкаш по егн намират те питаш всичко което те интересува това е....................
Публикувано на 08-01-2012 17:53 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
И що си мислиш че се заяждам? Ти му говориш оно си рупа. Понеже не ти изнася това което ти казвам, значи се заяждам. Така ли. Ба, викаш имаш пет бригади, я па имам седем И да знаеш че изобщо не ме интересува паницата ти, аз моито обещетение ще си го взема и няма да е 7.20 ''кат на циганите''. Аиде мисля че ти отделих достатъчно време Гражданино
Публикувано на 08-01-2012 18:31 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
те от НОИ ми дадоха тел в София в управлението,но никой не вдигаше-слушах музика в продължение на 15 мин и така 2-3 опита.Отказах се и утре ще отида в местното НОИ.Но според мен когато приемат документи/в такъв голям град не съм единствената/трябва да знаят всички правила и да изискат всички документи.
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители