Форум >
>
Заплащане, Данъци и Осигуровки >
Тема: Записване на борса след бригада в Англия

страница 14 от 42

<< < 11 12 13 14 15 16 17 > >>
Публикувано на 08-01-2012 14:48 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
R_Lakov
Потребител

Абе кво ви става бе хора. Пияни ли сте кво. Тук пита отговорих ти, в БГХелпа пита отговорих ти. Такав е закона, и това ще ти се плати. Трябваше да пишеш поради изтичане на договор или кво там беше. Аз проблеми нямам и предпочитам бира razz

Публикувано на 08-01-2012 16:42 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
ZAPRINSKI
Потребител
ZAPRINSKI https://facebook.com/KAMELIQ ZAPRIN RUSEVI

R_Lakov писа:
Абе кво ви става бе хора. Пияни ли сте кво. Тук пита отговорих ти, в БГХелпа пита отговорих ти. Такав е закона, и това ще ти се плати. Трябваше да пишеш поради изтичане на договор или кво там беше. Аз проблеми нямам и предпочитам бира razz

Пичага аз съм на Ракия.Гледай сега първо тва 7.20 където ти се е набило в главата е за БГ а аз чакам обезщетение от Англия.Тия 7.20 ги дават на ромите да не им омиришат кабинета.И трето като взема парите ще те почерпя една студена ода,ОТВОРКО.Айде НАЗДРАВЕ............angryangryangryangryangryangryangryangryangryangryangryangryangryangryangryangryangryangryangryangry
Публикувано на 08-01-2012 16:58 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
R_Lakov
Потребител

Аиде като Англия ти изплати обещетението ми се обади. Ще си чакам водата да знаеш ЗАТВОРКО
Публикувано на 08-01-2012 17:08 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
curata
Потребител

започвам да си мисля,че да си получиш парите от обещетението си е чиста шестица от тотото!
Публикувано на 08-01-2012 17:17 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
ZAPRINSKI
Потребител

R_Lakov писа:
Аиде като Англия ти изплати обещетението ми се обади. Ще си чакам водата да знаеш ЗАТВОРКО

Aбе ти що се заяждаш като те е яд че не можеш да получаваш пари от никъде млъкни че ме ДРАЗНИШ ЧУЛИ.Ти си ебати комплекссара гледаш само на хората в паницата, да знаеш аз пари си ИМАМ 5 години съм бил В АНГЛИЯ обаче и 7,20 да дадат пак ще е кяр щото не съм се мъчил.АМА ЕЙ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ КЪДЕТО ЗАВИЖДАТ НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ СЕЛЯНД*.
Публикувано на 08-01-2012 17:19 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
ZAPRINSKI
Потребител

curata писа:
започвам да си мисля,че да си получиш парите от обещетението си е чиста шестица от тотото!

Не е така просто има стъпки ако ги спазваш нямаш никакви грижи.Малко повече се чака ама няма как те хубавите работи стават бавно...
Публикувано на 08-01-2012 17:25 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
curata
Потребител

така си мислех до петък и аз,когато мии звъннаха от НОИ след 4 месеца си помислих-аха най-после.Незнам само наистина ли англичаните искат пейслиповете или нашите не са знаели,че трябват.Дори не могат да ми кажат за колко сезона трябва да приснимам.Но нямам избор ще го правя и сигурно ще ги получа като се върна от Англия наесен.
Публикувано на 08-01-2012 17:38 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
ZAPRINSKI
Потребител

curata писа:
така си мислех до петък и аз,когато мии звъннаха от НОИ след 4 месеца си помислих-аха най-после.Незнам само наистина ли англичаните искат пейслиповете или нашите не са знаели,че трябват.Дори не могат да ми кажат за колко сезона трябва да приснимам.Но нямам избор ще го правя и сигурно ще ги получа като се върна от Англия наесен.

Гледай сега влизаш в сайта на НОИ там пише евроинтеграция,има телефони звънкаш по егн намират те питаш всичко което те интересува това е....................
Публикувано на 08-01-2012 17:53 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
R_Lakov
Потребител

И що си мислиш че се заяждам? Ти му говориш оно си рупа. Понеже не ти изнася това което ти казвам, значи се заяждам. Така ли. Ба, викаш имаш пет бригади, я па имам седем laugh И да знаеш че изобщо не ме интересува паницата ти, аз моито обещетение ще си го взема и няма да е 7.20 ''кат на циганите''. Аиде мисля че ти отделих достатъчно време Гражданино
Публикувано на 08-01-2012 18:31 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
curata
Потребител

те от НОИ ми дадоха тел в София в управлението,но никой не вдигаше-слушах музика в продължение на 15 мин и така 2-3 опита.Отказах се и утре ще отида в местното НОИ.Но според мен когато приемат документи/в такъв голям град не съм единствената/трябва да знаят всички правила и да изискат всички документи.

страница 14 от 42

<< < 11 12 13 14 15 16 17 > >>

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 32 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти