Форум >
>
Заплащане, Данъци и Осигуровки >
Тема: Записване на борса след бригада в Англия

страница 16 от 42

<< < 13 14 15 16 17 18 19 > >>
Публикувано на 09-01-2012 19:52 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
prodanov
Потребител
pfclevski https://facebook.com/Plamen Prodanov

правете ги луди тея в нои и нап и борсата защо хал хабер и те си нямат за какво става въпрос и какво точно се прави и в крайна сметка сме ощетени ние които сме били по-бригадите, само да ми се получат нещата ще и отровя живота чесно ви казвам

Дори живота си аз да прекарам, в мизерия и крайна нищета. ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам, ЛЕВСКАР дори и след смъртта
Публикувано на 09-01-2012 19:59 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
R_Lakov
Потребител

prodanov писа:
правете ги луди тея в нои и нап и борсата защо хал хабер и те си нямат за какво става въпрос и какво точно се прави и в крайна сметка сме ощетени ние които сме били по-бригадите, само да ми се получат нещата ще и отровя живота чесно ви казвам

Абсолютно, август месец заедно с документите за обещетение подадох и за възтановяване на здравните. Там пък ми казаха че като ми доиде документа от англия ще ми се обадят. Е не се обадиха, та декември ходих и ги питам какво става, и те ми да дошал ти е ето го. Та чак днес ми се обадиха от НАП да ида да се разпиша за превода. БГ институциите са си е...и мамата.
Публикувано на 09-01-2012 20:50 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
ZAPRINSKI
Потребител
ZAPRINSKI https://facebook.com/KAMELIQ ZAPRIN RUSEVI

R_Lakov писа:
Кога съм казал така? Нещо си се объркал. Гледаи сега, искренно ти желая да си вземеш максималното обещетение. Но да не се разочароваш като ти излезе решението. Дано не съм прав защото парите са си добри. Моито преизчисление го чакам другия месец, и ще пиша. Надявам се да се похвалиш като излезе твоито.

ЕЙ опасен си и за какво си го дал за преизчесление,какво са ти объркали,светни ме малко де???И кажи кога ще пием по бира стига сме се разправяли тука като децата няма смисъл....Лека вечер.............
Публикувано на 09-01-2012 20:52 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
ZAPRINSKI
Потребител

R_Lakov писа:
prodanov писа:

Абсолютно, август месец заедно с документите за обещетение подадох и за възтановяване на здравните. Там пък ми казаха че като ми доиде документа от англия ще ми се обадят. Е не се обадиха, та декември ходих и ги питам какво става, и те ми да дошал ти е ето го. Та чак днес ми се обадиха от НАП да ида да се разпиша за превода. БГ институциите са си е...и мамата.

И колко ти е обезщетението ако не е тайна,какво пише на U1 кажи ако не е тайна...............
Публикувано на 09-01-2012 21:27 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
R_Lakov
Потребител

Ами аз го писах вече. Явно не си го видял. След 4 месеца ми доиде У1 обаче не ми беше вписана заработката. От нои ни се обадиха и една жена ( някаква по висшестояща маи беше) ни обясни че те ще пратят пак документи като изрично ще искат заработката. Ние и казахме че няма да сме вече в БГ щот другия месец заминаваме пак, и тя даже специално се обади на София и ги пита дали няма да е проблем. Та в краина сметка ни изплатиха минимума за 4 месеца, около 700лв, и жената каза че като доиде документа ще направят преизчисление. Обаче искам да ти кажа че като попълвахме отбелязахме Поради изтичане на договора а не По взаимно съгласие!
Публикувано на 09-01-2012 21:37 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
ZAPRINSKI
Потребител

R_Lakov писа:
Ами аз го писах вече. Явно не си го видял. След 4 месеца ми доиде У1 обаче не ми беше вписана заработката. От нои ни се обадиха и една жена ( някаква по висшестояща маи беше) ни обясни че те ще пратят пак документи като изрично ще искат заработката. Ние и казахме че няма да сме вече в БГ щот другия месец заминаваме пак, и тя даже специално се обади на София и ги пита дали няма да е проблем. Та в краина сметка ни изплатиха минимума за 4 месеца, около 700лв, и жената каза че като доиде документа ще направят преизчисление. Обаче искам да ти кажа че като попълвахме отбелязахме Поради изтичане на договора а не По взаимно съгласие!

Еми и аз така отбелязах ама като дойде U1 има там една точка където пише па какъв начин си освободен и май беше второто по взаимно съгласие аз изрично им писах поради изтичане на договора,незнам тия дали знаят англииски,обаче имам и една точка където пише и селф емплоуер,понеже се бях регистрирал като такъв и там има сума.Дано да стане нещо,мерси за помощта.
Публикувано на 09-01-2012 22:06 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
prodanov
Потребител

Na U1 няма никакви суми и преизчисления вадил сам си, и съм виждал на над 20 човека в това съм 100 % сигурен

Дори живота си аз да прекарам, в мизерия и крайна нищета. ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам, ЛЕВСКАР дори и след смъртта
Публикувано на 09-01-2012 22:12 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
ZAPRINSKI
Потребител

prodanov писа:
Na U1 няма никакви суми и преизчисления вадил сам си, и съм виждал на над 20 човека в това съм 100 % сигурен

Скенера ми отказа точно днес ама ти обещавам че като го оправя ще ти го сканирам,пише сумата.
Публикувано на 09-01-2012 22:40 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
R_Lakov
Потребител

Прав е няма, сумата е на документ U002 или нещо такова беше.
Публикувано на 09-01-2012 23:04 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
prodanov
Потребител

ще чакам само да не забравиш

страница 16 от 42

<< < 13 14 15 16 17 18 19 > >>

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 75 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти