Форум >
Публикувано на 09-01-2012 23:32 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
prodanov писа:
ще чакам само да не забравиш
ще чакам само да не забравиш
Сериозно ви говоря аз изрищтно им казах да пишат и пише сумата,моето U1 е от скоро може да са ги променили,не знам нямам скенер днес му стана нещо пък не ми се дават излищни пари за глупости,ще пробвам с телефона или сас фото апарата утре.лека вечер..........
Публикувано на 09-01-2012 23:59 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
също става да ще се види, лека и от мен
Дори живота си аз да прекарам, в мизерия и крайна нищета. ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам, ЛЕВСКАР дори и след смъртта
Публикувано на 10-01-2012 22:57 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
не оправихте ли вече тая техника да видя аз
Дори живота си аз да прекарам, в мизерия и крайна нищета. ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам, ЛЕВСКАР дори и след смъртта
Публикувано на 12-01-2012 14:51 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
искам да попитам , някой знае ли колко време трябва да се подписваш на борсата след като си подал документи за обезщетение. в смисъл, ако не съм получила обезщетението, а ми дойде датата за която мисля пак да замина за англия, губя ли възможноста да получа обезщетение?
Публикувано на 13-01-2012 11:55 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
като ти дойде датата за заминаване отиди и се отпиши от борсата и после от нои. така се прави по правило, за да не си измислят после причина да не ти отпуснат обезщетението, което както разбирам не си получила все още, въпреки че се подписваш. аз съм на същото положение- подписвам се, без да получавам обезщетение, защото чакам прословутите документи от Англия. Отпиши се, по начина по който ти казвам за да можеш като се прибереш пак да имаш право да се регистрираш отново.
Публикувано на 14-01-2012 11:10 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
благодаря за пояснението.. иии значи... чакам 5 месеца отговор и догодина пак същата история.. чакане.. това са го направили много тъпо.. тъй като дори и тези документи да са в мен вече .. др година трябва да чакам новите..
Публикувано на 14-01-2012 22:57 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
mo0nshine_f писа:
благодаря за пояснението.. иии значи... чакам 5 месеца отговор и догодина пак същата история.. чакане.. това са го направили много тъпо.. тъй като дори и тези документ
и да са в мен вече .. др година трябва да чакам новите..
благодаря за пояснението.. иии значи... чакам 5 месеца отговор и догодина пак същата история.. чакане.. това са го направили много тъпо.. тъй като дори и тези документ
и да са в мен вече .. др година трябва да чакам новите..
Колеги така е и аз чакам 5 месеца ама няма пари даже документите в София са оправени и сега чакам тия шун.....ри от Пазарджик да сметнат ама ще ги чакам още малко и ще стане страшноооо/
Публикувано на 15-01-2012 10:01 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
колеги,кажете ми правилно ли разсъждавам по следния казус:2011 г като се върнах подадох документи,подписвах се 2 месеца и започнах работа.Ако направя тук 3 месеца и като замина за Англия още 6 ,като се върна ще имам ли право пак да подам за обещетение?Благодаря!
Публикувано на 15-01-2012 10:28 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
curata писа:
колеги,кажете ми правилно ли разсъждавам по следния казус:2011 г като се върнах подадох документи,подписвах се 2 месеца и започнах работа.Ако направя тук 3 месеца и като замина за Англия още 6 ,като се върна ще имам ли право пак да подам за обещетение?Благодаря!
Да така е обаче сега ако си подал за обезщетение можеш да подадеш чак след 3 години да взимаш пак пари,така че си направи смвтка.......Разрови се в сайта на НОИ някъде го бях написал....................
Публикувано на 15-01-2012 10:49 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
Благодаря ти!
Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители