Форум >
Публикувано на 16-01-2012 20:33 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
Снимката на U1 e в отдел снимки може да я видите там да не каже prodanov че го лъжа нещо..............
Публикувано на 17-01-2012 18:06 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
prodanov писа:
също става да ще се види, лека и от мен
също става да ще се види, лека и от мен
Човече видя ли сумата я пише на документа,аз още чакам обаче какво да се прави дано да е за хубаво.Казаха че до месец всичко щяло да е наред.........................Надявам се
Публикувано на 24-01-2012 13:04 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
Здравейте!Искам да попитам има ли някой, който е получил вече това прословуто обезщетение на база U1?И за колко време след подаването на документите е получено обезщетението?
Публикувано на 24-01-2012 13:21 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
аз получих това обезщетение,на базата на U1,цялата процедура продължи около 2 месеца,а размера на обезщетението е супер мизерно 7.20 на ден за период от 4 месеца.
Публикувано на 24-01-2012 13:54 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
На моят документ U1 има изчислена средната ми месечна заработка.И предполагам, че точно това вземат под внимание за обезщетението.Наистина ли на документите, които сме попълвали трябва да сме зачертали "Redundancy"(съкращение) за причина за изтичане на договора, за да имаме обезщетение повече от 7лв. на ден??Аз съм писала изтичане на договора....
Публикувано на 24-01-2012 14:05 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
tediside писа:
аз получих това обезщетение,на базата на U1,цялата процедура продължи около 2 месеца,а размера на обезщетението е супер мизерно 7.20 на ден за период от 4 месеца.
а как сте освободени ако е по взаимно съгласие май е толкова.Мизерия голяма................
Публикувано на 24-01-2012 14:46 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
Аз отбелязах изтичане на трудовия договор.Има и отметка за взаимно съгласие във формуляра...офффф дано да не е 7лв. на ден,че толкова разправии за нищо...А вече чакам 4 месеца
Публикувано на 24-01-2012 14:57 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
каквато и заработка да са отбелязали,вземате 7.20 лв на ден,със скъсани нерви,това е самата истина.
Публикувано на 24-01-2012 16:40 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
tediside писа:
каквато и заработка да са отбелязали,вземате 7.20 лв на ден,със скъсани нерви,това е самата истина.
Ako сте освободени по взаимно съгласие е 7.20 ако е по друг параграф е повече те циганите взимат повече от 7 лева,нашата скапана мизерна страна това е ДОБРЕ ДОШЛИ В БЪЛГАРИЯ
Публикувано на 25-01-2012 21:36 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
Може ли да кажеш какво пише на твоят документ U1 който си получил, има един въпрос " причина за напускане на вашата работа( reason for end of employment )" и там коя от отметките ти е отбелязана?
Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители