Форум >
Публикувано на 10-10-2011 17:17 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
А има ли хора които вече са получили отговор от НАП ? И знаете ли какво обезщетение да очаквам горе долу? Имам в предвид дали си е струвало да се записвам на борсата или трябваше да си почна работа ?
Редактирано от R_Lakov на 10-10-2011 17:19
Публикувано на 17-10-2011 17:48 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
Нои и нап са две различни институции,да не объркаме йорето,всичко е така както пише miroslav111,само гледай да не изпуснеш сроковете,че тези лелки в бг институциите са доста некомпетентни,успех и си приготви мн.здрави нерви,парите си струват,но зависи и от общият ти стаж в tr.ти книжка,затова ако нещо не е попълнено тръгвай по офисите на местата където си работил.p.с.ползвам кирилизатора но немога да го попликувам,help,извинявам се предварително
Ivo: прави се copy - paste
Ivo: прави се copy - paste
Редактирано от Ivo на 17-10-2011 17:53
Публикувано на 18-10-2011 22:56 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
вземайте каквото можете от тая смотана България, не само за циганите да има помощи, ние поне работим в УК г-н baiviganio и ще си търсим правата където и когато трябва, ти май явно не си уцелил или на ферма или на работа, или си от онея деот са чували че се изкарват пари с чували в УК но като си отишъл и то е било съвсем друго, хората искат да се РАБОТИ
Дори живота си аз да прекарам, в мизерия и крайна нищета. ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам, ЛЕВСКАР дори и след смъртта
Публикувано на 19-10-2011 18:49 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
Днес предадох всички документи в НОИ и госпожата там ми каза, че сега ще чакаме потвърждение от Англия относно стажа, доходите, датите на започване и прекратяване и най-важното било договорът да е прекратен поради съкращение.В противен случай обезщетението било в размер на 7лв на ден.Разгледах подробно П45, но там не виждам да е упоменато причина за напускане на работа..Та сега се чудя как ли точно са ми прекратили договора?
Публикувано на 19-10-2011 19:07 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
Поради изтитаче на работната карта (договор) ти е прекратен договора.
В случая ще получаваш по 7 лв на ден.
В случая ще получаваш по 7 лв на ден.
Публикувано на 19-10-2011 20:41 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
joreto_tr писа:
Днес предадох всички документи в НОИ и госпожата там ми каза, че сега ще чакаме потвърждение от Англия относно стажа, доходите, датите на започване и прекратяване и най-важното било договорът да е прекратен поради съкращение.В противен случай обезщетението било в размер на 7лв на ден.Разгледах подробно П45, но там не виждам да е упоменато причина за напускане на работа..Та сега се чудя как ли точно са ми прекратили договора?
ако си изкарал 6 месеца значи ще ти дойде U1 на което ще пише че причината е свършване срока на договора, което те праща в графа пълно обежщетение ,
Ти като попълва CA3916 формата която се праща в Нукясал какво маркира (там има ясни отметки за причина за напускането на работа една от които е изтичане на договора) ако си маркирал нея и си бил 6 месеца там нямаш проблеми. Между другото дори и да си работил по малко от 6 месеца ,важно е какво си подал ти като информация, от ХМ мн не ги интересува кво що как и ти издават U1 на база на подадената от теб информация до голяма степен тъй че пак може да си в играта.
Ми тва е
Публикувано на 19-10-2011 22:03 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
Писах прекратяване на договора по взаимно съгласие между двете страни..май се набутах..но аз и 6 месеца пълни нямам
Публикувано на 19-10-2011 22:15 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
А някой знае ли колко месеца и по колко пари се взимат ако си писал причина - изтичане на договор?
Публикувано на 20-10-2011 19:42 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
много не можах да разбера от тази тема как точно става реда и начина , мога да ви покажа имейли от различните области на които съм писал в НАП да видите че дори те ми отговарят различно, и че не са въобще наясно какво става, доколкото Лаков как имаш п60 и си го занесъл това или е някакво старо или се бъркаш, издават го април
Дори живота си аз да прекарам, в мизерия и крайна нищета. ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам, ЛЕВСКАР дори и след смъртта
Публикувано на 20-10-2011 21:36 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
Е да де. Април ми го издадоха и аз си го взех
Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители