Форум >
Публикувано на 27-08-2012 12:40 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
и аз имам проблем просто дали е възможно някой да постне снимка или как се попълва документите за получаване на U1 този формуляр не му знам името .. те са 4 страници да качите снимки с попълването
Публикувано на 27-08-2012 17:58 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
Публикувано на 30-08-2012 13:47 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
там няма никъде как се попълва самият формуляр .. има само U1 готов документ на мен ми трябва как да попълня формуляра за да получа U1.. 4ри страници са мога да ги постна ако някой може да ги попълни ??? Elektra.. :]
Публикувано на 02-09-2012 14:43 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
Здравейте искам да попитам-след като се върна от бригада трябва да започна работа , през това време бях във неплатена 7 месеца .Имам във България 4 г трудов стаж.Мога ли да ползвам обещетение.
Публикувано на 02-09-2012 16:31 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
Ти сега работиш ли? Имаш ли трудова книжка?
Публикувано на 02-09-2012 16:48 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
еее, вече прекалявате.. в неплатен отпуск и обезщетения да взимате
Публикувано на 04-10-2012 19:08 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
Аз пък немога да разбера защо навсякъде сеговори за U1. Аз днес си получих разпореждането за обещетение от ной и там пише че ми отпускат обещетение на база на получен документ U002
Разбира се че и при мен нали случайно нали нарочно липсва сумата със заработката за шестмесечният ми престой в англия от тази година и ми отпускат обещетение на база минималната работна заплата в България. А именно обещетение за 6 месеца в размер на 8.33лв на ден
В полученото U2 пишело само че съм работил в Англия шест месеца тази година но липсва заработената сума. Ако съм искал да съм попълнел на ново CA3916 те щели да го пратят пак до Англия, ще чакам нови 3 месеца, и ако от там благоволят да напишат на новото U2 заработената сума щели да ми коригират обещетението със задна дата
Моля ако има хора с подобен проблем да ми пишат тук или на лично, ще отговоря веднага!
И още нещо, наистина вече гледатдохода за последните 24 месеца.
На менса миго гледали от 01.07.2010 до 30.06.2012г
През 2011 година аз имам още 6 месеца във Англия както и 3 месеца работени в Бъгрария.
Но женицата от НОЙ ми каза че дохода от Англия за 2011г по закон не се гледал, ГЛедал се само дохода от чежбина за последният период, а именно последните ми 6 месеца в АНглия от 2012г .
ТОва ако е истина е някакво безумие, Вместо да ми изчислят обещетението на база 6 месеца оттази година по 2000лв, 6 месеца от миналата година по 2000лв и трите ми работени месеца миналата година в България, те за 2011г дохода отанглия ми го изчисляват 6 месеца по минималната работна заплата. Е това вече е престъпление
Разбира се че и при мен нали случайно нали нарочно липсва сумата със заработката за шестмесечният ми престой в англия от тази година и ми отпускат обещетение на база минималната работна заплата в България. А именно обещетение за 6 месеца в размер на 8.33лв на ден
В полученото U2 пишело само че съм работил в Англия шест месеца тази година но липсва заработената сума. Ако съм искал да съм попълнел на ново CA3916 те щели да го пратят пак до Англия, ще чакам нови 3 месеца, и ако от там благоволят да напишат на новото U2 заработената сума щели да ми коригират обещетението със задна дата
Моля ако има хора с подобен проблем да ми пишат тук или на лично, ще отговоря веднага!
И още нещо, наистина вече гледатдохода за последните 24 месеца.
На менса миго гледали от 01.07.2010 до 30.06.2012г
През 2011 година аз имам още 6 месеца във Англия както и 3 месеца работени в Бъгрария.
Но женицата от НОЙ ми каза че дохода от Англия за 2011г по закон не се гледал, ГЛедал се само дохода от чежбина за последният период, а именно последните ми 6 месеца в АНглия от 2012г .
ТОва ако е истина е някакво безумие, Вместо да ми изчислят обещетението на база 6 месеца оттази година по 2000лв, 6 месеца от миналата година по 2000лв и трите ми работени месеца миналата година в България, те за 2011г дохода отанглия ми го изчисляват 6 месеца по минималната работна заплата. Е това вече е престъпление
Редактирано от kotki на 04-10-2012 19:39
Публикувано на 04-10-2012 19:35 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
Само да те поправя че документа със сумата е U004!
Публикувано на 08-10-2012 14:48 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
karlson писа:
Ето и съветите от мен.
1- преди да отидете в НОЙ,отделете 10 минути и влезте на този адрес.-http://www.hmrc.gov.uk/forms/2005/ca3916.pdf
.....................
Ето и съветите от мен.
1- преди да отидете в НОЙ,отделете 10 минути и влезте на този адрес.-http://www.hmrc.gov.uk/forms/2005/ca3916.pdf
.....................
А на кой точно адрес да изпратя попълненият отмен CA3916 формуляр за да си изискам сам U1. До някой централен такс офис или трябва някъде другаде да се изпрати
Мерси!
Редактирано от Ivo на 08-10-2012 15:05
Публикувано на 08-10-2012 15:04 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
То първо се гледа, после се пита, ама нали е по-лесно.
На самия формуляр си има адреса.
http://www.hmrc.gov.uk/forms/2005/ca3916.pdf
На самия формуляр си има адреса.
http://www.hmrc.gov.uk/forms/2005/ca3916.pdf
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители