Форум >
Публикувано на 10-03-2014 15:58 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
Gladiatora писа:
Нестава по този начин както си написал !
Добре де нали искат 9 месеца работни през последните 15. Защо има значение дали преди бригада си работил или след. Нали в края на краищата ги имаш тези 9 месеца от които 6 са от Англия.
Публикувано на 10-03-2014 16:00 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
като искаш отиди питаи да видиш какво ще ти казат като не ми вярваш!!!аз съм се записвал взимал сам пари и знам как са нещата за това ти отговорих на питането,като ти кажат че става добре дошло но аз знам от хора дето са питали че неможе !

Публикувано на 11-03-2014 00:19 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
Благодаря ти все пак. Ще се пробваме пък каквото стане
Публикувано на 11-03-2014 01:47 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
аве работи 5 години и ше видиш,как всичко може като се прибереш :Д
Публикувано на 11-03-2014 09:40 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
prototip писа:
Добре де нали искат 9 месеца работни през последните 15. Защо има значение дали преди бригада си работил или след. Нали в края на краищата ги имаш тези 9 месеца от които 6 са от Англия.
Gladiatora писа:
Мисля, че ако наистина са ти плътни тези 9 месеца, няма да има проблем. Като за месеците в Англия ще ти заложат МРЗ за изчисление на обезщетението. Но все пак питай на място! Някои случаи са си индивидуални, плюс това ще ти искат документи и от UK и понякога процесът е по-бавен. И после да кажеш как се е развила ситуацията.

Публикувано на 29-10-2014 19:49 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
здравейте искам да попитам ако някой знае дали като се водиш тука неплатен отпуск като си в англия и като се вьрнеш работодателя те ськрати може ли да се запишеш на борсата и да ли ште вземеш минимална борса или английската ако някой е запознат нека ми пиши благодаря предварително
Публикувано на 29-10-2014 19:50 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
здравейте искам да попитам ако някой знае дали като се водиш тука неплатен отпуск като си в англия и като се вьрнеш работодателя те ськрати може ли да се запишеш на борсата и да ли ште вземеш минимална борса или английската ако някой е запознат нека ми пиши благодаря предварително
Публикувано на 30-10-2014 14:58 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
Здравейте, връщам се от бригада в Англия и искам да се регистрирам за обезщетение. Подадох заявление за U1 в Англия. Някой може ли да ми каже колко време се чака докато пристигне?
Публикувано на 30-10-2014 15:29 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
3 месеца поне така пише тука в тая тема ама ти не си я чела 

Публикувано на 31-10-2014 15:27 | RE: Записване на борса след бригада в Англия
В НОИ ми казаха, че срокът за регистрация при тях е 3 месеца. Ако си чакам U1-то поне 3 месеца, как тогава ще се възползвам от въпросното обезщетение?
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители