Форум >
Публикувано на 15-01-2014 02:00 | RE: Относно У1 за борсата
и аз имам един въпрос това у1 след като го внеса в НОИ то служи само за удостоверяване или чрез него изискват като сума осигуровките който са ми спирали? Имам врепдвит У1 им доказва ,че са ми спирани осгуровки и имам трудовия стаж и ми пускат плащането или го ползват и за да си изискат съответните осигутовки като сума от Ук
Благодаря ви предварително

Публикувано на 26-09-2016 13:52 | RE: Относно У1 за борсата
Здравейте,някой знае ли как мога да си оправя здравните и пенсионните осигуровки.Преди месец се върнах от Англия бях там 4 месеца,нямам право на борса.Знам,че ми трябва у1 но не знам от къде да го изискам.Моля помогнете...
Публикувано на 28-09-2016 15:00 | RE: Относно У1 за борсата
Тази тема е толкова разнищвана. Чудя се защо не потърсите инфо сами, а може би е по-лесно изплюто, наготово.
Не отговарям на лични запитвания, написани на маймуница и такива с непроявено уважение!
Публикувано на 14-12-2016 18:32 | RE: Относно У1 за борсата
Здравейте,някой правил ли е запитване за у1 в National Insurance Contributions & Employer Office. От Нои ми казаха да направя запитване така у1 щяло да дойде по бързо.Има ли такова нещо?
Публикувано на 16-12-2016 20:54 | RE: Относно У1 за борсата
vanidimi писа:
Здравейте,някой знае ли как мога да си оправя здравните и пенсионните осигуровки.Преди месец се върнах от Англия бях там 4 месеца,нямам право на борса.Знам,че ми трябва у1 но не знам от къде да го изискам.Моля помогнете...
Ако нямаш право на борса, може и да не искаш У 1 веднага. За здравните осигуровки отиваш в Здравна каса, казваш че искаш да ти бъдат признати здравни осигуровки от чужбина. Там попълваш документите и те по служебен път си изискват документите от UK. След около 2 месеца ти звънят по тел, че документите ти са пристигнали. Отиваш, вземаш ги и ги внасяш в НАП. Това е. Със или без У 1 без чакане не става. Успех!!!
Публикувано на 07-01-2020 13:09 | RE: Относно У1 за борсата
Споделете,колко време сте чакали за борса от чужбина!Аз чакам вече 10 месеца и нямам отговор 

Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители