Форум >
Публикувано на 25-07-2012 09:37 | RE: Относно У1 за борсата
Ако нямаш У1 от НОИ го изискват от Англия , аз чакам 3 , а се чакало 5 до 6 мес. за решението от НОИ.
Публикувано на 03-12-2012 23:00 | RE: Относно У1 за борсата
Здравейте можели някои дами даде информация как да си изискам документ U1 U2,освен с ной където ги бавят 3 месеца?Имали фирми в България който могат да ти съдействат за изкарване на този документ,някакви адреси?Приятеля ми беше във ферма в Шотландия там са им казали ,че трябва да си ги получат от България тук им казват че няма такова нещо да се обърнат към Ной ,но там било голямо чакане,а иска да се оправи за обезщетение.Моля ви за информация адреси,вразки?Благодаря предварително
Публикувано на 04-12-2012 14:29 | RE: Относно У1 за борсата
Lidiaaa писа:
Здравейте можели някои дами даде информация как да си изискам документ U1 U2,освен с ной където ги бавят 3 месеца?Имали фирми в България който могат да ти съдействат за изкарване на този документ,някакви адреси?Приятеля ми беше във ферма в Шотландия там са им казали ,че трябва да си ги получат от България тук им казват че няма такова нещо да се обърнат към Ной ,но там било голямо чакане,а иска да се оправи за обезщетение.Моля ви за информация адреси,вразки?Благодаря предварително
изтегли си формуляра http://www.hmrc.gov.uk/forms/2005/ca3916.pdf и го прати на посочения адрес ж горния десен угъл с последния паислип и копие на п45 или втората страница на п45 оригиналЗдравейте можели някои дами даде информация как да си изискам документ U1 U2,освен с ной където ги бавят 3 месеца?Имали фирми в България който могат да ти съдействат за изкарване на този документ,някакви адреси?Приятеля ми беше във ферма в Шотландия там са им казали ,че трябва да си ги получат от България тук им казват че няма такова нещо да се обърнат към Ной ,но там било голямо чакане,а иска да се оправи за обезщетение.Моля ви за информация адреси,вразки?Благодаря предварително
Публикувано на 04-12-2012 16:06 | RE: Относно У1 за борсата
Здравей, ако ти трябва документа У1 за борсата, и го нямаш на разположение, от бюрото по труда ти го вадят по служебен път. там трябва да си попълниш апликейшана.
Публикувано на 06-12-2012 10:32 | RE: Относно У1 за борсата
Може ли някой да ми каже, дали ми е нужно U1 при положение че не съм се записал на борсата в 7 дневен срок и преди фермата не съм работил и не съм осигуряван. Явно няма да получа обезщетение от Бюрото по труда. Тогава струва ли с изобщо да се занимавам с това U1? Поне с него признават ли здравните осигуровки за периода в който съм бил на бригада
?

Не може да не може.
Публикувано на 11-12-2012 14:33 | RE: Относно У1 за борсата
щом не си се записал до 7 дневен срок , можеш да го направиш и след този срок, но колкото по- късно толкова повече пари губиш... тоест ако борсата ти е за 4 месеца , ше ти изплатят толкова дни по малко колкото си закъснял след 7 дневния срок. Трябва да имаш изработени 9 месеца...не е задължително да са последобателни..може и при различни работодатели. Този документ У1 аз си го изкарах за да ми се признаят здравните осигуровки от чужбина , не ти е нужен за борсата, но си го изкарай за здравния ти статус в бг .
Публикувано на 12-12-2012 21:09 | RE: Относно У1 за борсата
Някой получавал ли е парични обезщетения за безработица след работа в Англия.
Публикувано на 13-12-2012 22:00 | RE: Относно У1 за борсата
да , аз !
Публикувано на 14-12-2012 13:50 | RE: Относно У1 за борсата
Здравеите!
Искам да Ви питам нещо отнсно здравните усигоровки. Преведоха ми ги но искма да внеса само част от тях, а не всички , възмойно ли е това? И как да стане цялата тази процедура?
Искам да Ви питам нещо отнсно здравните усигоровки. Преведоха ми ги но искма да внеса само част от тях, а не всички , възмойно ли е това? И как да стане цялата тази процедура?
Публикувано на 16-12-2012 14:09 | RE: Относно У1 за борсата
kak taka ti gi prevedoha ?
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители