Форум >
Публикувано на 27-02-2013 15:28 | RE: Относно У1 за борсата
Ади и аз да споделя моя проблем,въпреки че прочетох същото по горе,от Англия пратили тук У1 само че само стажът ми и взимат минималната заплата и естествено ме цакат,викам им да пусна жалба за преразглеждане,а ме върнаха за да си взема оригиналите на последния пейслип и П45,а те са в Англия за данъците.А гадните лелки имат копия от тия документи ама ми искат оригиналите,някой да каже как да постъпя и каква е гаранцията че и този път оттам няма да ми пратят С002 а С004 в който ще пише и дохода ми,тая ме вкара в някакъв филм че те били виновни не били си прикл. годината и заради това дъра бъра,а ако има някой от Русе ще съм благодарен ако може номер или да се видим да го обсъдим
Публикувано на 27-02-2013 17:30 | RE: Относно У1 за борсата
Това не е само при теб,аз и моята приятелка си ги подадохме документите на един ден,след 3 месеца чакане на нея им идва само това 002 а на мен ми идва 002 и 004 след което тя написа възражение и сега чакаме наново да им оправят нещата,ние не сме от русе,не е само при теб проблема
Публикувано на 28-02-2013 12:39 | RE: Относно У1 за борсата
Gladiatora писа:
Това не е само при теб,аз и моята приятелка си ги подадохме документите на един ден,след 3 месеца чакане на нея им идва само това 002 а на мен ми идва 002 и 004 след което тя написа възражение и сега чакаме наново да им оправят нещата,ние не сме от русе,не е само при теб проблема
Знам че не е само при мен или само в Русе,въпроса ми е има ли оправия и как,понеже въпреки че имат всички документи при тях,сега ми ги искат всичките наново да ги попълвам и копия от пейслип и п45 а моите са за данъци в Ливърпул.Какво точно направихте и на теб като са ти пратили ц004 наплащат ли ти каквото трябва
Публикувано на 28-02-2013 13:14 | RE: Относно У1 за борсата
да на мен като ми е пристигнало всичко ми плащат каквото трябва,единственото което направихме там при тях в нои е да попалнем една молба за изискване на това 004 документа за дохода този 002 е за стажа а другия 004 е за дохода,те ни дадоха молбата попалнихме я им я дадохме на тях и сега чакаме,през това време пак им превеждат това дето са им го изчислили само че като доиде документа и преизчеслят ще ги доплатят накуп парите разлика,а при мен аз си се подписвам и ми дават пари
Публикувано на 28-02-2013 13:23 | RE: Относно У1 за борсата
Gladiatora писа:
да на мен като ми е пристигнало всичко ми плащат каквото трябва,единственото което направихме там при тях в нои е да попалнем една молба за изискване на това 004 документа за дохода този 002 е за стажа а другия 004 е за дохода,те ни дадоха молбата попалнихме я им я дадохме на тях и сега чакаме,през това време пак им превеждат това дето са им го изчислили само че като доиде документа и преизчеслят ще ги доплатят накуп парите разлика,а при мен аз си се подписвам и ми дават пари
Мерси много човек
Публикувано на 28-02-2013 13:40 | RE: Относно У1 за борсата

Публикувано на 04-03-2013 17:29 | RE: Относно У1 за борсата
drumev писа:
Ади и аз да споделя моя проблем,въпреки че прочетох същото по горе,от Англия пратили тук У1 само че само стажът ми и взимат минималната заплата и естествено ме цакат,викам им да пусна жалба за преразглеждане,а ме върнаха за да си взема оригиналите на последния пейслип и П45,а те са в Англия за данъците.А гадните лелки имат копия от тия документи ама ми искат оригиналите,някой да каже как да постъпя и каква е гаранцията че и този път оттам няма да ми пратят С002 а С004 в който ще пише и дохода ми,тая ме вкара в някакъв филм че те били виновни не били си прикл. годината и заради това дъра бъра,а ако има някой от Русе ще съм благодарен ако може номер или да се видим да го обсъдим
ZDravei i az sum ot RUse no pri men problemut e drug ve4e 4etvurti mesec 4akam U1 i go nqma to 6te stane vreme da zaminavam pak a o6te nqmam stanovi6te pri teb koga pristigna U1Ади и аз да споделя моя проблем,въпреки че прочетох същото по горе,от Англия пратили тук У1 само че само стажът ми и взимат минималната заплата и естествено ме цакат,викам им да пусна жалба за преразглеждане,а ме върнаха за да си взема оригиналите на последния пейслип и П45,а те са в Англия за данъците.А гадните лелки имат копия от тия документи ама ми искат оригиналите,някой да каже как да постъпя и каква е гаранцията че и този път оттам няма да ми пратят С002 а С004 в който ще пише и дохода ми,тая ме вкара в някакъв филм че те били виновни не били си прикл. годината и заради това дъра бъра,а ако има някой от Русе ще съм благодарен ако може номер или да се видим да го обсъдим
Публикувано на 04-03-2013 17:38 | RE: Относно У1 за борсата
Tarikat_666 писа:
и аз 4акам Y1 за доход вече 4етери месеца и няма нищо голям батак е с тези обезщетения
polu4i li si ve4e U1 i kakuv e rezultata ako daи аз 4акам Y1 за доход вече 4етери месеца и няма нищо голям батак е с тези обезщетения

*Пиши на кирилица!
Редактирано от Elektra на 04-03-2013 18:36
Публикувано на 07-03-2013 13:10 | RE: Относно У1 за борсата
не не сам го получил още стана вече 5 месец но на 30.01.2013 януари си попалних формата за U1 И го изпратих наново да видим дали ще получа по барз отговор отколкото чрез НАП защото мисля че нещо са обаркали това е прекалено много време .

Редактирано от Tarikat_666 на 07-03-2013 13:11
Публикувано на 07-03-2013 13:41 | RE: Относно У1 за борсата
пуснах си документите в борсата на 16.11.Същия ден пуснах и писмо до ЮК лично да получа У1.От английска страна са ми оправили У1 на 11.12,а го получих на 18.01.По служебен път все още нищо няма.Вчера ходих до РУСО-то,искаха ми копие на У1 дето съм получил,дадох го и сега документа отива при преводачите им и пак остава да се чака.Но защо не са го получили У1 по служебен път досега ... си остава загадка за БГ бюрокрацията ...
Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители