Форум >
Публикувано на 11-03-2013 22:59 | RE: Относно У1 за борсата
Gladiatora писа:
Това не е само при теб,аз и моята приятелка си ги подадохме документите на един ден,след 3 месеца чакане на нея им идва само това 002 а на мен ми идва 002 и 004 след което тя написа възражение и сега чакаме наново да им оправят нещата,ние не сме от русе,не е само при теб проблема
Това не е само при теб,аз и моята приятелка си ги подадохме документите на един ден,след 3 месеца чакане на нея им идва само това 002 а на мен ми идва 002 и 004 след което тя написа възражение и сега чакаме наново да им оправят нещата,ние не сме от русе,не е само при теб проблема
Искам да питам след като си получил и 004 сега ,т.е.2013 в този документ пишели дохода ти по месеци за периода в които си работил в Англия през 2012г., след като все още не е изтекла данъчната година в англия- тава става на 5 април. Аз сега получих този док. 002 а никой в НОИ не ми каза че трябва да изискам у004.
Публикувано на 12-03-2013 10:21 | RE: Относно У1 за борсата
ти не трябва да го изискаш ти а тези от нои като подаваш документите са длъжни да си го изискат по служебен път,щом подаваш документи за обещетения,все пак на базата на него ти ги изчисляват ама това е България се пак незабравяй,на мен от нои ми казаха че ми е дошъл този документ 004 там при тях унас още го няма и не съм виждал какво пише на него казаха ми че ще доиде унас,за сега е само при тях,по принцип си мисля че няма проблем че изтича една даначна година там,но просто незнам защо ги бавят така,
Публикувано на 12-03-2013 11:21 | RE: Относно У1 за борсата
Аз също се записах на борсата и в нои за получаване на обещетение. Не се притеснявайте ако не успеете да се запишите в бюрото по труда до седем дни, защото аз не се бях прибрала от Англия когато ми изтичаше този срок. Пак ще получавате обещетение, но ви режат забавените дни. Изпратиха ми всички документи от нои в Англия за получаване на У1 след дългото чакане пристигнаха, но естествено без дохода, защото се оказа, че ти трябва сам да си го поискаш.Определиха ми борса в размер на 12лв., аз сама си изпратих документите да си изискам дохода и сега очаквам да пристигнат. Тъй като за мой късмет имам първа братовчедка, която работи там ми обясниха, че когато ми пристигне дохода може да си искаш преизчисляване на обещетението. Това преизчисление можеш да го направиш до 3 години. Когато ми дойдат документите и отида до нои ще споделя, как става това преизчисляване.
Публикувано на 12-03-2013 13:38 | RE: Относно У1 за борсата
не съм съгласен с това че ти трябва да си го искаш това 004 което е за доходите,това си го правят те по служебен път,аз като не сам си го искал и не сам писал никаде за него как ми доиде по тази логика че трябва да си го искам???
Публикувано на 13-03-2013 11:43 | RE: Относно У1 за борсата
Може би не съм се изразила правилно.Имах в предвид, че като си попълваш документите мисля, че на 10 точка трябва да напишеш, че искаш да ти бъде описан дохода.Ако не е отбелязано ти идват празни без дохода.Аз сега си ги изпратих сама, защото не ми се чака пак три месеца, от който един месец се бавят от нои Варна, защото съм от там до нои София .Бях си изпращала за признаване на здравните и се оказа, че в Англия не ги бавят толкова много.Изпратено от бг. началото на ноември месец изх. номер от там 28 декември.Ще пиша когато има развитие
Публикувано на 14-03-2013 16:58 | RE: Относно У1 за борсата
здравеите на всички форум маняци на ме ми доиде U1 обаче ми пише ,причина за напускане - resignation by the employee -та вапроса ми е да ли ще ми платят нещо в този случаи
Публикувано на 14-03-2013 17:36 | RE: Относно У1 за борсата
сега прочетах ще взимам минимума 7.20 на ден .
Публикувано на 14-03-2013 18:38 | RE: Относно У1 за борсата
Моито U1 пристигна днес, вси4ко е ок, да видим ко 6те измислят наще хора тук сега
Публикувано на 14-03-2013 18:45 | RE: Относно У1 за борсата
дано да те изчислят за максималния размер успех
Публикувано на 14-03-2013 19:36 | RE: Относно У1 за борсата
Аз подадох за последните 3 години едновременно, но в документа ми пи6е заплатата за последната само(2012) . И ми казаха в НОИ, че при изчислението 6те вземат напредвит заплатат от 2012, а останалите 3 месеца на минемалната в БГ....60% от ср. сума
А и също така че тавана бил 2000 лв, и да си вземал 3000 ти из4исляват вурху тия 2000 лв ...
А и също така че тавана бил 2000 лв, и да си вземал 3000 ти из4исляват вурху тия 2000 лв ...
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители