Форум >
Публикувано на 09-11-2013 19:21 | RE: Първи стъпки (Връщане на данъци)
И на двата документа си пише къде се пращат...
Публикувано на 09-11-2013 20:18 | RE: Първи стъпки (Връщане на данъци)
Благодаря за информацията
Публикувано на 19-03-2014 15:41 | RE: Първи стъпки (Връщане на данъци)
Здравейте,
Много е спешно. Моля някой, който си е връщал вече сам данъците да ми каже 2 неща
1. Пише, че се прилагат с п85, части 2 и 3 на п45. Това ОК, означава ли това че П45 част 1А си остава пори мен? Или и нея да пратя?
2. Трябва ли да се пратят копия на лична карта или на иншурънс картата примерно?
Много е спешно. Моля някой, който си е връщал вече сам данъците да ми каже 2 неща
1. Пише, че се прилагат с п85, части 2 и 3 на п45. Това ОК, означава ли това че П45 част 1А си остава пори мен? Или и нея да пратя?
2. Трябва ли да се пратят копия на лична карта или на иншурънс картата примерно?
Публикувано на 08-05-2014 21:43 | RE: Първи стъпки (Връщане на данъци)
Здравейте,искам да попитам,проблем ли е да пратя копия на 2 и 3 страница на п45 защото оригиналите не са при мен,пратиха ми ги от офиса на работодателя при който работих,но вече два месеца минаха нищо не пристига,явно няма и да пристигнат.
Публикувано на 07-08-2014 09:17 | RE: Първи стъпки (Връщане на данъци)
Искaм дa попитaм имa ли някaкъв прaг нa зaрaботкaтa, нaд който не ти връщaт дaнъците? Стaвa въпрос зa нaстоящaтa годинa.
Скъсай си задника от бачкане и живей скромно, това е пътя към щастието!
Публикувано на 07-08-2014 11:06 | RE: Първи стъпки (Връщане на данъци)
До колкото съм чувал винаги ти се връщат данъци , но съм забравил сумите над които все по-малко ти връщат и повече удържат .
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=2254 - За всеки начинаещ човек интересуващ се от бригади !
Публикувано на 07-08-2014 13:17 | RE: Първи стъпки (Връщане на данъци)
http://www.hmrc.gov.uk/incometax/personal-allow.htm#1
над лимита вече се връща част от платените данъци, прогресивно намаляща, естествено
над лимита вече се връща част от платените данъци, прогресивно намаляща, естествено
Редактирано от Elektra на 08-08-2014 11:32
Публикувано на 24-09-2014 19:22 | RE: Първи стъпки (Връщане на данъци)
Здравейте,
изпратиха ми П45 на мейл. Това проблем ли е?
обясниха ми, че за по сигурно ще ми пратят П45 на мейл, трябва ли да изисквам оригиналите?
изпратиха ми П45 на мейл. Това проблем ли е?
обясниха ми, че за по сигурно ще ми пратят П45 на мейл, трябва ли да изисквам оригиналите?
Публикувано на 24-09-2014 21:16 | RE: Първи стъпки (Връщане на данъци)
Archi100, това че Р45 е пратен на имейл не е никакъв проблем - принтираш го и си прилагаш страници 2 и 3 към Р85 за връщане на данъците и всичко е наред. Английските документи така или иначе нямат подпис и печат, и следователно за оригинали и копия не може и дума да става - т.е. всички са оригинали, важното е да ги представиш, когато и където е необходимо
Публикувано на 09-10-2014 13:49 | RE: Първи стъпки (Връщане на данъци)
здравеите да ви попитам как да си върна данъците от преди 5 април тази година защото работих 2 месеца за които ми ударжаха Такса но имам само P60 за този период а в формата искат само p45
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители