Форум >
>
Заплащане, Данъци и Осигуровки >
Тема: Първи стъпки (Връщане на данъци)

страница 8 от 10

<< < 5 6 7 8 9 10 >
Публикувано на 27-10-2016 20:56 | RE: Първи стъпки (Връщане на данъци)
Heart
Потребител

cwe7i писа:
Здравейте, може ли някой да ми кажа кога може да се кандидатства за връщане на данъци от UK за тази данъчна година 6 април 2016-5 април 2017, може ли сега или трябва да изтече данъчната годита за да се попълни онлайн формата и да им се прати,благодаря?

Можеш да си подадеш документите, когато решиш, стига да не се връщаш обратно в UK до 5 април 2017г.

Публикувано на 03-11-2016 19:21 | RE: Първи стъпки (Връщане на данъци)
dean666
Потребител

Здравейте. Имам няколко въпроса ще се радвам да чуя отговори. Имам п45 от работодателя, където пише total tax to date 268.Тази сума ли се връща? И в нея какво влиза таксата за нин и инкоме такс или и 2те.и ако си ги върна тези данъци стажа ще ми се зачита ли като английски или се приравнява към българския стаж? Благодаря предварително за отговорите
Публикувано на 06-11-2016 23:04 | RE: Първи стъпки (Връщане на данъци)
emo-ivanov
Потребител

delkata писа:
въпроса ми сигурно,ще ви се стори тъп,ама след като си получа чека каде да си го осребря
откриваш си банкова сметка в паунди в бг банка моята беше в ЦКБ таксата е 10 евро за обработване на документите когато си отидеш с чека в банката.Чакаш около 15 мин да ти оправят нещата и готово

I'm not here, I live in the future?
Редактирано от emo-ivanov на 06-11-2016 23:06
Публикувано на 10-11-2016 02:59 | RE: Първи стъпки (Връщане на данъци)
Gerrard
Потребител

dean666 писа:
Здравейте. Имам няколко въпроса ще се радвам да чуя отговори. Имам п45 от работодателя, където пише total tax to date 268.Тази сума ли се връща? И в нея какво влиза таксата за нин и инкоме такс или и 2те.и ако си ги върна тези данъци стажа ще ми се зачита ли като английски или се приравнява към българския стаж? Благодаря предварително за отговорите

Може да си ги върнеш тези 268 след април 2017, стажа си остава Английски.
Публикувано на 19-12-2016 15:49 | RE: Първи стъпки (Връщане на данъци)
archi100
Потребител

Здравейте!
Въпросата ми е следната
Ако съм работил 4 години тука или 5.
Като се върна в Бг, зная начина, зная, че връщат само PAYE и т.н.

Въпросът ми е?
Всички данъци ли ще ми върнат или само за последните 3 години!!!

щото имам спомен за някви 3 години, ама да подадеш молба за връщане . . .
а периода за връщане, колко е?
Благодаря!
Публикувано на 21-12-2016 17:54 | RE: Първи стъпки (Връщане на данъци)
Heart
Потребител

archi100 писа:
Здравейте!
Въпросата ми е следната

Въпросът ми е?

Благодаря!

Както всички знаем данъчната година в UK приключва на 5 април, след което ако продължиш да работиш ти се издава Р60. След като не си напуснал работа, работодателя ти изплаща данъците, които ти се полагат за връщане, един от първите пейслипове след 5 април. По тази логика ако този период, който споменаваш е без прекъсване и ти не си се прибирал в БГ, то би трябвало да имаш да получаваш само за последната година. Друг е въпроса ако си работил 4-5 години без прекъсване, колко процента от данъците ти, се полага да ти бъдат върнати.
Дано съм била полезна
Публикувано на 27-12-2016 18:57 | RE: Първи стъпки (Връщане на данъци)
archi100
Потребител

Heart писа:
archi100 писа:
Здравейте!
Въпросата ми е следната

Въпросът ми е?

Благодаря!

Както всички знаем данъчната година в UK приключва на 5 април, след което ако продължиш да работиш ти се издава Р60. След като не си напуснал работа, работодателя ти изплаща данъците, които ти се полагат за връщане, един от първите пейслипове след 5 април. По тази логика ако този период, който споменаваш е без прекъсване и ти не си се прибирал в БГ, то би трябвало да имаш да получаваш само за последната година. Друг е въпроса ако си работил 4-5 години без прекъсване, колко процента от данъците ти, се полага да ти бъдат върнати.
Дано съм била полезна

Благодаря, но,
Въпроса ми е;
Ако се върна в България, мога ли да си поискам възстановяване на всички данъци, дори само за PAYE и за колко дълъг период?
Работодателя ми изплаща само надвзетото за периода!
При връщане в България, изплащат всичкия ДОД, но има ли някакъв период?
Публикувано на 08-02-2017 22:30 | RE: Първи стъпки (Връщане на данъци)
gosho96
Потребител

здравейте искам да попитам пуснах писмо за данаците на 5 януари с банков път още ги няма писах на мои приятел банкова сметка това от значение ли е
Редактирано от gosho96 на 08-02-2017 22:33
Публикувано на 09-02-2017 17:45 | RE: Първи стъпки (Връщане на данъци)
Atipov93
Потребител

Здравейте пуснал съм документи онлайн на 6 януари, но все още няма никакъв отговор относно това пише да очаквам отговор до 20 февруари, а някой в по горните постове беше написал, че ставало за няколко дни отговора в случая какво ми остава да чакам или да търся алтернатива т.е да пускам нови документи?
Публикувано на 07-03-2017 18:36 | RE: Първи стъпки (Връщане на данъци)
banditos_
Потребител

Здравейте имам проблем с онлайн регистрацията GOV.UK, когато се опитам да верифицирам акаунта ми изписва това We're unable to confirm your identity
If you can’t confirm your identity and you have a query you can contact HM Revenue and Customs (opens in a new window) to get help.
Try to confirm your identity again

Да не би проблема да е в НИН номера тъйкато е от 2014-2015г

страница 8 от 10

<< < 5 6 7 8 9 10 >

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 62 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти