Форум >
Публикувано на 20-02-2018 22:38 | RE: Първи стъпки (Връщане на данъци)
Здравейте,искам да попитам следното:получих документ п45 но в графата Total tax to date е 0.
Означава ли това ,че няма такси за връщане? Благодаря предварително
Означава ли това ,че няма такси за връщане? Благодаря предварително

Публикувано на 02-03-2018 16:06 | RE: Първи стъпки (Връщане на данъци)
Здравейте! Някой може ли да ми обясни подробно как става подаването на р85 онлайн?
Благодаря!
Благодаря!
Публикувано на 21-03-2018 17:57 | RE: Първи стъпки (Връщане на данъци)
Здравейте ! При попълването онлайн ми иска адрес в Англия, а аз съм в България. Проблемът е ако дам адресът на който съм живяла, да не вземат да пращат там писма( или чекът !?)? Има ли вариант да дам адрес на приятели за всеки случай или целта е да попълня адреса на който съм живяла ?
Публикувано на 25-04-2018 14:57 | RE: Първи стъпки (Връщане на данъци)
Здравейте,а някой до сега приключвал ли си е сам данъчната година като self employed в HMRC за малко съвети?
Публикувано на 06-01-2019 23:14 | RE: Първи стъпки (Връщане на данъци)
Gerrard писа:
Само с УК банкова сметка
plamensavov писа:
Мерси за отговора. А българска банкова сметка става ли или задължително трябва да е UK???
Мерси за отговора. А българска банкова сметка става ли или задължително трябва да е UK???
Gerrard писа:
Може , аз така си ги върнах за 4 години назад.Трябва да си направиш акаунт в
www.gov.co.uk. За 4- 5 дни ти отговарят, а след 2 седмици и парите, даваш си направо банковата сметка, няма чекове. P800 се попълва иначе
plamensavov писа:
ЗДРАВЕЙТЕ! Някой ползвал ли е онлайн връщане на данъци без да се праща формуляра п85 по пощата??? Дали ще трябва да се пращат някакви документи и по пощата или изцяло е онлайн? Ето линк https://www.gov.uk/government/publications/income-tax-leaving-the-uk-getting-your-tax-right-p85
ЗДРАВЕЙТЕ! Някой ползвал ли е онлайн връщане на данъци без да се праща формуляра п85 по пощата??? Дали ще трябва да се пращат някакви документи и по пощата или изцяло е онлайн? Ето линк https://www.gov.uk/government/publications/income-tax-leaving-the-uk-getting-your-tax-right-p85
Може , аз така си ги върнах за 4 години назад.Трябва да си направиш акаунт в
www.gov.co.uk. За 4- 5 дни ти отговарят, а след 2 седмици и парите, даваш си направо банковата сметка, няма чекове. P800 се попълва иначе

Само с УК банкова сметка
Здравейте,знае ли някой защо когато се попълва онлайн p85 за връщане на данъците няма опция по банков път ,а само чек...преди имаше мисля..
Публикувано на 07-01-2019 09:46 | RE: Първи стъпки (Връщане на данъци)
Никой ли няма представа за онлайн подаването на p85 

Публикувано на 09-02-2019 21:40 | RE: Първи стъпки (Връщане на данъци)
Здравейте, след като съм в процес на възстановяване, на данаци от UK. И имам писмо че до месец ще ми преведат парите, мога ли да се върна обратно в Англия, и ще ме вземат ли отново на работа, въпреки това че очаквам пари?
Публикувано на 07-05-2022 19:19 | RE: Първи стъпки (Връщане на данъци)
Здравейте бригадири искам и аз да попитам за тези данъци ако си надвишил необлагаемия доход от 1257 пак ли се попълва п85 и в HMRC ли си изчисляват колко да върнат заработката е около 20 000 паунда и незнам колко мога да ми върнат знам че е 20% но служителите ли ще изчислят. Благодаря за отговорите и помощта 

Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители