Форум >
Публикувано на 18-11-2015 15:36 | RE: Първи стъпки (Връщане на данъци)
здрявеите на всички искам да попитам някой дали е запознат казаха ми 4е ако си пусна сега заявление за връщане на данаците после неможе да се вузползвам от парично обещетение
Публикувано на 22-11-2015 14:55 | RE: Първи стъпки (Връщане на данъци)
на кое викаш парично обещетение?
Публикувано на 19-01-2016 01:00 | RE: Първи стъпки (Връщане на данъци)
Здравейте,
Има нов формуляр на Р85, някой може ли да помогне с попълването?
Благодаря предварително!
Има нов формуляр на Р85, някой може ли да помогне с попълването?
Благодаря предварително!
Публикувано на 21-01-2016 01:42 | RE: Първи стъпки (Връщане на данъци)
miroslawa88 писа:
Здравейте, аз също не съм си получила данъците. Кандидатствах за връщане чрез фирма, но когато им се обадя ми казват, че са направили запитвне до Англия и друга информция няма, а вече мина повече от година.
Djonkata писа:
Здравейте, има ли накой който да е получил данъците си от 2014г.? Аз подадох за връщане чрез фирма в началото на Януари и от тогава нищо. Чудя се дали да започвам да звъня до HM R&C и да търся пътя на парите...
Здравейте, има ли накой който да е получил данъците си от 2014г.? Аз подадох за връщане чрез фирма в началото на Януари и от тогава нищо. Чудя се дали да започвам да звъня до HM R&C и да търся пътя на парите...
Здравейте, аз също не съм си получила данъците. Кандидатствах за връщане чрез фирма, но когато им се обадя ми казват, че са направили запитвне до Англия и друга информция няма, а вече мина повече от година.
А защо чрез фирма? Хора научете се сами да си вършите работата. Много по лесно и бързо става. Данъците ги превеждат след около месец - максимум два
Публикувано на 22-02-2016 00:00 | RE: Първи стъпки (Връщане на данъци)
Здравейте !!!
Казвам се Илия и работя в Престън и съм от септември 2015г. в Англия, пребирам се в България на 31 март.Ще работя до 24 март ,някой знае ли колко бързо се изкарва П45, защото искам да си подам документите за данъците докато съм в Англия ? Някой ще ми каже ли как става точно какво ми трябва освен П45 , и този документ п85 виждам, че е онлайн вече,тоест трябва ли да пращам П45? Моля ако може някой да ми обясни какво трябва да правя,че им нямам доверие на тези фирми.
Казвам се Илия и работя в Престън и съм от септември 2015г. в Англия, пребирам се в България на 31 март.Ще работя до 24 март ,някой знае ли колко бързо се изкарва П45, защото искам да си подам документите за данъците докато съм в Англия ? Някой ще ми каже ли как става точно какво ми трябва освен П45 , и този документ п85 виждам, че е онлайн вече,тоест трябва ли да пращам П45? Моля ако може някой да ми обясни какво трябва да правя,че им нямам доверие на тези фирми.
Публикувано на 26-02-2016 01:34 | RE: Първи стъпки (Връщане на данъци)
Predator_ писа:
Здравейте !!!
Здравейте !!!
За колко време ще ти е готово Р45 зависи от самата фирма (ферма), където работиш. По принцип до няколко дена. Ако го получиш докато си там, можеш да го пуснеш веднага и съответно да получиш данъците си за по-кратко време. Онлайн формата Р85 е по-лесна за попълване. След като я попълниш, я сваляш и заедно с Р45 - втора и трета страница ги носиш на място, естествено ако има офис на HMRC наблизо, ако ли не в писъмце по пощата. Така си спестяваш комисионната, която ще ти поискат, ако ги пращаш с фирма, а те вземат на процент от това, което имаш да получаваш.
Публикувано на 27-02-2016 13:50 | RE: Първи стъпки (Връщане на данъци)
Много ти благодаря Heart !!! Работя за агенция във фабрика за храна за домашни животни .Ако аз не мога ще го прати един приятел нали става?Ще си попълня п85 и като дойде п45 ще ги прати с препоръчано писмо.
Публикувано на 09-03-2016 19:03 | RE: Първи стъпки (Връщане на данъци)
А някой да знае , мога ли да си попълня П85 преди да получа П45 и преди да свърша работа ? Защото няма да имам време да чакам п45 , ако трябва да се чака.
Публикувано на 09-03-2016 21:06 | RE: Първи стъпки (Връщане на данъци)
Predator_ писа:
А някой да знае , мога ли да си попълня П85 преди да получа П45 и преди да свърша работа ? Защото няма да имам време да чакам п45 , ако трябва да се чака.
Как ще го попълниш, като трябва да впишеш датите, които са написани в Р45. Освен това трябва да изпратиш заедно Р45 и Р85
Публикувано на 31-03-2016 13:24 | RE: Първи стъпки (Връщане на данъци)
Здравейте имам конкретен въпрос,работя в Англия вече 9 месеца като първите 6 от тях бяха за агенция и от там имам само последния пеислип без р45 или р60,след това станах селф имплоид и имам инвоис от работодателя ми като съм под 10 000 паунда та въпроса ми е какво трябва да направя за да си върна данъците сега
Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители