Форум >
>
Заплащане, Данъци и Осигуровки >
Тема: Ръководство: Регистрация на борса в България след бригада в UK

страница 2 от 20

< 1 2 3 4 5 > >>
Публикувано на 30-05-2013 21:26 | RE: Ръководство: Регистрация на борса в България след бригада в UK
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Интересен въпрос.
Ще е хубаво някой, който е бил селф да каже, но това, което прочетох ми остави впечатлението, че не може.

Публикувано на 25-06-2013 15:42 | RE: Ръководство: Регистрация на борса в България след бригада в UK
anabet
Потребител

Хубаво е да си се регистрирал на борсата, но вече отрязаха и това. За българите няма помощи за безработни:
http://newsbg.eu/%D0%B1%D0%B5%D0%B7-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%89%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8-%D0%B2-%D1%86%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%8F-%D0%B5%D1%81/
Публикувано на 12-10-2013 20:49 | RE: Ръководство: Регистрация на борса в България след бригада в UK
tretoklasnika
Потребител

ЗДРАВЕИТЕ !!!! евала на Карлсон !!! ( супер си избрал -темата )
ПРЕКРАСНА ТЕМА ..точно по въпроса ми cool
понеjе се чудих тези дни .

за днешна дата 10.10.13 - су6тествува ли су6тата схема ??

otdelno да попитам
трябва ли задулjително - да предоставя У1 формуляра на булгарските слуjби ( да ми признаят трудовия стаj) ..или да из4акам 20 години - и накрая да си задвиjа документите - директно тук в англия ????

и вместо булгарскa пенсия или обещетениe , да полу4авам англиискa !!!

3ти вапрос :
за селско стопанство- Колко стаj в ми е нуjен за английска пенсия ???
колко време трябва да работя ??

защото работя от години по бригади (за по 5,6 месеца) в годината .
и си пла6там National Insurance
средно по 20-30 паунда на седмица

идеята ми е : вместо български пенсия , да полу4авам англииска !!!
Публикувано на 23-10-2014 22:45 | RE: Ръководство: Регистрация на борса в България след бригада в UK
mariq73
Потребител

Здравейте! При мен случаят е следният.Регистрирах се на борсата на 07.10 като последен ден на работа в Англия ми беше 02.10 .като още не бях получила от там П 45 .Вчера го получих и като дата на напускане ми пише 17.10 Получава се разминаване в датите .Наложи се да се отрегистрирам от борсата и наново да ходя да се регистрирам. При някои друг получавало ли се е такова нещо ...И тази дата на П 45 със сигорност ли е точната дата на напускане ..Ако може някои да отговори ще му бъда благодарна!
Публикувано на 29-06-2015 22:27 | RE: Ръководство: Регистрация на борса в България след бригада в UK
mariq73
Потребител

Здравейте! Незная дали съм в точната тема ,но се надявам да съм.Получавах обещетение от борсата след бригадата в Англия, но стана така че трябваше отново да тръгвам и прекратих обещетениетодо края на което ми оставаха още 4 месеца.Обясниха ми че за въстановяването на обещетението трябва да дам отново У1 .Лошото сега е ,че нещата в фермата не вървят както трябва и искам да започна работа в хотел,но се опасявам дали ще се мога да си получа У1 след работа в хотел.Ще се радвам ако някои е запознат и може да помогне със съвет в тази ситуация.
Публикувано на 30-06-2015 13:25 | RE: Ръководство: Регистрация на борса в България след бригада в UK
Ivo
Админ

Защо да не си получиш U1? Да не би да работиш нелегално?

Публикувано на 26-07-2015 20:23 | RE: Ръководство: Регистрация на борса в България след бригада в UK
axinia59
Потребител

какво значение има ,ако държавата ви подаде трохички -напр.7лв на ден
Публикувано на 22-08-2015 20:58 | RE: Ръководство: Регистрация на борса в България след бригада в UK
ag_s
Потребител

Здравейте,
Преди няколко дни се прибрах от чужбина, от Великобритания по-точно, и имам следното питане,надявам се да получа своят отговор тук от хора,които имат или са имали същият казус пред себе си.
Узнах,че може ако се регистрира човек до 7 дневен срок след прибирането си от Великобритания в Бюро по труда да може да получава ако има налични 9 работни месеца от последните 15 известна сума обезщетение. Въпросът ми е ако нямам тези месеци,може ли ако се водя на трудов договор след като съм се прибрала от чужбина за оставащ период , който не ми достига,да получавам след освобождаването си отново такова обезщетение?
Надявам се да съм била пояснителна в обяснението си.Предварително благодаря за отговорите ви.
Публикувано на 23-08-2015 19:20 | RE: Ръководство: Регистрация на борса в България след бригада в UK
Ivo
Админ

Не виждам причина да не може.

Публикувано на 25-08-2015 22:18 | RE: Ръководство: Регистрация на борса в България след бригада в UK
Heart
Потребител

ag_s писа:
Здравейте,
Преди няколко дни се прибрах от чужбина, от Великобритания по-точно, и имам следното питане,надявам се да получа своят отговор тук от хора,които имат или са имали същият казус пред себе си.
Узнах,че може ако се регистрира човек до 7 дневен срок след прибирането си от Великобритания в Бюро по труда да може да получава ако има налични 9 работни месеца от последните 15 известна сума обезщетение. Въпросът ми е ако нямам тези месеци,може ли ако се водя на трудов договор след като съм се прибрала от чужбина за оставащ период , който не ми достига,да получавам след освобождаването си отново такова обезщетение?
Надявам се да съм била пояснителна в обяснението си.Предварително благодаря за отговорите ви.

Ако имаш намерение отново да заминаваш не влизай на борса, защото ще получиш българска (т.е. нещо от сорта 7-10 лв). Задължително последният ти работодател трябва да е от чужбина, за да получиш по висока борса.

страница 2 от 20

< 1 2 3 4 5 > >>

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23864 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 59 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: KaicOaken
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2025 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти