Форум >
Публикувано на 11-02-2016 13:57 | RE: Ръководство: Регистрация на борса в България след бригада в UK
Здравейте!Имам следния проблем...
Бях подала документи за U1,но когато след почти 4 месеца документа ми пристигна в графата причина за напускане пишеше ПО ВЗАИМНО СЪГЛАСИЕ
което автоматично означаваше,че съм прецака на Аз така и не внесох документа ,за да не си хабя патроните Интересува ме,ако сега работя един месец в Англия мога ли да се съкратя и да си извадя нов U1?Както и ако отговорът е ДА ,дали на новия документ ще нанесът само този месец като стаж или ще нанесът всичкия ми стаж? 
Бях подала документи за U1,но когато след почти 4 месеца документа ми пристигна в графата причина за напускане пишеше ПО ВЗАИМНО СЪГЛАСИЕ

:D :D :D
Редактирано от stanislava_shehova на 11-02-2016 14:01
Публикувано на 11-02-2016 16:06 | RE: Ръководство: Регистрация на борса в България след бригада в UK
1 Причина за напускане пишат това, което ти отбележиш.
2 Може, стига в последните 15 месеца да имаш 9 работени. В новото У1 ще има данни само за последния контракт, който ще сключиш. !!!Но този път внимавай, как попълваш формуляра за У1!!!
2 Може, стига в последните 15 месеца да имаш 9 работени. В новото У1 ще има данни само за последния контракт, който ще сключиш. !!!Но този път внимавай, как попълваш формуляра за У1!!!
Не отговарям на лични запитвания, написани на маймуница и такива с непроявено уважение!
Публикувано на 12-02-2016 02:03 | RE: Ръководство: Регистрация на борса в България след бригада в UK
И моя проблем е като на Станислава. Имам 4 месеца стаж в Англия. Обаче не съм подавал документи за борсата и се чудя когато следващият път се върна дали тези минали 4 месеца ще влязът в тия 9 месеца и как. Ще се зачетът ли за стаж. Нямам u1 за тях само п45
Публикувано на 13-02-2016 19:21 | RE: Ръководство: Регистрация на борса в България след бригада в UK
dean666 писа:
И моя проблем е като на Станислава. Имам 4 месеца стаж в Англия. Обаче не съм подавал документи за борсата и се чудя когато следващият път се върна дали тези минали 4 месеца ще влязът в тия 9 месеца и как. Ще се зачетът ли за стаж. Нямам u1 за тях само п45
На този въпрос единствено ти можеш да си отговориш. Заминаваш, а после като решиш да се прибираш броиш 15 месеца назад и ето ти отговора - влизат или не
Публикувано на 15-02-2016 14:18 | RE: Ръководство: Регистрация на борса в България след бригада в UK
Като попълните онлайн формулра CA3916 колко страници ви излиза. На мен ми излизат 7 страници, не е ли малко много
Публикувано на 15-02-2016 14:29 | RE: Ръководство: Регистрация на борса в България след бригада в UK
kotki писа:
Като попълните онлайн формулра CA3916 колко страници ви излиза. На мен ми излизат 7 страници, не е ли малко много
Точно толкова са.
Публикувано на 17-02-2016 21:39 | RE: Ръководство: Регистрация на борса в България след бригада в UK
Работих 9 месеца в Англия с идеята да мога да събера необходимия минимум от работни дни, за да мога да се запиша на борсата в България. В първия ден след прибирането ми в България се регистрирах в борсата. Изискаха ми документ У1 който трябвало да дойде в рамките на 3 месеца, и след като пристигне да и го представя. Днес върпосното писмо дойде. Върпоса ми е : В графата "PERIODS OF INSURANCE AND PERIODS TREATED AS SUCH" началната дата се разминава с тази от подписването на договора. Договора съм подписал на 05.03.15 а в У1 като началната дата пише 22.03.15 (крайната дата съвпада - 13.12.15). Това разминаване в датите може ли да окаже проблем с получаване на английска борса понеже според това У1 аз нямам 9 месеца, а според договора ги имам. Благодаря ви.
Публикувано на 19-02-2016 01:18 | RE: Ръководство: Регистрация на борса в България след бригада в UK
badchano писа:
Работих 9 месеца в Англия с идеята да мога да събера необходимия минимум от работни дни, за да мога да се запиша на борсата в България. В първия ден след прибирането ми в България се регистрирах в борсата. Изискаха ми документ У1 който трябвало да дойде в рамките на 3 месеца, и след като пристигне да и го представя. Днес върпосното писмо дойде. Върпоса ми е : В графата "PERIODS OF INSURANCE AND PERIODS TREATED AS SUCH" началната дата се разминава с тази от подписването на договора. Договора съм подписал на 05.03.15 а в У1 като началната дата пише 22.03.15 (крайната дата съвпада - 13.12.15). Това разминаване в датите може ли да окаже проблем с получаване на английска борса понеже според това У1 аз нямам 9 месеца, а според договора ги имам. Благодаря ви.
Да важи това, което е в U 1. Ако мислиш, че има разминаване може би трябва да се обърнеш към HMRC
Публикувано на 15-03-2016 14:52 | RE: Ръководство: Регистрация на борса в България след бригада в UK
Аз работих в Англия два пъти - през 2010 г. 4 месеца и още месец и половина през 2011г. Общо имам около 5,5 месеца. Въпроса ми е дали мога да си изтегля парите, които съм внасял като осигуровки там? Благодаря предварително!
Публикувано на 01-04-2016 23:53 | RE: Ръководство: Регистрация на борса в България след бригада в UK
vlado писа:
Аз работих в Англия два пъти - през 2010 г. 4 месеца и още месец и половина през 2011г. Общо имам около 5,5 месеца. Въпроса ми е дали мога да си изтегля парите, които съм внасял като осигуровки там? Благодаря предварително!
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители