Форум >
Публикувано на 02-10-2012 22:24 | RE: Въпрос за връщането на данъци
Прочела съм страниците много внимантелно...Не виждам никъде точен и ясен отговор чрез коя фирма в България може да си върнеш данъците и на колко %!Още по-малко можеш ли сам да си подадеш документите и да си чакаш чека
Публикувано на 02-10-2012 23:06 | RE: Въпрос за връщането на данъци
Ами щом си прочела трябва да си филтрирала две неща:
- P45
- P85
Ако не си - върни пак.
И да, повечето тук си връщат сами данъците, тъй като няма нищо сложно.
- P45
- P85
Ако не си - върни пак.
И да, повечето тук си връщат сами данъците, тъй като няма нищо сложно.
Публикувано на 03-10-2012 10:47 | RE: Въпрос за връщането на данъци
Относно въпроса за 100-процентовото връщане: аз надвиших 7500 заработка и живот и здраве бих ви казал от 1000 паунда данъци колко са ми върнали...само да ги върнат де 
За съжаление моя случай е малко по-сложен: защото аз мислех да оставам в UK и взех че се регистрирах за self а на Р85 пише така :
тоест най-вероятно ще ме прецакат и няма да ми ги върнат но все пак пратих за да пробвам, ако имате принтер цялата работа ви стръва само около 7 лева пощенски разход за препоръчано писмо...така че според мен не си струва да се дават каквито и да било суми на каквито и да било агенций и фирми. Успех!

За съжаление моя случай е малко по-сложен: защото аз мислех да оставам в UK и взех че се регистрирах за self а на Р85 пише така :
Do NOT fill this form if:
you have completed, or are required to complete a Self Assessment tax return for the tax year that you leave the UK (unless you are leaving the UK to work abroad full-time for at least a complete tax year for a UK based employer).
you have completed, or are required to complete a Self Assessment tax return for the tax year that you leave the UK (unless you are leaving the UK to work abroad full-time for at least a complete tax year for a UK based employer).
тоест най-вероятно ще ме прецакат и няма да ми ги върнат но все пак пратих за да пробвам, ако имате принтер цялата работа ви стръва само около 7 лева пощенски разход за препоръчано писмо...така че според мен не си струва да се дават каквито и да било суми на каквито и да било агенций и фирми. Успех!
Публикувано на 03-10-2012 19:25 | RE: Въпрос за връщането на данъци
Аз също се регистрирах за УТР номер, докато бях това лято на бригада и си мислех, че може да не ми върнат данъците, но чекът ми пристигна преди няколко дни. Дано и ти да нямаш проблеми с това
Публикувано на 03-10-2012 23:38 | RE: Въпрос за връщането на данъци
Здравейте,
Може ли някой да ми каже, дали е възможно да си върна данъците от 2008г.?
Може ли някой да ми каже, дали е възможно да си върна данъците от 2008г.?

Публикувано на 04-10-2012 10:11 | RE: Въпрос за връщането на данъци
beb4eto25 писа:
Аз също се регистрирах за УТР номер, докато бях това лято на бригада и си мислех, че може да не ми върнат данъците, но чекът ми пристигна преди няколко дни. Дано и ти да нямаш проблеми с това
Е браво сега много ме обнадежди

А на въпроса дали ще работиш full-time извън UK какво отговори спомняш ли си ?
Публикувано на 05-10-2012 15:25 | RE: Въпрос за връщането на данъци
Добре P85 е попълнен,2 и 3 страница от p45 са на лице.Въпроса ми е да пращам ли и P60 i на кой точно адрес да се прати.В сайта адреса е :
HM Revenue & Customs,
Pay As You Earn,
PO Box 1970,
Liverpool,
L75 1WX.
HM Revenue & Customs,
Pay As You Earn,
PO Box 1970,
Liverpool,
L75 1WX.
Публикувано на 05-10-2012 15:27 | RE: Въпрос за връщането на данъци
Тук има качен друг адрес:
HM Revenue and Customs
Pay As You Earn and Self
Assessment
Liverpool
L 751 WX

HM Revenue and Customs
Pay As You Earn and Self
Assessment
Liverpool
L 751 WX

Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители
ВХОД