Форум >
Публикувано на 22-03-2014 14:28 | RE: нешанал иншуранс номер
Здравейте,някой има ли информация къде може да си провериш НИН,при положение че си го изгубил и как става номера?
Публикувано на 22-03-2014 17:25 | RE: нешанал иншуранс номер
cuny писа:
Здравейте,някой има ли информация къде може да си провериш НИН,при положение че си го изгубил и как става номера?
If you've lost or can't remember your National Insurance number or lost your National Insurance number cardIf you've lost or can't remember your number, you might be able to find it on official paperwork like:
•your P60 (end of year tax statement, given to you by your employer)
•a payslip
•a copy of your annual Self Assessment tax return
•other official correspondence
If you still can't find your number, you can ask HMRC to confirm it by:
•completing and returning form CA5403 - Your National Insurance number
•contacting the National Insurance Registrations Helpline on telephone 0300 200 3502 (lines open 8.30 am to 5.00 pm Monday to Friday). You will be asked some questions to confirm your identity. If you can answer these questions correctly HMRC will send your National Insurance number by post. If you can not answer the questions you will need to complete form CA5403.
Публикувано на 22-03-2014 17:25 | RE: нешанал иншуранс номер
Нали се регистрира в Home office. Това , че е изгубено листчето със самя номер не би трябвало да е фатално. Поне така си мисля по пътя на логиката.
Публикувано на 22-03-2014 18:02 | RE: нешанал иншуранс номер
Благодаря ви много за отговорите.Проблемът е че всички документи останаха при един идиот и той неиска да ги върне, но както и да е.Така че доколкото разбирам начина е да се попълни тази форма CA5403 обаче от къде се взема тази форма и къде се изпраща/не съм добре с английския /.А по телефона ще се оправя чудесно *
Принципно знам че може да се направи справка,но незнам в коя институция .Логично е в Home office да знаят все пак.
Поздрави!
Принципно знам че може да се направи справка,но незнам в коя институция .Логично е в Home office да знаят все пак.
Поздрави!
Публикувано на 22-03-2014 18:11 | RE: нешанал иншуранс номер
Всъщност исках превод на HMRC.Обаче се извинявам ,малко избързах с въпросите -сама ще се справя.Още веднъж благодаря!
Публикувано на 23-03-2014 12:32 | RE: нешанал иншуранс номер
не е проблем да се обади някое момиче, което говори езика, да се представи за теб и да обясни ситуацията - само й напиши на едно листче трите си имена, рожденна дата, адрес в БГ и данни на фермата, в която си работила, когато е издаден номера, също и адреса, на който да ти пратят новото писмо с номера
Форма СА3916 се сваля от интернет, но на теб няма да ти е необходима
Форма СА3916 се сваля от интернет, но на теб няма да ти е необходима
Публикувано на 25-03-2014 13:34 | RE: нешанал иншуранс номер
Аз разгледах и намерих формата и малко се стресирах с тези адреси който искат?Предполагам че няма да ми пратят писмото в БГ и мисля че ще е по-добре на място в Англия.Обаче колко ще трае процедурата не се знае . Само това ли са въпросите по телефона?Всъщност става въпрос за мой приятел,иначе аз си имам номера/не на карта ,но все пак го знам / Мерси много!
Публикувано на 05-04-2015 18:57 | RE: нешанал иншуранс номер
Здравейте.Търся инфо за онлайн решение или телефон за объркана фамилия в апликация за nin. Благодаря предварително.(номерче получих, но фамилията в документа ми е грешна)..
Публикувано на 02-06-2015 23:24 | RE: нешанал иншуранс номер
Здравейте искам да ви попитам как протича интервюто за този иншуранс? От фермата в която сме се обадиха да ни запазят час и днес разбрах че датата ни за интервюто е 16 юни . Моля ви посъветвайте ме с нещо...
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители