Форум >
Публикувано на 10-12-2016 00:41 | Въпрос отностно борсата след бригада
Здравейте Искам да попипитам бях шест месеца в Англия. Прибрах се и се записах на борсата, но не получих пари. Не ходех на подписи и получих наказание за което ми казаха, че Декември мога пак да се запиша.Та въпроса ми е сега съм пак в Англия и се връщам Януари, дали ще мога да се запиша за обещетение като от последните 15 месеца ще имам най - малко 9 в Англия и това, че съм се записал няма да повлияе на това. Благодаря !
Редактирано от hawai на 10-12-2016 04:57
Публикувано на 12-12-2016 15:03 | RE: Въпрос отностно борсата след бригада
Zdravei ...mojesh da se zapishesh otnovo v buroto po truda , no ako prestoq ti v Bg e po malko ot 1 mesec ot datata ti na pristigane ( zapisvane na borsata ) i zaminavaneto ti otnovo za Angliq . Kogato se zapisvash na borsata za da vzimash Uk - obeshtetenie ti gledat ot 15 meseca nazad da nqmash prekasnati osigurovki i vzimat pod vnimanie 9 meseca ot tqh za da ti izchisqlt obeshtetenieto .Kogato se zapisvash sledvai instrukciite koito ti davat slujitelite ot buroto ,i pitai za vsichko koeto te interesuva.Slujitelite sa dlajni da dadat palna informaciq i da ti sadeistvat .IMA SROKOVE koito trqbva da izpalnqvash .!!! YSPEH
Публикувано на 12-12-2016 17:51 | RE: Въпрос отностно борсата след бригада
Благодаря Ти
Публикувано на 13-12-2016 22:49 | RE: Въпрос отностно борсата след бригада
Не е вярно това което е написал shushoni83!!!
Важно е да имаш трудов стаж НАЙ-МАЛКО 9 месеца от последните 15 и може и да има прекъсване .
Размера на обезщетението се определя на база не на 9, а 24 месеца назад за изчисляването на среднодневното трудово възнаграждение.
Важно е да имаш трудов стаж НАЙ-МАЛКО 9 месеца от последните 15 и може и да има прекъсване .
Размера на обезщетението се определя на база не на 9, а 24 месеца назад за изчисляването на среднодневното трудово възнаграждение.
Публикувано на 09-09-2020 21:19 | RE: Въпрос отностно борсата след бригада
Здравейте. Искам да замина за ферма в Ирландия април 2021. Въпросът ми е следния : бях съкратена(по взаимно съгласие) от април до юли 2020г =4 месеца . Ако работя 6 месеца в Ирландия от март 2021г ще имам ли право на борсата и как ще се изчисли ? БЛАГОДАРЯ.
Редактирано от maia333 на 09-09-2020 21:22
Публикувано на 23-09-2020 22:00 | RE: Въпрос отностно борсата след бригада
Здравей
На всеки три години имаш право на борса (обезщетение)
След заминаването ви за Ирландия няма да имате право на борса. Отговора е в първото ми изречение
Успех.
На всеки три години имаш право на борса (обезщетение)
След заминаването ви за Ирландия няма да имате право на борса. Отговора е в първото ми изречение
Успех.
I'm not here, I live in the future?
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители