Форум >
Публикувано на 10-01-2018 16:58 | RE: Борса Англия U1
emil_ivanov писа:
Здравейте, не знам дали тук е мястото да питам, но не успях да намеря информация по моя проблем. 4 години работя в Англия и имам право на обезщетение. Днес се записах в бюрото по труда и от там служителят ми даде ясно да разбера, че аз без работа няма да остана. Веднага ми се предложи работа, която отказах. Накара ме да се подпиша срещу предложената ми работа и ми каза, че ще ми намерят работа или курс за преквалифициране. Та ....въпросът ми е как да избегна тези смешни работни места за смешни пари при положение, че ще получа 1500лв на месец обезщетение? Благодаря предварително
Здравейте, не знам дали тук е мястото да питам, но не успях да намеря информация по моя проблем. 4 години работя в Англия и имам право на обезщетение. Днес се записах в бюрото по труда и от там служителят ми даде ясно да разбера, че аз без работа няма да остана. Веднага ми се предложи работа, която отказах. Накара ме да се подпиша срещу предложената ми работа и ми каза, че ще ми намерят работа или курс за преквалифициране. Та ....въпросът ми е как да избегна тези смешни работни места за смешни пари при положение, че ще получа 1500лв на месец обезщетение? Благодаря предварително

след първото максимум второто предложение е добре да отидеш на
среща с работодателя.Обесняваш му ,че чакаш всеки момент да заминеш отново.Така отказа идва от негова срана и това не застрашава регистрацията ти.
Публикувано на 09-02-2018 21:33 | RE: Борса Англия U1
http://emigrantche.blogspot.bg/2017/05/u1-e104-s041-p85-ca5403-r38.html?m=1
Малко информация как се попълва U1 и за какво служат другите документи
Малко информация как се попълва U1 и за какво служат другите документи
Публикувано на 13-02-2018 00:18 | RE: Борса Англия U1
Здравейте!
Чакам си У1 за удостоверяване на стажа и изчисляване на борсата. Днес докато си седях си спомних че последната ми месторабота беше във фврма с постоянен договор, и реших да попитам работодателя ми какво е написано при прекратяването на договора взаимно съгласие или изтичане на договора и получих отговор че е написал взаимно съгласие
, а аз като попълвах документите си написах изтичане на договора. Писах и обратно и питах дали може да го смени в документите на HM Revenue & Customs да пише причината за прекратяване да е изтичане на договора!!!!
Според вас ще може ли да го промени?
И аз като съм си написала в заявленията които попълвах от НОЙ че причината е изтичане на договора според вас какво У1 ще ми вирнат??
Някой писал ли е тъка на заявленията, а всъщност да е прекратен договора по взаимно съгласие??
Четох и във форума из коментарите, че взимат под внимание това което си написал в документите които си изпратил така ли е ?
Моля ако някой знае или е имал подобна ситуация да сподели какво е станало
Благодаря предварително !
Чакам си У1 за удостоверяване на стажа и изчисляване на борсата. Днес докато си седях си спомних че последната ми месторабота беше във фврма с постоянен договор, и реших да попитам работодателя ми какво е написано при прекратяването на договора взаимно съгласие или изтичане на договора и получих отговор че е написал взаимно съгласие

И аз като съм си написала в заявленията които попълвах от НОЙ че причината е изтичане на договора според вас какво У1 ще ми вирнат??
Някой писал ли е тъка на заявленията, а всъщност да е прекратен договора по взаимно съгласие??
Четох и във форума из коментарите, че взимат под внимание това което си написал в документите които си изпратил така ли е ?

Публикувано на 13-02-2018 13:53 | RE: Борса Англия U1
Здравейте! Може ли да ми кажете как да си изискам У1 оригинал от Великобритания,понеже само това признават в НОИ.Онлайн може ли или трябва да си принтирам документите и да ги изпратя по пощата?Моля за линк от къде.
Публикувано на 13-02-2018 18:42 | RE: Борса Англия U1
fytbolistkata14 писа:
Здравейте!
, а аз като попълвах документите си написах изтичане на договора. Писах и обратно и питах дали може да го смени в документите на HM Revenue & Customs да пише причината за прекратяване да е изтичане на договора!!!!
точно така е,ти каквото напишеш това ти връщат в у1 ако случайно не решат да проверят ,но в повечето случай пишат това дето ти си отбелязалЗдравейте!

Публикувано на 15-02-2018 18:51 | RE: Борса Англия U1
mariq73 Благодаря за отговора, започнах да притеснявам и шефката от ферма да се опита да го промени в документите на HM Revenue and Customs да пише че договора ми е изтекал а не че сме решили да си тръгнем по собственни желание! Още веднъж ти благодаря и блаженни са чакащите да пристигнат документите!

Публикувано на 21-02-2018 22:17 | RE: Борса Англия U1
Здравейте,нова съм във форума
.Имам въпрос относно платена борса от Англия. Работех в Англия от май месец 2016г до юни 2017г ,прибрах се и както си е по реда записах се до 7 дневен срок на борсата и в НОИ . Пуснах си сама документа U1. Пристигна ми след 3 месеца ,но в него само ми е въведен стажа от януари 2017г. до юни 2017г. т.е. все едно от май 2016г. до декември 2016г. аз не се водя никъде на работа. Понеже ми се води стаж само 6 месеца от НОИ ми определиха Бг борса по 7.20лв на ден .От НОИ ми пуснаха документите отново и вече почти 4 месеца чакам и нямам резултат. Пуснах си го и аз отново и отново ми дойде същия документ. Въпросат ми е ,защо не ми признават стажа за 2016г ,а само този от 2017г ? Благодаря :-)

Публикувано на 22-02-2018 16:19 | RE: Борса Англия U1
Здравейте.Искам да попитам как стоят нещата с документ Н006 от Англия,защото е задвижен на мен и на съпругата ми.Представил съм у1 всичко е точно,но за в момента ни е спряно производството.Имали вероятността да ни откажат
Публикувано на 23-02-2018 12:30 | RE: Борса Англия U1

Islan писа:
Здравейте.Искам да попитам как стоят нещата с документ Н006 от Англия,защото е задвижен на мен и на съпругата ми.Представил съм у1 всичко е точно,но за в момента ни е спряно производството.Имали вероятността да ни откажат
Публикувано на 18-03-2018 14:01 | RE: Борса Англия U1
Здравейте, незнам дали пиша в точната тема.
Ноември 2017 се прибрах от Англия веднага се регистрирах на борсата пуснах си и в НОИ документи за У1 все още чакам, но на 8.03.2018 су пуснах онлайн заявление за У1 през сайта GOV.uk там ми излезе в регистрацията че съм подала преди това и сега и на двете пише че са ми изпратили отговор, но аз нищо не съм получила. Та въпроса ми е някой изисквал ли е по този начин и как и кога получи отговор.
Ноември 2017 се прибрах от Англия веднага се регистрирах на борсата пуснах си и в НОИ документи за У1 все още чакам, но на 8.03.2018 су пуснах онлайн заявление за У1 през сайта GOV.uk там ми излезе в регистрацията че съм подала преди това и сега и на двете пише че са ми изпратили отговор, но аз нищо не съм получила. Та въпроса ми е някой изисквал ли е по този начин и как и кога получи отговор.
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители