Форум >
>
Заплащане, Данъци и Осигуровки >
Тема: Борса Англия U1

страница 3 от 9

< 1 2 3 4 5 6 > >>
Публикувано на 20-09-2017 15:08 | RE: Борса Англия U1
Elektra
Модератор

bajita писа:
Извинявам се предварително за въпроса,но искам да знам с точност колко месеца назад се вземат в предвид(15 или 24).на доста места четох проверявах и навсякъде срещам различни месеци.благодаря ви

Проверя се от първоизточника, а именно сайта на НОИ или директно от КСО-то.
Цитирам: "Право на парично обезщетение за безработица имат лицата, за които са внесени или дължими осигурителни вноски във фонд „Безработица“ най-малко 9 месеца през последните 15 месеца преди прекратяване на осигуряването..."
А 24 месеца назад е времето, което се взема при изчисляване на размера на обезщетението.

Публикувано на 11-10-2017 20:41 | RE: Борса Англия U1
Elinceto
Потребител

Здравеите, изчетох всичко по темите за у1, но не получих отговор на въпроса си. Имам бланката, която се попълва за да се сдобия с у1, попълних ги и тук идва проблема, не знам къде да ги пратя. На бланката има адрес, но в сайта на HMRC има друг адрес. Ако има някой който е по- наясни с нещата, бих била много благодарна, да даде съвет кой от двата адреса да използвам
Публикувано на 13-10-2017 10:20 | RE: Борса Англия U1
batpesho
Потребител

Elinceto писа:
Здравеите, изчетох всичко по темите за у1, но не получих отговор на въпроса си. Имам бланката, която се попълва за да се сдобия с у1, попълних ги и тук идва проблема, не знам къде да ги пратя. На бланката има адрес, но в сайта на HMRC има друг адрес. Ако има някой който е по- наясни с нещата, бих била много благодарна, да даде съвет кой от двата адреса да използвам

Аз изпратих моите документи онзи ден на адреса посочен на последната страница на бланката, понеже смятам че щом са го дали там трябва да се изпратят въпросните документи. Дано е така наистина
Публикувано на 13-10-2017 11:10 | RE: Борса Англия U1
Elinceto
Потребител

Аз мисля на този адрес да ги пратя, въпреки че пооълвах една бланка он лине и там накрая ми изписа да принтирам и да изпратя на друг адрес. Но все пак и аз мисля че има разлика.batpesho, ти имаш ли писмо от работодателя с причината поради което ти е прекратен договора?
Публикувано на 13-10-2017 21:58 | RE: Борса Англия U1
batpesho
Потребител

What to do now Send your photocopies with this form to: NIC & EO HM Revenue and Customs BX9 1AN United Kingdom
Аз ги изпратих тук, не знам дали е било правилно, но така са написали хората ... Писмо нямам, но им изпратих сума документи, които се надявам ще им са достатъчни Така или иначе като излезе решението ще се разбере, а дотогава и да го мисля смисъл няма
Дано всичко бъде наред с твоята борса!
Публикувано на 13-10-2017 22:38 | RE: Борса Англия U1
Elinceto
Потребител

A ти си ги попълвал в сайта им. Аз имам изтеглени от преди това бланки и там адреса е друг. Може да пратя и на двата адреса. Дано и с твоята борса всичко е наред
Публикувано на 09-01-2018 14:54 | RE: Борса Англия U1
slver
Потребител

Здравейте искам да попитам за това у1 вече 4 месеца го чакам още го няма ,а онлайн как да си го изисквам сама мъча се цял ден и не мога.
Публикувано на 10-01-2018 16:51 | RE: Борса Англия U1
miama
Потребител

batpesho писа:
What to do now Send your photocopies with this form to: NIC & EO HM Revenue and Customs BX9 1AN United Kingdom
Аз ги изпратих тук, не знам дали е било правилно, но така са написали хората ... Писмо нямам, но им изпратих сума документи, които се надявам ще им са достатъчни Така или иначе като излезе решението ще се разбере, а дотогава и да го мисля смисъл няма
Дано всичко бъде наред с твоята борса!

Можеш да си направиш online регистрация и да си провериш дали документите са ти приети.
Публикувано на 10-01-2018 16:54 | RE: Борса Англия U1
miama
Потребител

bobsun79 писа:
Здравейте и от мене някой знае ли дали е възможно да си записан в бюрото по труда в БГ и да работиш в Англия по същото време ?

Не може да се записан на борса и по същото време да работиш в Англия. Нали всеки месец ще трябва да отиваш до бюрото , а и от НОИ ще разберат че работиш там и ще те накарат да върнеш парите.
Публикувано на 10-01-2018 16:55 | RE: Борса Англия U1
miama
Потребител

Bikmen писа:
Какви дукоменти са нужни за да си изтелиш пеи такса и иншуранс

Paye Taxe -последния пейслип, p45 а insurance не може да се връща.

страница 3 от 9

< 1 2 3 4 5 6 > >>

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 25 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти