Форум >
>
Заплащане, Данъци и Осигуровки >
Тема: Борса Англия U1

страница 4 от 9

< 1 2 3 4 5 6 7 > >>
Публикувано на 10-01-2018 16:58 | RE: Борса Англия U1
miama
Потребител

emil_ivanov писа:
Здравейте, не знам дали тук е мястото да питам, но не успях да намеря информация по моя проблем. 4 години работя в Англия и имам право на обезщетение. Днес се записах в бюрото по труда и от там служителят ми даде ясно да разбера, че аз без работа няма да остана. Веднага ми се предложи работа, която отказах. Накара ме да се подпиша срещу предложената ми работа и ми каза, че ще ми намерят работа или курс за преквалифициране. Та ....въпросът ми е как да избегна тези смешни работни места за смешни пари при положение, че ще получа 1500лв на месец обезщетение? Благодаря предварително

след първото максимум второто предложение е добре да отидеш на
среща с работодателя.Обесняваш му ,че чакаш всеки момент да заминеш отново.Така отказа идва от негова срана и това не застрашава регистрацията ти.

Публикувано на 09-02-2018 21:33 | RE: Борса Англия U1
miama
Потребител

http://emigrantche.blogspot.bg/2017/05/u1-e104-s041-p85-ca5403-r38.html?m=1
Малко информация как се попълва U1 и за какво служат другите документи
Публикувано на 13-02-2018 00:18 | RE: Борса Англия U1
fytbolistkata14
Потребител

Здравейте!
Чакам си У1 за удостоверяване на стажа и изчисляване на борсата. Днес докато си седях си спомних че последната ми месторабота беше във фврма с постоянен договор, и реших да попитам работодателя ми какво е написано при прекратяването на договора взаимно съгласие или изтичане на договора и получих отговор че е написал взаимно съгласие , а аз като попълвах документите си написах изтичане на договора. Писах и обратно и питах дали може да го смени в документите на HM Revenue & Customs да пише причината за прекратяване да е изтичане на договора!!!!
Според вас ще може ли да го промени?
И аз като съм си написала в заявленията които попълвах от НОЙ че причината е изтичане на договора според вас какво У1 ще ми вирнат??
Някой писал ли е тъка на заявленията, а всъщност да е прекратен договора по взаимно съгласие??
Четох и във форума из коментарите, че взимат под внимание това което си написал в документите които си изпратил така ли е ?
Моля ако някой знае или е имал подобна ситуация да сподели какво е станало no
Благодаря предварително !

„Вие сте това, което правите, а не това, което казвате, че ще направите.“
Публикувано на 13-02-2018 13:53 | RE: Борса Англия U1
Marianaania
Потребител

Здравейте! Може ли да ми кажете как да си изискам У1 оригинал от Великобритания,понеже само това признават в НОИ.Онлайн може ли или трябва да си принтирам документите и да ги изпратя по пощата?Моля за линк от къде.
Публикувано на 13-02-2018 18:42 | RE: Борса Англия U1
mariq73
Потребител

fytbolistkata14 писа:
Здравейте!
Чакам си У1 за удостоверяване на стажа и изчисляване на борсата. Днес докато си седях си спомних че последната ми месторабота беше във фврма с постоянен договор, и реших да попитам работодателя ми какво е написано при прекратяването на договора взаимно съгласие или изтичане на договора и получих отговор че е написал взаимно съгласие , а аз като попълвах документите си написах изтичане на договора. Писах и обратно и питах дали може да го смени в документите на HM Revenue & Customs да пише причината за прекратяване да е изтичане на договора!!!!
Според вас ще може ли да го промени?
И аз като съм си написала в заявленията които попълвах от НОЙ че причината е изтичане на договора според вас какво У1 ще ми вирнат??
Някой писал ли е тъка на заявленията, а всъщност да е прекратен договора по взаимно съгласие??
Четох и във форума из коментарите, че взимат под внимание това което си написал в документите които си изпратил така ли е ?
Моля ако някой знае или е имал подобна ситуация да сподели какво е станало no
Благодаря предварително !
точно така е,ти каквото напишеш това ти връщат в у1 ако случайно не решат да проверят ,но в повечето случай пишат това дето ти си отбелязал
Публикувано на 15-02-2018 18:51 | RE: Борса Англия U1
fytbolistkata14
Потребител

mariq73 Благодаря за отговора, започнах да притеснявам и шефката от ферма да се опита да го промени в документите на HM Revenue and Customs да пише че договора ми е изтекал а не че сме решили да си тръгнем по собственни желание! Още веднъж ти благодаря и блаженни са чакащите да пристигнат документите!
cool

„Вие сте това, което правите, а не това, което казвате, че ще направите.“
Публикувано на 21-02-2018 22:17 | RE: Борса Англия U1
Honey-66
Потребител

Здравейте,нова съм във форума .Имам въпрос относно платена борса от Англия. Работех в Англия от май месец 2016г до юни 2017г ,прибрах се и както си е по реда записах се до 7 дневен срок на борсата и в НОИ . Пуснах си сама документа U1. Пристигна ми след 3 месеца ,но в него само ми е въведен стажа от януари 2017г. до юни 2017г. т.е. все едно от май 2016г. до декември 2016г. аз не се водя никъде на работа. Понеже ми се води стаж само 6 месеца от НОИ ми определиха Бг борса по 7.20лв на ден .От НОИ ми пуснаха документите отново и вече почти 4 месеца чакам и нямам резултат. Пуснах си го и аз отново и отново ми дойде същия документ. Въпросат ми е ,защо не ми признават стажа за 2016г ,а само този от 2017г ? Благодаря :-)
Публикувано на 22-02-2018 16:19 | RE: Борса Англия U1
Islan
Потребител

Здравейте.Искам да попитам как стоят нещата с документ Н006 от Англия,защото е задвижен на мен и на съпругата ми.Представил съм у1 всичко е точно,но за в момента ни е спряно производството.Имали вероятността да ни откажат
Публикувано на 23-02-2018 12:30 | RE: Борса Англия U1
Islan
Потребител

Islan писа:
Здравейте.Искам да попитам как стоят нещата с документ Н006 от Англия,защото е задвижен на мен и на съпругата ми.Представил съм у1 всичко е точно,но за в момента ни е спряно производството.Имали вероятността да ни откажат
Публикувано на 18-03-2018 14:01 | RE: Борса Англия U1
Denica93
Потребител

Здравейте, незнам дали пиша в точната тема.
Ноември 2017 се прибрах от Англия веднага се регистрирах на борсата пуснах си и в НОИ документи за У1 все още чакам, но на 8.03.2018 су пуснах онлайн заявление за У1 през сайта GOV.uk там ми излезе в регистрацията че съм подала преди това и сега и на двете пише че са ми изпратили отговор, но аз нищо не съм получила. Та въпроса ми е някой изисквал ли е по този начин и как и кога получи отговор.

страница 4 от 9

< 1 2 3 4 5 6 7 > >>

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 54 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти