Форум >
Публикувано на 29-03-2018 21:09 | RE: Борса Англия U1
Получих отказ за обезщетение,защото от този документ Н006 са писали някакъв адрес във Великобритания.Какви са вариант ите за обжалване.Адвокат ми трябва във Пловдив.Някои да препоръчате.Благодаря предварително
Редактирано от Islan на 30-03-2018 09:29
Публикувано на 09-06-2018 16:50 | RE: Борса Англия U1
Gerooo писа:
Здравейте,Октомври месец се прибрах от Англия и веднага се записах на борсата, след това в НОИ попълних каквото трябваше и ми казаха да чакам за отговор от HRMC. Поразрових се из GOV.UK и намерих как да си изискам У1 по електронен път който дойде след около две седмици занесох го веднага в НОИ и да не повярваш всичко беше нормално! Така до онзи ден когато видях че няма превод. Оказа се че е дошъл техния документ в който причина за освобождаване е (other) и не съответства с моя!!! Сега те правят запитване кой е верния документ моят или техният, а аз изисках отново да ми изпратят У1. Най лошото е че са ми плащали 4-ри месеца и може да искат да ги връщам ???? ако някой знае какво може да се направи в тази ситуация ще съм много благодарен ????
Здравейте! Бихте ли ми казали как се развиха нещата при вас,аз имам същия проблем сега?Здравейте,Октомври месец се прибрах от Англия и веднага се записах на борсата, след това в НОИ попълних каквото трябваше и ми казаха да чакам за отговор от HRMC. Поразрових се из GOV.UK и намерих как да си изискам У1 по електронен път който дойде след около две седмици занесох го веднага в НОИ и да не повярваш всичко беше нормално! Така до онзи ден когато видях че няма превод. Оказа се че е дошъл техния документ в който причина за освобождаване е (other) и не съответства с моя!!! Сега те правят запитване кой е верния документ моят или техният, а аз изисках отново да ми изпратят У1. Най лошото е че са ми плащали 4-ри месеца и може да искат да ги връщам ???? ако някой знае какво може да се направи в тази ситуация ще съм много благодарен ????
Публикувано на 09-06-2018 16:52 | RE: Борса Англия U1
Gerooo писа:
Здравейте,Октомври месец се прибрах от Англия и веднага се записах на борсата, след това в НОИ попълних каквото трябваше и ми казаха да чакам за отговор от HRMC. Поразрових се из GOV.UK и намерих как да си изискам У1 по електронен път който дойде след около две седмици занесох го веднага в НОИ и да не повярваш всичко беше нормално! Така до онзи ден когато видях че няма превод. Оказа се че е дошъл техния документ в който причина за освобождаване е (other) и не съответства с моя!!! Сега те правят запитване кой е верния документ моят или техният, а аз изисках отново да ми изпратят У1. Най лошото е че са ми плащали 4-ри месеца и може да искат да ги връщам ???? ако някой знае какво може да се направи в тази ситуация ще съм много благодарен ????
Здравейте!Аз имам почти същия проблем.Бихте ли ми казали как се развиха нещата при вас?Здравейте,Октомври месец се прибрах от Англия и веднага се записах на борсата, след това в НОИ попълних каквото трябваше и ми казаха да чакам за отговор от HRMC. Поразрових се из GOV.UK и намерих как да си изискам У1 по електронен път който дойде след около две седмици занесох го веднага в НОИ и да не повярваш всичко беше нормално! Така до онзи ден когато видях че няма превод. Оказа се че е дошъл техния документ в който причина за освобождаване е (other) и не съответства с моя!!! Сега те правят запитване кой е верния документ моят или техният, а аз изисках отново да ми изпратят У1. Най лошото е че са ми плащали 4-ри месеца и може да искат да ги връщам ???? ако някой знае какво може да се направи в тази ситуация ще съм много благодарен ????
Публикувано на 14-06-2018 11:47 | RE: Борса Англия U1
Здравейте и от мен, пиша със подобен проблем като. на останалите. Такааа, на 11 декември 2017 се прибрах в Бг, като договора във Лондон ми беше до 8ми същия месец. На 12 дек. подадох вс необходими документи във бюрото и НОИ и все още чакам въпросното U1 и обещетението, според вас нормално ли е ? При въпроса какво става ми отговарят, чакане му е майката и до там. Преди около 2 седмици е пристигнало писмо с което Великобритания заявява, че няма да изплаща обещетение понеже съм била над една година в страната и това се водело като временно гражданство( до колкото знам в ЮК такова няма) и любезните госпожи ми казаха, няй вероятно ще трябва да се върнеш там и да се регистрираш за да си получиш парите. При което аз попитах, мога ли да обжалвам и по точно това ли е крайното решение, оговора беше, оо ама как ще обжалваш те просто са пратили писмо това не е решение, чакай не бързай има момче което чака от миналото лято.... и сега и аз да чакам до друготп лято или да изискам У1-то си сама и да подам документите наново какво мислите вие?
Публикувано на 08-09-2018 17:05 | RE: Борса Англия U1
Може ли някой да ми каже направих си регистрация в gov.uk за изискване на данъците и u1.Сега чакам отговор и за двете ,но те нали дават reference number ,с който можеш да видиш до къде е стигнал процеса.Та въпроса ми е къде в този глупав сайт мога да провера тези мой reference number вчера рових ,гледах и не намирам и не намирам моля някой да ми каже.Благодаря
Публикувано на 23-02-2019 00:44 | RE: Борса Англия U1
Здравейте, аз съм от Русе и днес получих отговор от НОИ, че ``плащане`` ще има, когато пристигнел Н006 за да направели проверка на това за кой период по-точно съм бил осигуряван и т.н.
Извинете, но в документ У1, ясно е отбелязан периода от-кога, до-кога сме били осигурявани РЕАЛНО и така , това което хората правят в НОИ е да духат под вода мисля ... мисля да си търся правата до край и ще си взема паричките възможно най-скоро ... обжалване ии ще настоявам да ми платят и разходите по делото разбира се ! ))
... Вече съм избрал адвокат и така )) Успех и дано си получите всичко, за което сте апплайвали някога във БГ ***
Извинете, но в документ У1, ясно е отбелязан периода от-кога, до-кога сме били осигурявани РЕАЛНО и така , това което хората правят в НОИ е да духат под вода мисля ... мисля да си търся правата до край и ще си взема паричките възможно най-скоро ... обжалване ии ще настоявам да ми платят и разходите по делото разбира се ! ))
... Вече съм избрал адвокат и така )) Успех и дано си получите всичко, за което сте апплайвали някога във БГ ***
Публикувано на 24-02-2019 13:42 | RE: Борса Англия U1
Vortigen писа:
А има ли начин да прекратя тази борса? Тоест не искам да взимам никаква борса.
Или начин да обжалвам у1 или решението?
Или ако изискам ново у1 в което да пише че договора ми е прекратен ?
А има ли начин да прекратя тази борса? Тоест не искам да взимам никаква борса.
Или начин да обжалвам у1 или решението?
Или ако изискам ново у1 в което да пише че договора ми е прекратен ?
Чрез У1 се изисква, (European Unemployed Benefit) ....... Не е български, не е и английски ...
Публикувано на 09-04-2019 10:17 | RE: Борса Англия U1
Здравейте искам да попитам изисках у1 през октомври в края, по служебен път чрез НОИ.
Преди две седмици звънях в HMRC и ми казаха,че на 26 Март 2019 е изпратено към България. Та някой знае ли за колко време пристига до НОИ?
Преди две седмици звънях в HMRC и ми казаха,че на 26 Март 2019 е изпратено към България. Та някой знае ли за колко време пристига до НОИ?
Публикувано на 09-04-2019 13:46 | RE: Борса Англия U1
Alex2609 писа:
Здравейте искам да попитам изисках у1 през октомври в края, по служебен път чрез НОИ.
На 17 Януари ми го изпратиха на 29 януари го получих
Публикувано на 07-05-2019 00:47 | RE: Борса Англия U1
Здравейте на всички, много моля за съвет...работех десет месеца в Лондон,след това се прибрах и започнах нова работа в България,сега искат да ме съкратят,имам нужните документи P45,P60,всички пейслипове...преди да си тръгна от UK чрез счетоводител изисках документа U1,но си останах с чакането вече 4 месец не идва ...та въпроса ми е мога ли да изляза на борсата без да имам U1,има ли начин да си го изискат от България ,ще ми попречи ли той по някакъв начин...Благодаря ви много
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители