Форум >
Публикувано на 02-12-2017 07:47 | RE: Изскване на U1 и връщане на paye taxe по електранен път
Gpvraykov писа:
Да, видях и ги следвам но нещо не съответства.. Но може и да е проблема в това че само от телефона се опитвам, ще пробвам през компютър. Благодаря
П. С. Нека се подкрепяме и помагаме.
Да, видях и ги следвам но нещо не съответства.. Но може и да е проблема в това че само от телефона се опитвам, ще пробвам през компютър. Благодаря
П. С. Нека се подкрепяме и помагаме.
Надявам се,че вече си успял да се справиш.Единствения проблем който срещнах при попълването беше при мен адреса в Англия.Попълних го ръчно и тогава го прие.Иначе не е толкова трудно,не се отказвайте.Въпросите и всичко което попълвате за изискване на пей тах и у1 са същите като на анкетата в НОИ.Успех
Публикувано на 02-12-2017 08:22 | RE: Изскване на U1 и връщане на paye taxe по електранен път
Аз ги изпратих за у1 онлайн преди месец ,но все още нищо . Незнам какъв е проблема?
Публикувано на 02-12-2017 17:23 | RE: Изскване на U1 и връщане на paye taxe по електранен път
mariq73 писа:
Аз ги изпратих за у1 онлайн преди месец ,но все още нищо . Незнам какъв е проблема?
Всеки ден може да очакваш да пристигнат.И аз изпратих преди месец,но чека пристигна,а У1 още не е.Но очаквам да дойде съвсем скоро.Не се притеснявай,не мисля,че има проблем.
Публикувано на 03-12-2017 21:44 | RE: Изскване на U1 и връщане на paye taxe по електранен път
Здравейте на всички.Искам да попитам трябва да имам пълни 9 месеца работни в Англия ли за да взема борса или 15 месеца?
Публикувано на 03-12-2017 23:03 | RE: Изскване на U1 и връщане на paye taxe по електранен път
Трябва да имате 9 месеца работни от последните 15. Няма значение да ли са прекъснати или не също така примерно може да имате 5 месеца в БГ и 4 месеца в Англия. Има слух , че след 1 януари 2018 година вместо 9 ще искат 12 месеца.
Публикувано на 04-12-2017 19:23 | RE: Изскване на U1 и връщане на paye taxe по електранен път
Здравейте изискал съм у-1 с една агенция чакам вече 3 месеца . Преди 2 дена вместо у-1 ми казаха че е дошло писмо в което пише че трябва допълнителна информация за предишните ми периоди в Англия.някой получавал лице нещо подобно моля за отговор имали място за притеснения
И ще се забави ли у-1 според вас
Публикувано на 04-12-2017 20:00 | RE: Изскване на U1 и връщане на paye taxe по електранен път
tugi писа:
Здравейте изискал съм у-1 с една агенция чакам вече 3 месеца . Преди 2 дена вместо у-1 ми казаха че е дошло писмо в което пише че трябва допълнителна информация за предишните ми периоди в Англия.някой получавал лице нещо подобно моля за отговор имали място за притеснения
А преди това да си искал/А U1
Публикувано на 05-12-2017 03:25 | RE: Изскване на U1 и връщане на paye taxe по електранен път
miama писа:
tugi писа:
Миналата година бях в две ферми и като подавах документи за у-1 дадох само пе45 от втората ферма това проблем ли е но получих у-1 за миналата година могали сега да подам електронно за у-1 и да включа и предни периоди ли как ще е по добре да направя
Редактирано от tugi на 05-12-2017 03:28
Публикувано на 08-12-2017 12:23 | RE: Изскване на U1 и връщане на paye taxe по електранен път
tugi писа:
Миналата година бях в две ферми и като подавах документи за у-1 дадох само пе45 от втората ферма това проблем ли е но получих у-1 за миналата година могали сега да подам електронно за у-1 и да включа и предни периоди ли как ще е по добре да направя
miama писа:
tugi писа:
Хубаво е да включите всички периоди.
Публикувано на 08-12-2017 12:37 | RE: Изскване на U1 и връщане на paye taxe по електранен път
Здравейте,искам да попитам хората,които вече са използвали тази услуга.
Свързаха ли се с вас по телефона след това?
Какво отговорихте на следните въпроси от анкетата?
Have you applied for portable U1 or form E301?
yes no
If ''yes'' have you enclosed a letter from your former employer confirming the reason you left the job and also showing their full contact details including name,address, and phone number?
yes no
If ";no'' please tell us why.
Свързаха ли се с вас по телефона след това?
Какво отговорихте на следните въпроси от анкетата?
Have you applied for portable U1 or form E301?
yes no
If ''yes'' have you enclosed a letter from your former employer confirming the reason you left the job and also showing their full contact details including name,address, and phone number?
yes no
If ";no'' please tell us why.
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители