Форум >
Публикувано на 14-11-2018 11:53 | RE: Изскване на U1 и връщане на paye taxe по електранен път
Dakr003 писа:
Здравейте, има ли някой възможност във форума да ми изпрати два линка.
Единия за у1,втория втория за Pay Tax имам регистрация в сайта на gov.uk
Здравейте, има ли някой възможност във форума да ми изпрати два линка.
Единия за у1,втория втория за Pay Tax имам регистрация в сайта на gov.uk
https://www.gov.uk/government/publications/national-insurance-statement-of-national-insurance-contributions-ca3916 ---- U1
Публикувано на 29-11-2018 13:00 | RE: Изскване на U1 и връщане на paye taxe по електранен път
Добър ден,на 30 Октомври пуснах заявление за U1 и pay tax,след месец не съм получил нищо,проверих профила си в и на двете заявления е със статус we have send you a reply,в на самото заявление пишеше до 15 работни дни.Нека всеки да сподели за колко време е получил u1 и чека с данъците.
Публикувано на 13-01-2019 05:20 | RE: Изскване на U1 и връщане на paye taxe по електранен път
Здравейте! Имам проблем с У1. Историята ми е малко заплетена и глупава..
Имам стаж в Англия 3 години. Върнах се в България юни 2017. Не знаех, че мога да си изискам У1 от България и помолих братовчедката на мъжа ми да го направи от там. Адреса за получаване беше въвела този на квартирата на мъжа ми тогава (сега е в друга квартира). Но писмо не е дошло и после забравих, че трябва нещо да получавам, защото тогава не ми беше нужен документа.
Октомври 2018 изисках У1 онлайн, след около 3 седмици ми дойде писмо, но не е У1, а National Insurance contributions (NICs).
Сега си го обяснявам, че 2017 са ми пратили У1, но писмото явно е някъде загубено или върнато, или незнам...
От декември пак съм в Англия и ще съм тук още около месец.
Като се върна ще имам ли право да си изискам У1 за тези 3 месеца? Имате ли идея как да си получа У1 за предишните 3 години?
Имам стаж в Англия 3 години. Върнах се в България юни 2017. Не знаех, че мога да си изискам У1 от България и помолих братовчедката на мъжа ми да го направи от там. Адреса за получаване беше въвела този на квартирата на мъжа ми тогава (сега е в друга квартира). Но писмо не е дошло и после забравих, че трябва нещо да получавам, защото тогава не ми беше нужен документа.
Октомври 2018 изисках У1 онлайн, след около 3 седмици ми дойде писмо, но не е У1, а National Insurance contributions (NICs).
Сега си го обяснявам, че 2017 са ми пратили У1, но писмото явно е някъде загубено или върнато, или незнам...
От декември пак съм в Англия и ще съм тук още около месец.
Като се върна ще имам ли право да си изискам У1 за тези 3 месеца? Имате ли идея как да си получа У1 за предишните 3 години?
Публикувано на 05-01-2020 15:31 | RE: Изскване на U1 и връщане на paye taxe по електранен път
Моля някой да ми даде Линка за връщане на данаци онлайн
Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители