Форум >
>
Заплащане, Данъци и Осигуровки >
Тема: Изскване на U1 и връщане на paye taxe по електранен път

страница 2 от 6

< 1 2 3 4 5 > >>
Публикувано на 24-11-2017 19:14 | RE: Изскване на U1 и връщане на paye taxe по електранен път
Gpvraykov
Потребител

Публикувано на 24-11-2017 21:54 | RE: Изскване на U1 и връщане на paye taxe по електранен път
D_silva
Потребител

Потребител

Искам да ви споделя и моят опит с изискването на У1. Миналата година след като се върнах от Великобритания се регистрирах на борсата. Подадох си формуляра за У1 в НОИ и зачаках отговор. Чакането продължи 4 месеца. И се получи така че с пристигането на У1 аз трябваше да замина отново и прекъснах борсата си.Тази година като се върнах поднових регистрацията си за да си използвам остатъка от оставащите ми месеци платена борса.В НОИ ми казаха че отново трябва да се изисква У1 . Подадох си документите но тази година за разлика от миналата нещата с У1 станаха по бързо то пристигна на третата седмица. Но не благодарение на НОИ ,а на факта че аз си го изисквах онлайн чрез линк който намерих тук в сайта.Но за да се изисква онлайн трябва да имате профил в HMRC.Чрез профила дори си изисквах и Пей таксата която сами удържали, за нея все още чакам отговор. А ето и линковете за тези които желаят да изискват У1: https://www.gov.uk/log-in-register-hmrc-online-services- това е за регистрация,https://www.gov.uk/government/publications/national-insurance-statement-of-national-insurance-contributions-ca3916- това за изискване на У1
Надявам се да бъда полезна.
Публикувано на 25-11-2017 17:45 | RE: Изскване на U1 и връщане на paye taxe по електранен път
mariq73
Потребител

Писах ти на лични
Публикувано на 25-11-2017 17:54 | RE: Изскване на U1 и връщане на paye taxe по електранен път
Gpvraykov
Потребител

Тази група не е ли да си помагаме един на друг или.? Някой неща се заплащат?
Публикувано на 25-11-2017 20:21 | RE: Изскване на U1 и връщане на paye taxe по електранен път
mariq73
Потребител

Изглежда някой хора искат да извлекат полза да изкарат някой лев за информацията,съжалявам...D_silva по горе е обяснила как става с онлайн док.за у1 и т.н
Публикувано на 25-11-2017 20:58 | RE: Изскване на U1 и връщане на paye taxe по електранен път
D_silva
Потребител

Аз искам да съм полезна на хората. За да не се налага да чакат с месеци за документ който може да стане и за много по кратко време.Миналата година чаках четири месеца, а чека за данъците едва тази година пристигна. Но тази година разбрах за лесния начин и реших да го споделя с вас
В сайта на HMRC е описано подробно как да се регистрираш. Става лесно като следваш стъпките.
Публикувано на 25-11-2017 22:34 | RE: Изскване на U1 и връщане на paye taxe по електранен път
Gpvraykov
Потребител

Да, видях и ги следвам но нещо не съответства.. Но може и да е проблема в това че само от телефона се опитвам, ще пробвам през компютър. Благодаря
П. С. Нека се подкрепяме и помагаме.
Публикувано на 26-11-2017 12:39 | RE: Изскване на U1 и връщане на paye taxe по електранен път
D_silva
Потребител

Gpvraykov писа:
Да, видях и ги следвам но нещо не съответства.. Но може и да е проблема в това че само от телефона се опитвам, ще пробвам през компютър. Благодаря

ВИНАГИ С КАКВОТО МОГА
Публикувано на 26-11-2017 22:59 | RE: Изскване на U1 и връщане на paye taxe по електранен път
Gpvraykov
Потребител

D_silva писа:
Gpvraykov писа:

ВИНАГИ С КАКВОТО МОГА

Благодаря
Публикувано на 01-12-2017 19:30 | RE: Изскване на U1 и връщане на paye taxe по електранен път
galina12345
Потребител

Здравейте,по електронен път си изисках У1 и данъците за тази година.Вчера ми пристигна чека за данъците.Пристигна за 1 месец.
Въпроса ми е как да си поискам данъците за миналата година.Няколко пъти вече чека се губи някъде по пътя.Последно началото на септември трябваше да е изпратен,но не е пристигнал.А за тази година данъците в края на октомри го изисках и вече пристигна.Нали е 6 месеца давността на чека?

страница 2 от 6

< 1 2 3 4 5 > >>

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 59 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти