Форум >
Публикувано на 24-11-2017 19:14 | RE: Изскване на U1 и връщане на paye taxe по електранен път
Публикувано на 24-11-2017 21:54 | RE: Изскване на U1 и връщане на paye taxe по електранен път
Потребител
Искам да ви споделя и моят опит с изискването на У1. Миналата година след като се върнах от Великобритания се регистрирах на борсата. Подадох си формуляра за У1 в НОИ и зачаках отговор. Чакането продължи 4 месеца. И се получи така че с пристигането на У1 аз трябваше да замина отново и прекъснах борсата си.Тази година като се върнах поднових регистрацията си за да си използвам остатъка от оставащите ми месеци платена борса.В НОИ ми казаха че отново трябва да се изисква У1 . Подадох си документите но тази година за разлика от миналата нещата с У1 станаха по бързо то пристигна на третата седмица. Но не благодарение на НОИ ,а на факта че аз си го изисквах онлайн чрез линк който намерих тук в сайта.Но за да се изисква онлайн трябва да имате профил в HMRC.Чрез профила дори си изисквах и Пей таксата която сами удържали, за нея все още чакам отговор. А ето и линковете за тези които желаят да изискват У1: https://www.gov.uk/log-in-register-hmrc-online-services- това е за регистрация,https://www.gov.uk/government/publications/national-insurance-statement-of-national-insurance-contributions-ca3916- това за изискване на У1
Надявам се да бъда полезна.
Публикувано на 25-11-2017 17:45 | RE: Изскване на U1 и връщане на paye taxe по електранен път
Писах ти на лични
Публикувано на 25-11-2017 17:54 | RE: Изскване на U1 и връщане на paye taxe по електранен път
Тази група не е ли да си помагаме един на друг или.? Някой неща се заплащат?
Публикувано на 25-11-2017 20:21 | RE: Изскване на U1 и връщане на paye taxe по електранен път
Изглежда някой хора искат да извлекат полза да изкарат някой лев за информацията,съжалявам...D_silva по горе е обяснила как става с онлайн док.за у1 и т.н
Публикувано на 25-11-2017 20:58 | RE: Изскване на U1 и връщане на paye taxe по електранен път
Аз искам да съм полезна на хората. За да не се налага да чакат с месеци за документ който може да стане и за много по кратко време.Миналата година чаках четири месеца, а чека за данъците едва тази година пристигна. Но тази година разбрах за лесния начин и реших да го споделя с вас
В сайта на HMRC е описано подробно как да се регистрираш. Става лесно като следваш стъпките.
В сайта на HMRC е описано подробно как да се регистрираш. Става лесно като следваш стъпките.
Публикувано на 25-11-2017 22:34 | RE: Изскване на U1 и връщане на paye taxe по електранен път
Да, видях и ги следвам но нещо не съответства.. Но може и да е проблема в това че само от телефона се опитвам, ще пробвам през компютър. Благодаря
П. С. Нека се подкрепяме и помагаме.
Публикувано на 26-11-2017 12:39 | RE: Изскване на U1 и връщане на paye taxe по електранен път
Gpvraykov писа:
Да, видях и ги следвам но нещо не съответства.. Но може и да е проблема в това че само от телефона се опитвам, ще пробвам през компютър. Благодаря
ВИНАГИ С КАКВОТО МОГА
Публикувано на 26-11-2017 22:59 | RE: Изскване на U1 и връщане на paye taxe по електранен път
D_silva писа:
ВИНАГИ С КАКВОТО МОГА
Gpvraykov писа:
ВИНАГИ С КАКВОТО МОГА
Благодаря
Публикувано на 01-12-2017 19:30 | RE: Изскване на U1 и връщане на paye taxe по електранен път
Здравейте,по електронен път си изисках У1 и данъците за тази година.Вчера ми пристигна чека за данъците.Пристигна за 1 месец.
Въпроса ми е как да си поискам данъците за миналата година.Няколко пъти вече чека се губи някъде по пътя.Последно началото на септември трябваше да е изпратен,но не е пристигнал.А за тази година данъците в края на октомри го изисках и вече пристигна.Нали е 6 месеца давността на чека?
Въпроса ми е как да си поискам данъците за миналата година.Няколко пъти вече чека се губи някъде по пътя.Последно началото на септември трябваше да е изпратен,но не е пристигнал.А за тази година данъците в края на октомри го изисках и вече пристигна.Нали е 6 месеца давността на чека?
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители