Форум >
Публикувано на 02-12-2017 07:47 | RE: Изскване на U1 и връщане на paye taxe по електранен път
Gpvraykov писа:
Да, видях и ги следвам но нещо не съответства.. Но може и да е проблема в това че само от телефона се опитвам, ще пробвам през компютър. Благодаря
П. С. Нека се подкрепяме и помагаме.
Да, видях и ги следвам но нещо не съответства.. Но може и да е проблема в това че само от телефона се опитвам, ще пробвам през компютър. Благодаря
П. С. Нека се подкрепяме и помагаме.
Надявам се,че вече си успял да се справиш.Единствения проблем който срещнах при попълването беше при мен адреса в Англия.Попълних го ръчно и тогава го прие.Иначе не е толкова трудно,не се отказвайте.Въпросите и всичко което попълвате за изискване на пей тах и у1 са същите като на анкетата в НОИ.Успех
Публикувано на 02-12-2017 08:22 | RE: Изскване на U1 и връщане на paye taxe по електранен път
Аз ги изпратих за у1 онлайн преди месец ,но все още нищо . Незнам какъв е проблема?
Публикувано на 02-12-2017 17:23 | RE: Изскване на U1 и връщане на paye taxe по електранен път
mariq73 писа:
Аз ги изпратих за у1 онлайн преди месец ,но все още нищо . Незнам какъв е проблема?
Всеки ден може да очакваш да пристигнат.И аз изпратих преди месец,но чека пристигна,а У1 още не е.Но очаквам да дойде съвсем скоро.Не се притеснявай,не мисля,че има проблем.
Публикувано на 03-12-2017 21:44 | RE: Изскване на U1 и връщане на paye taxe по електранен път
Здравейте на всички.Искам да попитам трябва да имам пълни 9 месеца работни в Англия ли за да взема борса или 15 месеца?
Публикувано на 03-12-2017 23:03 | RE: Изскване на U1 и връщане на paye taxe по електранен път
Трябва да имате 9 месеца работни от последните 15. Няма значение да ли са прекъснати или не също така примерно може да имате 5 месеца в БГ и 4 месеца в Англия. Има слух , че след 1 януари 2018 година вместо 9 ще искат 12 месеца.
Публикувано на 04-12-2017 19:23 | RE: Изскване на U1 и връщане на paye taxe по електранен път
Здравейте изискал съм у-1 с една агенция чакам вече 3 месеца . Преди 2 дена вместо у-1 ми казаха че е дошло писмо в което пише че трябва допълнителна информация за предишните ми периоди в Англия.някой получавал лице нещо подобно моля за отговор имали място за притеснения
И ще се забави ли у-1 според вас
Публикувано на 04-12-2017 20:00 | RE: Изскване на U1 и връщане на paye taxe по електранен път
tugi писа:
Здравейте изискал съм у-1 с една агенция чакам вече 3 месеца . Преди 2 дена вместо у-1 ми казаха че е дошло писмо в което пише че трябва допълнителна информация за предишните ми периоди в Англия.някой получавал лице нещо подобно моля за отговор имали място за притеснения
А преди това да си искал/А U1
Публикувано на 05-12-2017 03:25 | RE: Изскване на U1 и връщане на paye taxe по електранен път
miama писа:
tugi писа:
Миналата година бях в две ферми и като подавах документи за у-1 дадох само пе45 от втората ферма това проблем ли е но получих у-1 за миналата година могали сега да подам електронно за у-1 и да включа и предни периоди ли как ще е по добре да направя
Редактирано от tugi на 05-12-2017 03:28
Публикувано на 08-12-2017 12:23 | RE: Изскване на U1 и връщане на paye taxe по електранен път
tugi писа:
Миналата година бях в две ферми и като подавах документи за у-1 дадох само пе45 от втората ферма това проблем ли е но получих у-1 за миналата година могали сега да подам електронно за у-1 и да включа и предни периоди ли как ще е по добре да направя
miama писа:
tugi писа:
Хубаво е да включите всички периоди.
Публикувано на 08-12-2017 12:37 | RE: Изскване на U1 и връщане на paye taxe по електранен път
Здравейте,искам да попитам хората,които вече са използвали тази услуга.
Свързаха ли се с вас по телефона след това?
Какво отговорихте на следните въпроси от анкетата?
Have you applied for portable U1 or form E301?
yes no
If ''yes'' have you enclosed a letter from your former employer confirming the reason you left the job and also showing their full contact details including name,address, and phone number?
yes no
If ";no'' please tell us why.
Свързаха ли се с вас по телефона след това?
Какво отговорихте на следните въпроси от анкетата?
Have you applied for portable U1 or form E301?
yes no
If ''yes'' have you enclosed a letter from your former employer confirming the reason you left the job and also showing their full contact details including name,address, and phone number?
yes no
If ";no'' please tell us why.
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители