Форум >
Публикувано на 13-11-2017 08:59 | Въпрос за връщането на данъците и след това ?
Здравейте !
Интересуваме ако пусна документи за връщане на данъците и ми ги върнат , след това ще може ли да замина след време пак на работа в Англия ?
Питам тъй като съм чувал ,че ако си взема данъците след това не може да заминеш за работа там ! ?
Интересуваме ако пусна документи за връщане на данъците и ми ги върнат , след това ще може ли да замина след време пак на работа в Англия ?
Питам тъй като съм чувал ,че ако си взема данъците след това не може да заминеш за работа там ! ?
Публикувано на 26-11-2017 19:05 | RE: Въпрос за връщането на данъците и след това ?
е ? никой нищо ли не знае по въпроса ?
Публикувано на 27-11-2017 15:12 | RE: Въпрос за връщането на данъците и след това ?
Няма подобно нещо. Ако се върнеш и почнеш работа в същата финансова година, за която си искал да си върнеш данъците ще си ги удържат, зависи какво са ти върнали и защо.
Публикувано на 21-02-2018 11:02 | RE: Въпрос за връщането на данъците и след това ?
Здравейте,искам да попитам следното:получих документ п45 но в графата Total tax to date е 0.
Означава ли това ,че няма такси за връщане? Благодаря предварително
Означава ли това ,че няма такси за връщане? Благодаря предварително

Публикувано на 21-02-2018 11:57 | RE: Въпрос за връщането на данъците и след това ?
Това ще рече, че не са ти удържали Pay Tax... Не ти ли е направило впечатление в пей слиповете? 

Публикувано на 29-03-2018 21:21 | RE: Въпрос за връщането на данъците и след това ?
Здравейте въпросът ми е следният,попълних P85 и заедно с P45 ги изпратих с препоръчано писмо до Англия.В отметката за начин на получаване на парите отбелязах сметката си в лойдс и доста време чаках да има превод в тая сметка,обаче нямаше нищо.После повторно изпратих същите документи с промяна на получаването на чека от сметката ми в лойдс с адреса ми в България.След това получих едно писмо от тях в което пише че чекът е издаден веднъж и не може да бъде преиздаден.Въпросът ми е какво да направя от тук нататък?
Публикувано на 29-11-2018 14:22 | RE: Въпрос за връщането на данъците и след това ?
Здравейте понеже тази година пей таксите се връщат само във формата на чекове, въпроса ми е следния: В кои банки в България могат да бъдат осребрени тези чекове? Unickredit Bulbank дали предлага тази услуга? Благодаря за отделеното врвме 

Публикувано на 29-11-2018 14:51 | RE: Въпрос за връщането на данъците и след това ?
Ти за колко време ти дойте чека,предполагам ,че онлайн си го пуснала.
Публикувано на 29-11-2018 15:19 | RE: Въпрос за връщането на данъците и след това ?
Не по пощата, за около месец някъде
Публикувано на 30-11-2018 21:51 | RE: Въпрос за връщането на данъците и след това ?
u1 и чека са испратени на 7 ноември от Англия и още не съм ги получил.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители