Форум >
>
Заплащане, Данъци и Осигуровки >
Тема: Изискване на U1 от Англия онлайн

страница 1 от 3

1 2 3 >
Публикувано на 08-02-2018 01:22 | Изискване на U1 от Англия онлайн
ChristianPetrow
Потребител

Здравейте изисквах У1 чрез сайта онлайн и отделно пратих писмо лично сам, въпроса ми е следния, понеже в сайта пише че са ми пратили отговор, трябва да чакам писмо по пощата ли? Понеже в имейл пощата нямам писмо от HMRC, четох в интернет че дори в профила ми в HMRC трябва да мога да си вадя дупликат, но никъде не виждам таква опция? Има ли някой който да е запознат? Прикачвам снимка, Благодаря предварително!

Публикувано на 08-02-2018 15:33 | RE: Изискване на U1 от Англия онлайн
dolnooryahov
Потребител

Здравей, Този документ U1 е за какъв вид задължения и от коя английска институция се издава? Може ли онлайн и от България да се получи документа за всяко запитване?
Публикувано на 08-02-2018 15:36 | RE: Изискване на U1 от Англия онлайн
ChristianPetrow
Потребител

HMRC, служи за признаване на стажът ти в Англия съответно, може онлайн да изискваш или по пощата или и по двете, онлайн е по-бързо и по сигурно, можеш и двата случая да го изискваш от България.

https://www.gov.uk/government/publications/national-insurance-statement-of-national-insurance-contributions-ca3916
Редактирано от ChristianPetrow на 08-02-2018 15:37
Публикувано на 08-02-2018 15:45 | RE: Изискване на U1 от Англия онлайн
dolnooryahov
Потребител

Ivo: спазвай правилата на форума!
Редактирано от Ivo на 08-02-2018 16:41
Публикувано на 09-02-2018 01:48 | RE: Изискване на U1 от Англия онлайн
dolnooryahov
Потребител

и те са- не съм попитал или писал извън темата?
Публикувано на 12-02-2018 14:14 | RE: Изискване на U1 от Англия онлайн
bobinka
Потребител

Здравейте, аз също съм подала онлайн и доколкото разбрах ти връщат документа по пощата. И на мен прогресът ми е до "We have sent you a reply" , надявам се до края намесеца да пристигне писмо .
Публикувано на 06-03-2018 11:49 | RE: Изискване на U1 от Англия онлайн
persiqca
Потребител

Здравейте, и аз подадох онлайн формуляр за изискване на У1 и при мен положението е същото "We have sent you a reply" , но няма нищо никъде. Някой да е научил нещо по въпроса?
Публикувано на 06-03-2018 19:21 | RE: Изискване на U1 от Англия онлайн
fytbolistkata14
Потребител

Здравейте, искам и аз да подам такова онлайн изискване на това У1 че сумати време чакам да го изискат по служебен път, започвам с попълването на сайта им и като стигна до УК паспорт или П60 как да се измъкна нямам УК паспорт, и не съм работила преди април в календарната година и нямам и П60!!
Означава ли това че нямам друг вариант освен и аз по пощата да пращам взички П45 всички последни пейслипове??

„Вие сте това, което правите, а не това, което казвате, че ще направите.“
Публикувано на 06-03-2018 22:35 | RE: Изискване на U1 от Англия онлайн
miama
Потребител

След като сте подали няма смисъл да си ги искате Вие самите от сайта им, защото ако има разминаване между документите от НОИ ще Ви направят проблеми. От сайта документа идва за 1 месец и половина по ПОЩАТА. Не можете да си го проверите в сайта им или във вашата Ел. Поща. Ако сте нетърпеливи и искате да си го видите на чернова трябва да им се обадите и да Ви го изпратят по факс!! Пробвано е и го изпращат за някакво минути.
Публикувано на 07-03-2018 09:30 | RE: Изискване на U1 от Англия онлайн
persiqca
Потребител

miama писа:
След като сте подали няма смисъл да си ги искате Вие самите от сайта им, защото ако има разминаване между документите от НОИ ще Ви направят проблеми. От сайта документа идва за 1 месец и половина по ПОЩАТА. Не можете да си го проверите в сайта им или във вашата Ел. Поща. Ако сте нетърпеливи и искате да си го видите на чернова трябва да им се обадите и да Ви го изпратят по факс!! Пробвано е и го изпращат за някакво минути.

Здравей, а по коя поща имаш предвид електронната ли или другата?

страница 1 от 3

1 2 3 >

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 37 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти