Форум >
Публикувано на 08-02-2018 01:22 | Изискване на U1 от Англия онлайн
Здравейте изисквах У1 чрез сайта онлайн и отделно пратих писмо лично сам, въпроса ми е следния, понеже в сайта пише че са ми пратили отговор, трябва да чакам писмо по пощата ли? Понеже в имейл пощата нямам писмо от HMRC, четох в интернет че дори в профила ми в HMRC трябва да мога да си вадя дупликат, но никъде не виждам таква опция? Има ли някой който да е запознат? Прикачвам снимка, Благодаря предварително!
Публикувано на 08-02-2018 15:33 | RE: Изискване на U1 от Англия онлайн
Здравей, Този документ U1 е за какъв вид задължения и от коя английска институция се издава? Може ли онлайн и от България да се получи документа за всяко запитване?
Публикувано на 08-02-2018 15:36 | RE: Изискване на U1 от Англия онлайн
HMRC, служи за признаване на стажът ти в Англия съответно, може онлайн да изискваш или по пощата или и по двете, онлайн е по-бързо и по сигурно, можеш и двата случая да го изискваш от България.
https://www.gov.uk/government/publications/national-insurance-statement-of-national-insurance-contributions-ca3916
https://www.gov.uk/government/publications/national-insurance-statement-of-national-insurance-contributions-ca3916
Редактирано от ChristianPetrow на 08-02-2018 15:37
Публикувано на 08-02-2018 15:45 | RE: Изискване на U1 от Англия онлайн
Ivo: спазвай правилата на форума!
Редактирано от Ivo на 08-02-2018 16:41
Публикувано на 09-02-2018 01:48 | RE: Изискване на U1 от Англия онлайн
и те са- не съм попитал или писал извън темата?
Публикувано на 12-02-2018 14:14 | RE: Изискване на U1 от Англия онлайн
Здравейте, аз също съм подала онлайн и доколкото разбрах ти връщат документа по пощата. И на мен прогресът ми е до "We have sent you a reply" , надявам се до края намесеца да пристигне писмо .
Публикувано на 06-03-2018 11:49 | RE: Изискване на U1 от Англия онлайн
Здравейте, и аз подадох онлайн формуляр за изискване на У1 и при мен положението е същото "We have sent you a reply" , но няма нищо никъде. Някой да е научил нещо по въпроса?
Публикувано на 06-03-2018 19:21 | RE: Изискване на U1 от Англия онлайн
Здравейте, искам и аз да подам такова онлайн изискване на това У1 че сумати време чакам да го изискат по служебен път, започвам с попълването на сайта им и като стигна до УК паспорт или П60 как да се измъкна нямам УК паспорт, и не съм работила преди април в календарната година и нямам и П60!!
Означава ли това че нямам друг вариант освен и аз по пощата да пращам взички П45 всички последни пейслипове??
Означава ли това че нямам друг вариант освен и аз по пощата да пращам взички П45 всички последни пейслипове??
Публикувано на 06-03-2018 22:35 | RE: Изискване на U1 от Англия онлайн
След като сте подали няма смисъл да си ги искате Вие самите от сайта им, защото ако има разминаване между документите от НОИ ще Ви направят проблеми. От сайта документа идва за 1 месец и половина по ПОЩАТА. Не можете да си го проверите в сайта им или във вашата Ел. Поща. Ако сте нетърпеливи и искате да си го видите на чернова трябва да им се обадите и да Ви го изпратят по факс!! Пробвано е и го изпращат за някакво минути.
Публикувано на 07-03-2018 09:30 | RE: Изискване на U1 от Англия онлайн
miama писа:
След като сте подали няма смисъл да си ги искате Вие самите от сайта им, защото ако има разминаване между документите от НОИ ще Ви направят проблеми. От сайта документа идва за 1 месец и половина по ПОЩАТА. Не можете да си го проверите в сайта им или във вашата Ел. Поща. Ако сте нетърпеливи и искате да си го видите на чернова трябва да им се обадите и да Ви го изпратят по факс!! Пробвано е и го изпращат за някакво минути.
Здравей, а по коя поща имаш предвид електронната ли или другата?
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители