Форум >
Публикувано на 05-07-2018 21:01 | Лесен начин за изкарване на банкова сметка в UK само с ЛК
Здравеите, искам да споделя с вас един лесен начин за изкарване на банкова сметка във Великобритания за който ви е необходима само лична карта и интернет. Не е необходимо ходене по банките и техните изисквания за доказване на адрес и документи от работодателя, нещо на което сам се натъкнах и в крайна сметка след няколко пъти ходене по банките накрая като събрах документите ми казаха любезно, че трябва добре да говоря английски за да ми обяснят условиятя. Естествено изгубих цял месец без резултат. След това опитах онлаин да си отворя сметката в същата банка пак без резултат искат английска лична карта в противен случай - посетете най- близкия клон на банката. Намерих решение на проблема си с карта Monese. Свалих си приложението от Google Play направих си регистрация и след 4 дни картата беше при мен. Който се интересува може да прочете подробно аз съм супер доволен. Ето и бонус код при регистрация E8U9F3SP за който желае да го използва.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители