Форум >
Публикувано на 15-05-2010 11:44 | RE: Za National Insurance
Zdr , zagubih si kartata za National Insurance. Bih iskal da popitam kakvo sledva ot tuk natatak , za nova li trqbva da kandidatstvam ili po EGN 6te mi izlezat dannite ako utida v dana4noto .Blagodarq !
Публикувано на 15-05-2010 11:52 | RE: Za National Insurance
Цитирам http://www.hmrc.gov.uk/nic/ynino.htm#c
What do I do if I have lost my National Insurance number card?
Report it to your nearest DWP office (Opens new window), Social Security office in Northern Ireland (Opens new window) or HM Revenue & Customs office. If you want a replacement card you will need to complete an application form. Remember that you are only allowed one replacement.
Отиваш в най-близкия офис (виж в линка има препратки). Попълваш апликейшън.
Имаш право само на ЕДНА заменка...
Не знам кво става ако загубиш втори път.
What do I do if I have lost my National Insurance number card?
Report it to your nearest DWP office (Opens new window), Social Security office in Northern Ireland (Opens new window) or HM Revenue & Customs office. If you want a replacement card you will need to complete an application form. Remember that you are only allowed one replacement.
Отиваш в най-близкия офис (виж в линка има препратки). Попълваш апликейшън.
Имаш право само на ЕДНА заменка...
Публикувано на 15-05-2010 16:09 | RE: Za National Insurance
Няма да получиш друга това става...принципно пластиката не ти трябва стига да си помниш номера....аз нямам пластика и никога не съм си вадил...
Публикувано на 15-05-2010 21:31 | RE: Za National Insurance
Az sajto nqmam plastika.Vajno e da ima6 nomera.Az sam s pismoto deto ti izdavat nomera.Prosto si zapi6i nomera
Публикувано на 23-01-2014 00:41 | RE: Za National Insurance
vladkovd писа:
Zdr , zagubih si kartata za National Insurance. Bih iskal da popitam kakvo sledva ot tuk natatak , za nova li trqbva da kandidatstvam ili po EGN 6te mi izlezat dannite ako utida v dana4noto .Blagodarq !
za danacite,staj, i predimstvo imah.az q imam i znam za kakvo stava na vapros.a zada q izkarah trqbva da po4neh rabota.a bez neq nemojeh.Taka4e s agencia zamini za da si izkarah nova.OKZdr , zagubih si kartata za National Insurance. Bih iskal da popitam kakvo sledva ot tuk natatak , za nova li trqbva da kandidatstvam ili po EGN 6te mi izlezat dannite ako utida v dana4noto .Blagodarq !
Ivo: пиши на кирилица!
Редактирано от Ivo на 23-01-2014 00:44
Публикувано на 23-01-2014 00:50 | RE: Za National Insurance
stoqnmitov писа:
vladkovd писа:
za danacite,staj, i predimstvo imah.az q imam i znam za kakvo stava na vapros.a zada q izkarah trqbva da po4neh rabota.a bez neq nemojeh.Taka4e s agencia zamini za da si izkarah nova.OKZdr , zagubih si kartata za National Insurance. Bih iskal da popitam kakvo sledva ot tuk natatak , za nova li trqbva da kandidatstvam ili po EGN 6te mi izlezat dannite ako utida v dana4noto .Blagodarq !
Приятел, този пост е толкова стар, че във форума има толкова теми и информация за NIN че чак да ти се
Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители