Форум >
>
Заплащане, Данъци и Осигуровки >
Тема: Za National Insurance

страница 3 от 4

< 1 2 3 4 >
Публикувано на 04-02-2010 14:40 | RE: Za National Insurance
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Хаха, къде забатачи... то ако нямаш работна карта...къде отиваш ти? Къв NIN ... ква работа....

Публикувано на 04-02-2010 14:46 | RE: Za National Insurance

ama taka e be 4ovek,kakto kazah edno e da te prati konkordia ili druga firma napravo s rabotna karta drugo e da si go izkarvash sam,ili gresha
Публикувано на 04-02-2010 14:52 | RE: Za National Insurance
kristabel
Потребител

и сам може само,че ти трябва адресна регистрация и сега нещата са по сложни,гледат те под лупа .Много злоупотреби има с NIN.
Публикувано на 04-02-2010 14:57 | RE: Za National Insurance

kristabel писа:
и сам може само,че ти трябва адресна регистрация и сега нещата са по сложни,гледат те под лупа .Много злоупотреби има с NIN.

winkwinkwink
Публикувано на 04-02-2010 16:29 | RE: Za National Insurance
napusnal
Потребител

ICEMAN_1 писа:
prava si ako imash work permit e drugo,no q slez na Gatwick ot samoleta i otidi da si izvadish da vidim dali shte si go izvadish taka s leka raka kakto si pusna komentara
zashtoto edno da si rabotil na poleto na brigada syvsem drugo e da si bil bez rabota i da si se sblyskval s tezi problemi.Ne se obijdai no sym na 100% sym siguren 4e daje i Tax neznaesh kade se namira,razbira se nishto li4no kym teb na povqrvai mi 4e ne e tolkova lesno,i zatova nai veroqtno cenata na dokumentite stigna 150-200 pound-a.

Абе ти чуваш ли се "no q slez na Gatwick i otidi da si izvadish" . Първо тук става на въпрос за ферми, в които някой не е успял или пита как може да си извади NIN, а щом си във ферма ти задължително ще имаш постоянен адрес и работо разрешително. И второ дай ми само един пример на някой дето е слезнал на летището и е отишъл да си вади NIN laugh, много ясно че тогава ще е зор, да не говорим че тогава почти никой няма да те иска на работа без документи. И пак ще повторя тук става въпрос за NIN когато си във ферма.

п.с. Ти и банкова сметка неможеш да си отвориш ако нямаш постоянен адрес!!!
Редактирано от napusnal на 04-02-2010 16:33
Публикувано на 04-02-2010 17:22 | RE: Za National Insurance

VaiO писа:
ICEMAN_1 писа:
prava si ako imash work permit e drugo,no q slez na Gatwick ot samoleta i otidi da si izvadish da vidim dali shte si go izvadish taka s leka raka kakto si pusna komentara
zashtoto edno da si rabotil na poleto na brigada syvsem drugo e da si bil bez rabota i da si se sblyskval s tezi problemi.Ne se obijdai no sym na 100% sym siguren 4e daje i Tax neznaesh kade se namira,razbira se nishto li4no kym teb na povqrvai mi 4e ne e tolkova lesno,i zatova nai veroqtno cenata na dokumentite stigna 150-200 pound-a.

Абе ти чуваш ли се "no q slez na Gatwick i otidi da si izvadish" . Първо тук става на въпрос за ферми, в които някой не е успял или пита как може да си извади NIN, а щом си във ферма ти задължително ще имаш постоянен адрес и работо разрешително. И второ дай ми само един пример на някой дето е слезнал на летището и е отишъл да си вади NIN laugh, много ясно че тогава ще е зор, да не говорим че тогава почти никой няма да те иска на работа без документи. И пак ще повторя тук става въпрос за NIN когато си във ферма.

п.с. Ти и банкова сметка неможеш да си отвориш ако нямаш постоянен адрес!!!

a be q pro4eti pyrvo dali se kazva v pitaneto(negovorq za pyrvia komentar,govorq za smirnoff) dali stava vypros za ferma be i sled tva me pitai dali se 4uvam i nedei da mi kazvash 4e nemoje da si izvadish bankova karta bez reg,aman ot razbirateli,umniko ako neznaesh slu4aino bankovata karta se vadi po li4na karta i se poso4va adresa na koito pristiga vyv UK,i nedei da se izlaga s teq primeri zashtoto horata sa mnogo koito sa go napravili
Редактирано от на 04-02-2010 17:24
Публикувано на 04-02-2010 17:54 | RE: Za National Insurance
napusnal
Потребител

Sorry, незнаех че говориш за друг коментар, но за банковата сметка аз лично съм превеждал и жената в банката каза така "за да ви отворим банкова сметка ни трябва писмо от работодателя", УМНИКО и пиши на кирилица.
Публикувано на 04-02-2010 17:59 | RE: Za National Insurance

VaiO писа:
Sorry, незнаех че говориш за друг коментар, но за банковата сметка аз лично съм превеждал и жената в банката каза така "за да ви отворим банкова сметка ни трябва писмо от работодателя", УМНИКО и пиши на кирилица.

kato si vyv ferma e syvsem razli4no,zashtoto ima ot kogo da vzemesh nujnia dokument koito ti potrqbva za vsi4ko ne samo za teq dokumenti,nemoga umniko nqmam flex type
Публикувано на 04-02-2010 18:07 | RE: Za National Insurance
Cekata
Потребител

Умнициииииииииииlaughlaughlaugh
Публикувано на 04-02-2010 18:09 | RE: Za National Insurance
napusnal
Потребител

Точно така е за документите, явно сме говорили за едно и също wink.
http://forum.dog.bg/-t12765.html виж това за кирилица ако искаш

страница 3 от 4

< 1 2 3 4 >

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 59 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти