Форум >
Публикувано на 02-01-2009 22:26 | Работа на норма или на час
Кой е по добрия вариант.
Публикувано на 02-01-2009 22:30 | RE: Работа на норма или на час
Ако работата не изисква много бачкане и се правят повече от 8 часа на ден...почасовка.
Как беше лафа на кавърсите в джепко..."питай си уя, часовника тиктака"
Иначе ако има бачкане и възможност от норма да се правят добри пари...нормата е за предпочитане.
Как беше лафа на кавърсите в джепко..."питай си уя, часовника тиктака"
Иначе ако има бачкане и възможност от норма да се правят добри пари...нормата е за предпочитане.
Публикувано на 14-02-2009 19:11 | RE: Работа на норма или на час
kak vi se stryva 2,10 paynda na kasetka qgodi za rabota na norma.
Публикувано на 14-02-2009 19:14 | RE: Работа на норма или на час
Ами от това, което съм чул за тия ягоди това е дори много.
Мисля, че се правят доста повече от 3 касетки на час.
Мисля, че се правят доста повече от 3 касетки на час.
Публикувано на 14-02-2009 19:36 | RE: Работа на норма или на час
при мен касетката(5 кг) беше 3.25-5 паунда,повечето правехме заработка олко 6-7 лири и пак беше за предпочитане на час.Когато си на норма и те прецакат да береш aутсаид става зле.
Редактирано от gabrovski_vt на 14-02-2009 21:28
Публикувано на 23-04-2009 15:35 | RE: Работа на норма или на час
Opredeleno na norma , vseki dori i nai slabite bera4i iskarvat pove4e ot 5.73.Stava vapros za qgodi. Pri nas kasetkata be6e 4.5 kg , kato zapla6taneto e razli4no vseki den ,v zavisimost ot tova dali ima mnogo rubbish i dali ima mnogo qgodi. Nai niskoto zapla6tane be6e 1.30 a nai-mnogo po 3 paunda . Moje da pravi6 i po 8 kasetki , moje i 2 , zavisi ot perioda. No pri nas ne se sortiraha na ka4estva i zatova stava6e dosta barzo , spokoino si pravi6 6-7-8 kasetki na 4as pri dobra rekolta
Публикувано на 23-04-2009 18:16 | RE: Работа на норма или на час
Opredeleno na kasetka e podobre za lo6ite bera4i e predvideno MAKE UP WAGES koeto 6te re4e i da si nabral malko kasetki 6te ti platqt na 4as a za dobrite berai kato mene kakvoto iskara6 nad 5.75 se vodi kato bonus za tova az praveh slednata shema zaradi koqto 6efa ne me obi4a6e mnogo sutrin kato ni sabira6e az go pitah kolko e kasetka pri koeto na nemogo mu stava6e lo6o kato kaje kolko e cenata az vlizam zasi4am si edin 4as brane kato svar6i 4asa si umnojavam kasetkite po parite i ako ima smisal za bonus bera v sa6toto tempo a ako nqma si bara6 uq i igrae6 za 4as e ta tova e shemata mili mi brigadir4etaoba4e da ne vi usetqt de.
Публикувано на 24-04-2009 13:14 | RE: Работа на норма или на час
Zvu4i dobre
Ama sto ne probva6 da vzima6 ot kasetkite na tezi deto rabotqt za 4asovkata i da si gi vzima6 kato bonus
Ama sto ne probva6 da vzima6 ot kasetkite na tezi deto rabotqt za 4asovkata i da si gi vzima6 kato bonus
Публикувано на 24-07-2009 22:59 | RE: Работа на норма или на час
mn.dobri ne6ta 4eta za normata.2 mes.rabotq na norma,ot dobrite bera4i na qgodi sam,no.....nqma qgodi,niski ceni.iskam po4asovka
P.S.cenata na kasetka ni q kazvat na sledva6tiqt den
P.S.cenata na kasetka ni q kazvat na sledva6tiqt den
Публикувано на 09-01-2010 16:51 | RE: Работа на норма или на час
Плащане на час е много по-добрият вариант! Както и да го погледнеш - те все завъртат нещата така, че да ти плащат по-малко... една седмица повече, две по-малко... поне като е на час си знаеш!
Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители